Wkuno

Hvordan mosh i en mosh pit

Skal du en dette? Den siste gangen du gikk, fikk du se at clearing full av body-slamming, pogo-hopping, sirkel dans, aggresjon slippe folk som danner da et spesielt bra band pisker publikum inn i et vanvidd? Har du sett gropene og har alltid vært nysgjerrig, men er bekymret for at du kan komme ut med en ødelagt ansiktet? Med litt kunnskap og mye mot, kan du gjøre din vei gjennom en mosh pit og hvem vet? Du kan rett tilbake i.

Trinn

Hvordan mosh i en mosh pit. Vet protokoll og uskrevne regler.
Hvordan mosh i en mosh pit. Vet protokoll og uskrevne regler.
 1. 1
  Vet protokoll og uskrevne regler. Mens det kan virke ellers, er moshing på ingen måte en måte å skade noen. Moshing er i ferd med å slippe aggresjon, og ha det gøy mens du nyter noen kjempebra musikk. "Regler" er i hovedsak sunn fornuft.
  • Falling - Løft den personen og sørge for at de ikke vondt. De vil nok bare le og takk før han igjen eller trå ut hvis de er skadet. Dette kan muligens være den viktigste regelen av alle, må du plukke opp en fallende Mosher til alle tider.
  • Copping en følelse - Det er galt. Ikke gjør det. Hver hunn Mosher er ikke groupie, og hvis hun ikke får hevn på deg, vil fyren ved siden av deg får det. Ikke bare er det galt, er det veldig forstyrrende for en jente. Men, det gjør det skje, og hvis den gjør det, roper den som gjorde det. Mer respektfull moshers vil vanligvis skyve ham vekk, eller få mellom deg og ham.
  • Treffer - Det er ikke en kamp! Hvis du skader noen er det etikette å kanskje riste hånden eller klappe sin skulder. Gjør en vennlig gest og beklager (blinkende 'horn' og mouthing en unnskyldning i løpet av de musikkverk). Også huske på at hvis du starter en kamp, ​​vil du være omgitt og sterkt mindretall.
  • Den Trekk ut - Når du står rundt en ekstremt voldelig / stor grop ser handlingen og du ser noen mislykkede forsøk på å komme seg ut av gropen, hvis du tror du kan håndtere pit, gå og få dem. Det er alltid verdsatt.
  • The Lift Up - Hvis noen er såret, men ingen vil flytte til la dem ut av mengden (som er vanlig på større festival pit og folkemengder), spør folk rundt deg til å løfte personen opp og kroppen surfe dem til fronten så sikkerhet kan hjelpe dem ut. Sørg for å spørre om det er greit først, men som får løftet freaks noen folk ut på først.
  • Ikke vær The Jerk. Folk på sidelinjen er på sidelinjen for en grunn... de ikke ønsker å mosh akkurat nå. Selvfølgelig noen vil ganske snart andre ikke. Ikke tving noen til å mosh ved å gripe dem og kaste dem inn til pit hvis de egentlig ikke vil. Noen ganger er dette en flott måte å starte en grop, men hvis en grop allerede går og holder på sidelinjen ikke tvinge den. Også hvis de holder en knyttneve ut foran dem de ikke selv ønsker å bli rørt.
 2. 2
  Vit hva du får inn. Være objektiv og skjønner at du kan bli skadet, og du er definitivt kommer til å få dekket i svette (og kanskje til og med spytt eller blod) av komplett fremmede. Mens målet om en mosh pit er å gjøre fysisk kontakt uten å bli skadet, er det en stor grad av uforutsigbarhet og risiko. Mye av risikoen kommer fra den type musikk spilles. Ska vil være mer avslappet, mens metall og noen punk vil være grovere. Hvis du vurderer å lage din debut i en mosh pit, være klar over de potensielle konsekvensene og sørge for at de er verdt spenningen.
 3. 3
  Bruk riktig utstyr. Bruk klær som du ikke tankene å bli farget eller ødelagt. Antrekket ditt bør også være komfortabel og lys, siden det vil bli varmt i gropen.
  • Pass på at skoene passer tett og snøre dem godt, fordi hvis en sko faller av, vil du ha en hard tid å få den tilbake og ubeskyttet fot vil lide i mellomtiden. Støvler eller hiver anbefales.
  • Fjern eventuelle piggete armbånd eller andre farlige tilbehør, som de kunne skade en kamerat Mosher (eller deg selv). Unngå alt som kan gripe (dvs. kjeder, lenket lommebøker, lange halskjeder og dinglende øredobber). Uvanlige og lett skadde piercinger kan se kul, men vil være en forpliktelse i gropen.
  • Aldri ta poser eller ryggsekker ned i avgrunnen som de er en forpliktelse til deg og menneskene rundt deg. Gi noen løse artikler til en pålitelig venn. Ikke holde noe i lommene i en grop! De vil sannsynligvis falle ut.
  • Hvis du kan se rimelig godt uten briller, ta dem av og la dem med en venn som ikke moshing. Bedre ennå, bære kontakter til showet.
  • Skjorten din vil mest sannsynlig bli fanget og dro, så det er best å få en skjorte med god dekning. Hvis du er kvinne, er det best å ha på seg en langermet skjorte, ikke en tank top.
 4. 4
