Wkuno

Hvordan sette opp en steam server


Steam er et innhold levering, digital rights management og multiplayer system utviklet av Valve Software. Det er i dag brukt til å distribuere og tjene multiplayer spill for Half-Life og Half-Life 2. Steam erstatter vant, som opprinnelig ble brukt til Half-Life multiplayer spill.

Gjør deg klar til å trenge inn i obskure indre arbeid bak Steam-motoren. Denne guiden er ment å hjelpe deg å sette opp en server, enten du er noob, eller en klan er siste utvei.


Trinn

Hvordan sette opp en steam server. Laste ned, installere og åpne dedikert server.
Hvordan sette opp en steam server. Laste ned, installere og åpne dedikert server.
 1. 1
  Sett opp åpne porter mellom 27000-27015, avhengig av hvilken du velger å bruke for serveren din.
 2. 2
  Last ned dampmaskinen.
 3. 3
  Laste ned, installere og åpne dedikert server.
 4. 4
  Hvis du har windows og kjører serveren fra GUI (standard alternativ):
  1. Velg spillet du ønsker å være vert;
  2. Endre navnet på serveren til noe kjent;
  3. Gjør det WAN (Wide Area Network) ved å velge Internett i nettverket delen eller LAN (Local Area Network) for å spille den i et lukket nettverk.
 5. 5
  Sett den maksimale spillere serveren vil være vert til noe fornuftig
 1. 1
  UDP-porten settes normalt mellom 27000-27015. Standard port er 27015 for en dedikert server, selv om det kan gå inn i konflikt med en klient på samme maskin.
 2. 2
  Skriv inn en RCON
 passord for å gå inn kommandoer i serveren konsollen eksternt.
 1. 1
  Sjekk sikre.
 2. 2
  Starte serveren.
 3. 3
  Eller, hvis du foretrekker det, kan du være vert for en gratis en på www. Afterhosting.com.br, Hosting en server der du får, TcAdmin Panel, Auto-installer for skript og plug-ins, støtte og mye mer!

Tips

 • Hvis du har en ruter, må du kontrollere at portene videresendes riktig eller ingen vil være i stand til å delta. Videre kan du kontrollere dine brannmurer (i ruteren, Windows, tredjeparter, osv.) for å sjekke om det er deaktivert eller ikke, eller dette kan blokkere innkommende trafikk.
 • Bruk port 27010 for serveren din hvis du bruker datamaskinen til å spille på Steam-nettverk, også.
 • Være involvert med serveren din og få folk til å kjenne deg. På den måten kan du ha øynene på serveren din når du er borte. Sørg for å fortelle noen hyppige spillere din e-postadresse i tilfelle de trengte din hjelp på grunn av en uønsket gjest.
 • Lag en snarvei til din server ved å høyreklikke på Dedicated Server-ikonet i kategorien Verktøy og deretter velge "Lag snarvei".