Wkuno

Hvordan tune trommene dine

Å vite hvordan du skal finjustere trommer er viktig å ha en flott lyd trommesett. Selv om du er en nybegynner trommis, vil ha en godt avstemt trommesett gjør du skiller seg ut over resten. Dette er en guide for skarptromme, selv om det kan tilpasses til andre.

Trinn

Hvordan tune trommene dine. Slå av snarer, og det bør være en spak på siden av trommelen der du kan gjøre det.
Hvordan tune trommene dine. Slå av snarer, og det bør være en spak på siden av trommelen der du kan gjøre det.
 1. 1
  Slå av snarer, og det bør være en spak på siden av trommelen der du kan gjøre det.
 2. 2
  Få en tromme nøkkel (tilgjengelig til enhver musikkbutikk for 5€), og du kommer til å ønske å løsne strekkstag på sidene av trommelen. Du ønsker ikke å løsne dem en om gangen, men i stedet jevnt løsne dem en halv omdreining hver, bare holde det gående rundt trommelen til du kan begynne å løsne dem for hånd.
 3. 3
  Løsne resten av dem helt av (hånd).
 4. 4
  Ta av felgen og strekkstag.
 5. 5
  Ta av det gamle tromme hodet.
 6. 6
  Tørk inn av trommelen, og kanten av en trommel med en tørr stoffstykke. Også tørke den nye trommelen hodet.
 7. 7
  Sett den nye trommelen hodet på toppen av trommelen.
 8. 8
  Sett felgen og strekkstag tilbake på trommelen.
 9. 9
  Stram alle strekkstag jevnt bruke hendene, holder (ingen tromme nøkkel ennå) går til alle de strekkstag er fingrene.
 10. 10
  Brudd i trommelen hode. Trykk ned i sentrum av trommelen med neve. Gjør dette 5-10 ganger. Ikke bekymre deg, vil du ikke være i stand til å bryte trommelen hodet, og hvis du gjør bryte trommelen hodet, ta det tilbake til butikken der du kjøpte den og prøve et annet merke. Du bør være i stand til å sette en god del av kroppsvekten din på trommelen. Vi gjør dette av samme grunn som en gitarist strekker sine gitarstrenger. Det er å få trommelen alle strukket ut før vi begynner å bruke det. Hvis vi ikke gjør dette, vil trommelen hele tiden være å gå ut av tune for den første uken eller så, som ville få svært tidkrevende.
 11. 11
  Kontroller at alle strekkstag er fortsatt for hånd.
 12. 12
  Stram strekkstag ved hjelp trommelen tasten. Begynn med strekkstaget nærmest deg. Slå trommelen nøkkelen halv omdreining strammere. Ikke gå videre til strekkstaget ved siden av. Den neste staget som du kommer til å slå en halv omdreining er strekkstaget lengst vekk fra deg (rett over fra den du allerede har slått halv omdreining) nå stramme dette en halv omdreining. Den neste staget du kommer til å stramme er den til venstre for strekkstaget du startet på. Deretter gå direkte over trommelen derfra og fortsette dette mønsteret. Holde det gående rundt trommelen til en) alle strekkstag er helt jevn, og 2) til trommelen har lyden som du vil ha det til. Du må kanskje gå over alle spenningen stenger 4-8 ganger, eller til du kommer til ønsket tone. Hvis det er en ny trommel hodet, spenning hodet høyere enn den ønskede tonehøyde og trykk hardt i sentrum. Du vil høre banen slipp. Dette setene hodet.
 13. 13
  Gå rundt trommelen og tapp en tomme fra hverandre staget med en drumstick. Gå rundt og "finjustere banen" for å sørge for at hver strekkstaget lyder det samme. Hvis du ikke liker noen av de overtoner som trommelen er å gi av, kan du bruke noen form for demping (månen gel, tromme tyggegummi, o-ringer). Du ønsker ikke å bruke dempe som en løsning på dårlig tuning, men i stedet som en forsterkning av god stemming.
 14. 14
  Gjør det samme til bunnen hodet (resonant hodet eller "reso") av trommelen. Avhengig av din smak vil det enten være den samme banen som batter din, eller litt lavere eller høyere.
 15. 15
  Men når du stiller skarptromme, for å få den store sprekk lyd ut av trommelen, bør den øverste (batter) hodet strammes litt strammere enn bunnen (snare) hode.
 16. 16
  Snarer selv er også svært viktig, holde dem i perfekt stand og prøve å stramme dem slik at de ligger flatt hele veien gjennom huden av trommelen. For stramt og det vil bøye seg for midten, for løst, og det vil berøre hele tatt. En god tommelfingerregel er å stramme snarer før like etter at de slutter surklende.