  Stålsett deg. Enten i mosh pit eller ut, må du holde hendene og mer spesifikt, armene forberedt. Ikke se ut som du er klar til å slå noen, men absolutt ikke sette deg selv i en posisjon hvor hendene dine kommer til å bli sittende fast til sidene, kan du ved et uhell få ansiktet slått av noens skalle flyr på deg, og du var ikke klar for det.
 5. 5
  Se og observere fra siden. Hvor brutal er enkeltpersoner hoppende rundt denne spesielle pit? Er folk bare ha det gøy, eller de kommer for blod? Vite forskjellen mellom de som er "slam dancing" og idiot high school jock som løper rundt knusende folk i ansiktet med knokene. Det finnes mange forskjellige typer av moshing, og tilpasse seg disse er et viktig skritt hvis du ønsker å nyte den.
 6. 6
  Delta på sidelinjen ved å dytte folk tilbake i gropen og omfavner mosh pit barn fra å falle som de sirkulere felgen. Det kommer til å være folk flyr frem og tilbake, fra side til side, opp og ned og over alt.
 7. 7
  Sirkel sirkel pit. Du kommer til å fortsette å skyve, spretter, og slamming av av andre mennesker i gropen. Til slutt kommer du til å være i stand til å kontrollere retning og velge hits, kanskje til og med på din første natten. Gå på hastigheten av mengden. Se opp for pauser, though. Vanligvis vil alle moshers som vet når en pause i sangen kommer fjerne gropen og starter etter pause. Husk at du enten kjenne musikken eller være klar for pauser å skje hvis du ikke vet hvordan du skal mosh ennå.
  • Dropper (eller skade) er den voldsomme utbrudd som mange metall, hardcore, alternative band, rock og lignende typer musikk har som går fra normal lyrisk musikk til en krasj punkt som vil sette av adrenalin av alle barna rundt deg og er nesten "go" lyd eller grønt lys at det er på tide å knuse og smelle igjen. Hvis du ikke er kjent med musikken, dette kommer til å være vanskelig å få øye på, men hvis du ser det kommer, vil du ikke bli overrumplet av den plutselige utbrudd.
 8. 8
  Åpne opp gropen. Noen ganger mosh pits forekommer i svært overfylte steder. Når dette skjer, vil det være en naturlig tendens til både publikum og presse den ytre kanten av gropen mot sentrum. Etterhvert vil dette lukke pit med mindre publikum er stadig skjøvet tilbake. Erfarne moshers vil vanligvis motvirke dette ved å lansere seg inn i sidene av gropen på ulike måter. I utgangspunktet, hvis folk på cusp av gropen har mer insentiv til å holde seg ute av veien enn å la publikum presse dem ned i avgrunnen, vil pit holde åpent. Noen strategier for å gjøre dette inkluderer...
  • "Crack tilbake" ved å ha flere folk lene tilbake på veggene i pit med armene utstrakt
  • "Cluster" en haug med folk med sine armene over hverandres skuldre og sprette dem har rundt veggene i pit
  • "Slingshot" inn i sidene ved å bruke en annen persons momentum å lansere deg.
  • "Circle pit" ved å skape et boblebad av folk som kjører rundt på utsiden av gropen.
  • Noe som innebærer flagrende lemmer som ser ut som det vil gjøre vondt hvis noen kommer for nær. Det er mange hardcore danser som kan forenkle dette. Se til publikum for inspirasjon.
 9. 9
  Slå opp ting.
  • Pogoing. I utgangspunktet bare hoppe opp og ned, vanligvis på punk viser.
  • The Cyclone. Legge armene i kors over brystet for å danne en "x" og lås hendene med en stipendiat Mosher i samme posisjon, vendt mot deg. Deretter spinne rundt hverandre, ved hjelp av vekten din å få fart. Dette er en god måte å utvide en liten grop eller lage plass til å utføre ytterligere trekk i en overfylt pit. Du kan la gå når du spinner fort, men dette vil trolig føre til en hard landing og mulig skade, eller smelle inn og dermed irriterende annen Mosher.
  • Stage dive. Presse deg forbi folkemengden og dørvaktene hvis du kan, slik at du kan få på scenen. Uten å forstyrre bandet eller noen av deres utstyr, dykke inn i mengden (pass på at de ser du kommer) og spent opp når du lander slik at du er lettere å fange. Vær advart: Mange klubber vil løse deg fra konserten for scenen dykking. Pass på at du kjenner reglene for klubben.
  • . Du kan starte enten ved scenen dykking eller ved å heise deg opp på to (høyere) folks skuldre. Å ha noen løfte deg opp ved foten med hendene er risikabelt fordi oddsen er, vil folk rundt deg ikke har nok tid til å se deg komme og noen (inkludert, men ikke begrenset til deg) får vondt, ekstremt vondt! Hvis du får styrket sørge for menneskene rundt deg ser du kommer før du faktisk lande på dem.
  • Anaconda - en to person flytte det gjøres best med masse plass. Sett en persons ben rundt den andre personens midje slik at hendene er på bakken og beina forhøyet. Den stående person holder på sine firehjulinger og heiser som tar med hele overkroppen opp. Personen med hendene på bakken bør presse opp for å hjelpe å løfte personen. Å gjøre dette er gjentatte ganger mye moro og vil få mye latter.

