Wkuno

Hvordan unngå å bli avhengige av dataspill

Videospill avhengighet kan være svært skadelig for ens helse og sosialt liv. Det følgende er et skritt liste med informasjon om hvordan å unngå å bli avhengig, og hvordan du un-stoffmisbruker deg selv hvis du allerede er avhengige.

Trinn

Hvordan unngå å bli avhengige av dataspill. Identifisere virkningen.
Hvordan unngå å bli avhengige av dataspill. Identifisere virkningen.
 1. 1
  Ta ansvar. Problemet ligger innenfor den enkelte, ikke i spillet. Ingen forsøk på å slå 'avhengighet' kan fortsette til den enkelte aksepterer dens eksistens. Problemet er ikke eksistensen av videospill, innholdet av spill, men den personen som velger å spille dem.
 2. 2
  Identifisere virkningen. Hvor mange timer om dagen bruker du på å spille spill? Har du normalt gå ut i helgen? Når var siste gang du leser en bok? Identifisere de negative konsekvensene av avhengighet vil hjelpe deg å fokusere på positive forbedringer og få tilbake de ting som du virkelig mangler.
 3. 3
  Unngå skylden. Skylde på andre for problemer som du alene må møte løser ikke problemene. The 'spillindustrien' eller produsenter er ikke årsaken til dette problemet, og skylde dem gjør ikke problemet bedre. De aller, ekstrem flertallet av "gamere" er friske individer, akseptere ansvaret er det første skrittet.
 4. 4
  Hold positive. Mens det er viktig å identifisere de negative aspekter av problemet, er det også viktig å fokusere på målet og fremgang som du har gjort.
 5. 5
  Sette grenser. Hvis du bestemmer deg for at du har en time per dag til å tilbringe spille spill, holde oss til den. Velg spillene dine riktig! Hvis du spiller et spill som krever mange timer med spilling mellom sparer eller som er et åpent spill som mange MMO-tallet, har du sannsynligvis bør vurdere et annet spill eller annen sjanger av spill.
 6. 6
  Aktiv foreldrenes overvåking. Du er forelder, og dermed er du i kontroll. Hvis barna ikke hører på deg, kan fjerning av spillkonsoll eller innstilling av administrativ kontroll på maskinen gir deg tillatelse til å bedre håndtere problemet.
 7. 7
  Se i din skuff av CDer. Er det mer enn 5 spill som du har spilt i de to siste månedene? Er disse spillene åpent (som Civilization, World of Warcraft, eller Evil Genius)? Dette kan være et faresignal.
 8. 8
  Legg opp det totale antall timer spilt per uke. Dette inkluderer tidsbruk lese walkthroughs og se videoer og diskutere spill i det virkelige liv. Alltid runde opp! Dersom dette antallet er over 25, så det kan være et problem.
 9. 9
  Be om at foreldrene dine sette deg på en streng frist for datamaskinen å spille. Det er freeware programmer tilgjengelig for nedlasting som kan hjelpe med dette. Spille hide-and-go-søker med foreldrene dine (skjule dine spill) er en effektiv måte å redusere gaming generelt.
 10. 10
  Finn noe annet å gjøre. Du vet utsagnet "min anti-narkotika..." Denne uttalelsen er bedre formulert "min anti-avhengighet..." eller "min anti-dårlig vane..." Den beste måten å gjøre dette på er å utvikle en rekke andre ting å gjøre, med andre.

Tips

 • Være en aktiv forelder. Barn med spilleproblemer ofte ikke tilbringer nok tid i samspill med sine foreldre i foreldre / barn aktivitet. Gå ut til en pizza sted eller godt opplyst restaurant. Registrer deg for en familie softball league. Bade. Det er mange, mange aktiviteter som er hyggelig hvor PC eller videospill er ikke engang tilgjengelig. Noen ganger er distraksjon den beste måten å starte.
 • Vær positiv når det er mulig. Mens negativ forsterkning er noen ganger nødvendig, vil positiv forsterkning alltid gå videre til slutt.
 • Være årvåken. Spill er ment å være interessant. De er ikke vanedannende naturlig, men de er laget for deres repetisjon verdi.
 • Gjør ting som du ville gjøre før du ble hekta på videospill. Slik som å spille fotball, baseball, golf... etc

Advarsler

 • Datamaskinen er en enhet avgjørende for stereotype liv i dagens verden. Avhengighet må bli behandlet som en spiseforstyrrelse: veldig nøye.