Tips

 • I motsetning til de fleste instrumentene er trommesett tuning ikke en eksakt vitenskap. Theres ingen bestemt måte å finjustere trommesett. Det kommer egentlig ned til eksperimentering og erfaring. Leke seg med forskjellige stemminger og finne ut hva som fungerer best med den musikken du spiller og hvilken type trommesett du spiller
 • En annen ting du kan gjøre er å tune den med en bass, fortelle noen til å hjelpe deg, det er veldig enkelt, du starter tuning Bass tromme med E streng, forlot tom med en streng, akkurat tom med D streng, og gulvet tom med G string kan skarptromme du tune den slik du liker det til å høres. Denne tuning, avhenger av gehør, fordi trommene er ikke melodiske instrumenter.
 • Mange trommeslagere liker å stille sine toms i fjerdedeler. En fjerde er intervallet mellom de to første tonene av "Here Comes the Bride".
 • Denne artikkelen dekker bare de grunnleggende tuning teknikker. Husk den type trommer, tromme hoder, og størrelsen på trommer du bruker er alle viktige faktorer for hvordan trommene dine vil ende opp med å høres.
 • For å endre en trommel hodet raskt, kan du kjøpe en "skralle 'tromme nøkkel fra noen tromme butikker og" litt "vil passe i en drill. Bruk den type oppladbar drill som har en "moment 'innstilling. Du kan fjerne hodet raskt ved hjelp av drill. Deretter bruker teknikken beskrevet ovenfor, først tune trommelen på den letteste moment, deretter eksperimentere med tyngre innstillinger. Med trening kan du endre en snare hodet på noen få minutter. Det er også tromme nøkler som bruker skralle system og ikke krever en ny drill. Slike tromme tastene er tryggere å bruke enn drill system, som de er laget spesielt for drum tuning og vil ikke stramme eller skade trommelen.
 • En spesiell verktøy kalt DrumDial er tilgjengelig fra mange musikk-forhandlere. Dette verktøyet er brukt ved å velge en spenning nummer, å plassere det ved hver knasten på trommelen, og stramme knasten til skiven leser ønsket spenning nummer. Denne enheten kan spare tid for å endre et hode raskt, og kan også bistå med en rask tune-up før et show, men det er ikke 100% nøyaktig og tuning av øret er fremdeles en viktig ferdighet.

Advarsler

 • Ikke stram trommelen, kan dette skade trommelen, og ødelegge din tromme hodet. Du vet at det har vært for stram, hvis når du tar av trommelen hodet, vil det ha en merkbar depresjon i midten, en indikasjon på at hodet har blitt strukket utover sin elastiske grense (som du ikke vil).
 • Tuning dine resonant hoder lavere enn dine batter hoder vil føre til en nedadgående "pitch bend".
 • Rådene ovenfor gjelder spesielt for de som er modige nok til å bruke en drill.
 • Samtidig ha en lang sustain fra trommelen din vil høres fint, er det vanligvis et problem for lydteknikere når settet blir registrert og / eller forsterkes via mikrofoner. Fukt trommene dine før du spiller dem forsterket.

Ting du trenger

 • Trommesett
 • Drum Key
 • New Drum hodet
 • Tørr klut
 • Valgfrie verktøy som DrumDial eller skralle tromme nøkkel