Wkuno

Hvordan å lage på runescape

Hvorfor skal du mestre laging? Du kan gjøre en masse penger smir metaller og malmer i rustning, og du kan også bruke ferdigheter til laging å slå metaller i smykker. Spillere elsker å pryde sine karakterer med halskjeder og amuletter, så en master smykker maker kan bli en svært velstående spiller.

Laging har også mange praktiske anvendelser. Hvis du elsker matlaging, kan du lage dine egne pai retter. Hvis du liker å kjempe, å vite hvordan å lage lær rustning er en hendig ferdighet.

Trinn

Hvordan å lage på runescape. Få 10 laging av en av de måtene som er nevnt nedenfor.
Hvordan å lage på runescape. Få 10 laging av en av de måtene som er nevnt nedenfor.
 1. 1
  Få 10 laging av en av de måtene som er nevnt nedenfor
 2. 2
  Bli medlem
 3. 3
  Gå til seere landsbyen og plukke flax i sør
 4. 4
  Gjør senestrenger fra lin mellom lin og banken
 5. 5
  Selg senestrenger 180 hver
 6. 6
  Spør rundt hvis du ikke forstår noe av dette
 7. 7
  Dette er en veldig rask og en virkelig penger profittere måte å lage
 8. 8
  Gå til varrock og snakke med Zaff
 9. 9
  Begynn med leire, som du kan få ved. Myke opp leire med vann. Ta leire til en pottemakerens hjul (prøve Barbarian village ). Bruk leire på pottemakerens hjulet og velg det objektet du ønsker å gjøre. Hvis du har det nødvendige nivået, vil du være i stand til å gjøre elementet. Ta elementet til en keramikk ovn å fyre den. Hvis den ikke sprekke ved oppvarming, vil du ende opp med et flott stykke keramikk.

Alternativ metode

 1. 1
  Begynn med kuskinn som du kan få ved å gå til en ku felt og drepe noen kyr for å gjøre skinn. Ta kuskinn til Ellis Tanner i Al-Kharid. Der kan du slå skinnet til normal eller hard skinn. Hard hud er sterkere, men koster litt mer å gjøre. Når du slår dine skjul i skinn, kan du lage det til et nyttig element, som et par støvler eller en del av rustningen. Hvis du har nok tråd i inventaret ditt, klikk på elementet du ønsker å gjøre å lage den.
 2. 2
  Finne en perle (i løpet av en tilfeldig hendelse, for eksempel) er veldig heldig. Du kan gjøre det mer verdifullt ved å kutte den. Du kan bruke et kutt perle når du gjør gull smykker. Først kjøpe en meisel fra en landhandel eller laging butikken. Velg meisel fra din beholdning og deretter perle du ønsker å kutte. Hvis laging nivået ikke er høyt nok til å kutte perle, kan det være lurt å gjøre litt mer keramikk til å øke din XP.
 3. 3
  Bruk sølv barer å lage symboler som vil gjøre dine bønner vare lenger. Disse kalles "hellige symboler". Å lage hellige symboler du må skaffe en hellig mold. Bruk sølv bar på ovnen for å lage din hellige symbol. Å fullføre symbol, må du gjøre noen streng. Bruk saks (fra en landhandel) for å få ull fra en sau. Spinn ull på en rokk til en ball. Bruke ball av ull på hellig symbol for å gi den en streng. Hvis du har en bønn nivå på 31 eller høyere, kan du ta symbolet til Brother Jered i klosteret for å bli velsignet.

Tips

 • Du kan lage ulike typer elementer ved laging.
 • Du trenger tråd og noen nåler for å gjøre skinn.
 • Du kan prøve jakten Sheep Shearer for litt erfaring. Du får noen XP, 60 mynter, og en søken poeng etter å ha fullført den.
 • Hvis du er medlem så kan du gjøre Shilo Village søken og mine perler. Du kan også utvinne diamanter med nivå 1 mining!
 • Aldri si "Cutting edelstener for free" eller noe lignende, regnes dette en svindel blant mange grupper. I stedet samles få flere kutt diamanter av hver type som du kan klippe ut og annonsere "gi kutt for un-kutt", dette vil tillate deg å få laging XP og du aldri trenger å bekymre deg for å bli kalt en svindel-er!
 • Nå er det en ny bistå system så hvis du ønsker erfaring si bistå i laging! (Laging nivå)

Ting du trenger

 • Hakke og mugge eller bøtte med vann til leire (mine leire, fill jug (s) eller bøtte (r) med vann og deretter bruke kanne eller bøtte med vann på leire for å gjøre bløt leire.
 • meisel for perle skjæring.
 • Hakke for utvinning av gull, leire og sølv.
 • støpeformer for alt som er laget med gull eller sølv (flere muggsopp kan bli funnet i laging laug sørvest for Falador, level 40 laging og brunt forkle nødvendig.
 • Brown forkle (for laging laug, kan kjøpes i Varrock klesforretning.)