Tips

 • Hold deg hydrert. Det er varmt og klissete i mosh pit, og du vil få ganske treningen. Sørg for at du tar ekstra vann siden arenaer vanligvis overprise dem (f.eks vann som vanligvis koster 5€ vil mest sannsynlig bli priset til 5€ eller mer). Du kan gå ut hvis du befinner deg dehydrert, og passerer ut i gropen kan få deg drept.
 • Gå med noen venner og feste med dem. På den måten vil du ha noen landemerker og livreddere. Hvis det er en stor grop, velge et sted å møte opp etter showet i tilfelle du mister dem. Det suger å vandre rundt uten mål og mening for timer prøver å plukke dem ut fra en forsamling på 600 personer som beveger seg rundt.
 • Du vet når du har fått nok. Moshing er alvorlig atletisk og du vil få veldig sliten. Det kan ta hele natta å komme dit, eller det kan være etter din første løp. Når det skjer ta en pause og nyte musikken fra utenfor gropen.
 • Ikke drikk i gropen. Det er best igjen for sidelinjen, spesielt i innendørs arenaer en sølt drikke kan føre til en dominoeffekt av moshers, noe som kan føre til alvorlig personskade.
 • Finne trygghet i "Eye of the storm". Hvis du er i en grop som er for intens, og du føler deg trøtt, det er sikkerhet i sentrum. Akkurat som en spinnende sykkelhjul eller en post, er tangentiell hastighet mindre og nærmere sentrum. Avhengig av bevegelse av gropen men den kan være ineffektiv. Mange ganger folk som står i sentrum sitter ender. Selv om det er noen mennesker i midten seg klar til Slamdance det er bedre å prøve og komme seg ut av sirkelen enn å bli sittende fast i midten i ferd med å bli knust rett ved siden av noen to-stepping.
 • Hvis du sliter med å bli presset for mye og du ønsker å komme ut av gropen, IKKE bøy deg ned, eller du risikerer å falle over og bli skadet av folk rundt deg ved et uhell å tråkke på deg. Ta hendene opp mot ansiktet ditt og bruke armene som stabilisatorer mens du arbeider deg ut av mosh pit. Ikke få panikk: det er mer viktig å holde seg oppreist og ta lengre tid å komme seg ut enn å skynde seg ut og risikere å falle over. Også hvis du kan, fortell noen på veggen av gropen for å hente deg og trekke deg ut.
 • Hvis du har langt hår nok til å bli knyttet opp, kan du gjøre det med mindre du er headbanging. Det gjør ting mer behagelig for alle.
 • Prøv å holde armene opp, men albuene i. Bruk underarmene som støtfangere for å myke opp noen innvirkning og beskytte ansiktet og øynene, samt levere en ganske god skubb når tiden er riktig. Hold hendene stengt i løs never, som om du holder på et ratt. Dette holder deg fra å gripe / klore / stansing folk hardt og også holder fingrene trygge fra å bli bøyd tilbake smertelig eller ødelagt.
 • Hvis du finner noens sneaker, lommebok, eller andre personlige tilhørighet, er det også mosh etikette å holde den opp i luften for å bli krevd av sin eier.
 • I noen voldelige mosh pits, vil gå sakte ut får du kjøre over. I dette scenariet er det vanligvis best å holde det gående til du blir presset inn i mengden rundt gropen. Når du nærmer deg kanten, holde tvinge deg selv til å komme seg ut, folk på sidelinjen presser du vet at du kommer ut.
 • Gropene er kaotisk av natur og du er mindre sannsynlig å bli skadet og vil spare deg mye energi hvis du bare gå med strømmen.
 • Hvis du bestemmer deg for å delta i veggen av død, må den første regelen skal håndheves fordi noen kunne bli trampet eller drept.

