Wkuno

Hvordan oppnå 99 fiske i RuneScape

Nå level 99 på Runescape fiske ferdigheter er en av de mest kjedelige mål å nå (foruten Runecrafting), men gjennomføringen er også veldig givende. Denne artikkelen kan selv gjøre deg opp til en m avhengig av metodene du velger.

Trinn

Hvordan oppnå 99 fiske i RuneScape. Netto reker på lumbridge sump på nivåer 1-20.
Hvordan oppnå 99 fiske i RuneScape. Netto reker på lumbridge sump på nivåer 1-20.
 1. 1
  Netto reker på lumbridge sump på nivåer 1-20. Du trenger bare å ta ca 100 av dem (15-20 minutter). Du kan slippe dem for raskere opplevelse, eller hvis du trenger GP for mer agn / fjær på høyere fiske nivåer, bank dem i Lumbridge.
 2. 2
  Agn fisk på elva ved siden lumbridge 10-25 nivåer, eller hvis du ønsker et nært bank, gå til draynor landsby. Det vil kreve at du kjøper om 360 fisk agn, som du kan finne på Port Sarim eller på Grand Exchange for agn og fiskestang.
 3. 3
  Kjøp om 1k fjær og hodet til barbar landsby for nivåer 25-50.
 4. 4
  Fly fisk fra nivå 50-99 (184 759 laks). Du vil få en 12.8m profitt å gjøre dette.
 5. 5
  Carry på fluefiske til level 70 eller 99. Du vil tjene mindre penger hvis du fortsetter å fly fisk til level 99, men du får mer erfaring hvis du begynner å slippe dem som også er kjent som Powerfishing.
 6. 6
  Monkfish hvis du velger å stoppe på level 70. Det er en av de enkleste tråd, og det gir 120 XP pr fangst. Før fiske breiflabb må du ha fullført Swan Song. Etter søken starte fiske dem på rundt level 75 opp til level 99. Dette er også en av de beste måtene å tjene penger.
 7. 7
  Helt siden rocktails ble lagt til RuneScape, de har vært veldig populært å fiske. Du kan fiske dem på nivå 90 for gode penger på ca 38k XP per time, og de fisker på om hastigheten på haier. Verden 84 er foreslått å fiske disse som det er det uoffisielle verdensmesterskapet for rocktails. Du kan også fiske cavefish på nivå 85 for ca 25 - 30k XP per time og anstendig penger.
 8. 8
  Leaping stør / laks / ørret. Kjent for å være den beste fiskeopplevelsen, krever dette Barbarian trening, noe som kan startes på Ottos Grotto. På nivå 80 (som er det anbefalte nivået å fiske dette på), tar hver fulle lagerbeholding ca 2 minutter, hver gir ca 1500 XP. Men å fiske alle disse, trenger du minst nivå 45 Agility og nivå 45 Styrke.

Tips

 • Unødvendige elementer bør holdes i bank, aldri bringe til fiske siden du ønsker å reservere plass for dine fisker.
 • Fange hummer er ekstremt treg hvis du starter på level 40. Vente til minst nivå 60, ​​anbefales å gjøre ørret / laks 30-60.
 • Bli med i en klan, for det er sikkert andre mennesker som kjedelig som du som kan ønske å prate, eller prøve å prate med folk fiske ved siden av deg.
 • Hvis angi Lydeffekter volumet høyere enn din musikk og lyder fra omgivelsene volumet vil du høre en susende lyd hvert sekund til du stopper fiske, når du hører at susende lyd stopp, se på skjermen og finne en ny fiskeplass. Dette forhindrer deg fra å måtte se opp på skjermen hvert minutt eller så. Dette kan bare fungere hvis du er bur fiske, harpooning, garnfiske, og muligens fartøy fiske.
 • Hummer pleier å selge godt, og kan fanges raskt. Karamja er et flott sted å fiske for dem, og du kan slå dem i sedler ved å snakke med Stiles på den sørlige delen av øya under vulkanen.
 • Hvis du ønsker å tjene mer penger mens fiske, selge fisken rå. Rå fisk ofte selger for mer penger enn kokt fisk.
 • Hvis du har gjort Shilo Village Quest, kan du bruke elva for å fange ørret / laks, og det er en bank i nærheten.
 • Det kan være lurt å multitaske mens fiske, anbefalte forslag ville være å høre musikk, se film, gjøre lekser eller noe som kan avlede oppmerksomheten for en stund.
 • Sjekk din karakter ofte (avhengig av plassering). Du ønsker ikke å bli drept eller teleportert av en tilfeldig hendelse, så bli der du er når fiskeplass beveger seg, eller bo der med en full oversikt.

Advarsler

 • Du trenger ikke å harpun fra nivå 30-50. Fangsteffektiviteten er for treg til å bry seg.
 • Ta pauser. Hvis du ikke gjør det du står overfor mindreårige eller lang sikt helserisiko, ikke bare vektøkning. Utholdenhet er nøkkelen ikke endeløs sliping.
 • Hvis du er fiske Rocktails, så vil du kanskje å holde et øye, fordi Leve Rock Striker og Protectors kan angripe deg. Verden 84 er en "Uoffisiell" Leve Rock Mineral verden. Det er mange mennesker der, så sjansen for å bli angrepet er svært lav. Men pass på, det kan være laggy.
 • Ikke kast bort for mye av livet på Runescape. Skole og lekser er viktig også. Ikke tilbringe time etter time fiske. Gå ut og puste litt frisk luft.

Ting du trenger

 • Runescape konto
 • 30k-200k gp for forsyninger
 • Runescape fiskeutstyr
 • En aktivitet for å distrahere deg selv
 • En datamaskin (tilgjengelig daglig hvis mulig)