Advarsler

 • Du kommer til å bli truffet. Så lenge du ikke er et mål for en annen, og du holder hendene i en stilling ikke å få merket i ansiktet og du lener bakover, vil du være trygg. Men det er mulig å bli alvorlig skadet i en mosh pit, så forstår risikoen. Folk har brukne ribben, nese, etc. i moshpits. Og folk som vindmølle kommer til å komme hit!
 • Unngå scenen dykke direkte inn i mosh pit som folk vil generelt være for opptatt med å kjøre inn i hverandre for å fange deg. For å unngå skade, i stedet hoppe til publikum rundt gropen. Sørg for at de ser og vet at du kommer.
 • Tenk deg selv veldig heldig når du deltar i en grop der de fleste deltakerne følger disse reglene for etikette, vil de uinnvidde mer sannsynlig enn ikke ødelegge god tid.
 • Når du deltar på sidelinjen er helt akseptabelt, forstår at du dytter moshers fra deres "blind spot" i de fleste tilfeller. Et voldsomt trykk fra siden kan sende en off-balance Mosher direkte inn i en møtende albue eller hodet som ville har ellers blitt avverget. Videre, du kan og vil bli spesielt rettet for represalier hvis du gjør dette gjennom hele showet.
 • Ikke røyk i pit! Det er dårlig form (og dårlig etikette) å røyke inne i en mosh pit. Du sannsynligvis kommer til å brenne noen, eller de samme svært store pattedyr av en mann som ville skade deg for ikke å plukke opp en fallen kamerat Mosher kan brenne deg med det.
 • Se for barna som går med pigg band i en grop. De vil etterlate arr.
 • Kjenn dine omgivelser. Hvis du ser et band i en liten kaffebar eller et hus show, ikke begynn spin-sparker og presser folk. Ofte disse viser har liten eller ingen scene og ingenting ender et show raskere enn knusing bandet.
 • Folk i "Side Line" kan prøve å unngå hit. Så hvis du ønsker å få ut, roe ned selv og gjøre det sakte, eller vil du bli sparket til mosh igjen.
 • Mens klatre opp på scenen og gjør en scene dykk kan være strålende, oppmerksom på at hvis du blir fanget av sikkerhet etter å komme på scenen, kan du bli utsatt for represalier fra dem. Dette er avhengig av gruppe gjør sikkerheten, men du kan bli kastet ut fra konserten.
 • Hvis du er en kvinne, pass deg for alle farer! Det er noen ganger gutta i gropen som kommer til å gå for gull og prøve å cop en anonym følelse. Hvis du er plaget, få en god titt på gjerningsmannen og ikke nøl med å kunngjøre hva de gjorde. De fleste vil ikke godkjenne og handle deretter. Også er det nesten ingen tid til å bestemme hvor hardt du er i ferd med å treffe en person så gutter og jenter blir truffet like hardt.
 • På noen utendørs festivaler er telt satt opp over scenen og publikum områder. Vær oppmerksom på farer og hindringer i disse situasjonene, ingenting ruiner moro som å kjøre inn i en teltstang og få en hjernerystelse eller snuble over et telt pigg og å miste et øye. Hvis noe sånt som dette skjer til en annen Mosher, prøve å hjelpe dem, advare andre i nærheten, og sende for fotballklubben sikkerhet eller medisinsk personale.
 • "Mosh Dancing" eller "Two-stepping" har sin plass på konserter, bare ikke i gropen. Ikke begynn å svinge armene rundt dans i midten av en høy kontakt pit. Sjansen er (avhengig av type show) mange mennesker vil ikke ta lett på dette og kan mosh ekstra hardt eller voldsomt i din retning. Hvis du føler behov for å danse, gjøre så godt vekk fra gropen.
 • Hvis du har gjort noe for å bli utsatt for en mye større / mer aggressiv Mosher, er det vanligvis best å forlate pit for en liten stund. Disse altfor aggressive moshers kan skille deg ut og gjøre vårt ytterste for å slå deg så hardt som mulig som kan føre til uønsket skade og raskt ødelegge showet for deg.