Wkuno

Hvordan spille Age of Empires 3

Artikkelen er skrevet for de som ønsker å bli bedre spillere og er målrettet for nybegynnere. Hvis du har problemer med å slå av datamaskinen på "Hard", så denne artikkelen er perfekt. Alt er skrevet er all-formål, betyr det ingen preferanse til en bestemt sivilisasjon. Faktisk er mange av prinsippene her er gyldige for mange sanntids strategispill (RTS) spill.

Trinn

Hvordan spille Age of Empires 3. Forstå forskjellen på mikro og makro, og være i stand til å identifisere de tre mest grunnleggende strategier.
Hvordan spille Age of Empires 3. Forstå forskjellen på mikro og makro, og være i stand til å identifisere de tre mest grunnleggende strategier.
 1. 1
  Forstå forskjellen på mikro og makro, og være i stand til å identifisere de tre mest grunnleggende strategier.
  • Rush er en av de enkleste strategier rundt, men det er ganske mye risiko involvert med det. Med rush spilleren ofrer økonomien for å bygge en hær av fienden har noen måte å motvirke det. Fordi rushing spiller ofrer så mye av økonomien hans for en tidlig angrep, en mislykket jag ofte resulterer i seier for den andre spilleren. Den mest kjente er kanskje den Zergling Rush fra Starcraft. Styrtende inn AoE3 er veldig vanskelig fordi det forsvarende spiller kan garnison alle sine landsbyboere inne i sentrum og bygge noen anti-mas krefter for en liten avgift.
  • The Boom er ganske vanskelig å gjøre, så det krever at spilleren å balansere økonomisk vekst og militære investeringer. Ideen er å holde militære investeringer på et minimum gjennom de første delene av spillet, bygge opp økonomien til det punktet hvor du kan overmanne motstanderen din med overlegne styrker gjennom oppgraderinger. En enkelt feilsteg, skjønt, og dine styrker kan bli i mindretall og beseiret i de tidlige delene av spillet.
  • The Turtle, eller turtling som det heter er en defensiv strategi som navnet antyder. Spilleren investerer kun i en liten styrke og bygger mer statisk forsvar som tårnene. Når turtling du fokusere på økonomi og forsvar, ikke bygge en angripende kraft.
  • Makro er betegnelsen på noen gameplay som gagner spilleren på lang sikt. Utvide base eller ta map kontroll er eksempler på makro. Makro er til mikro som strategi er å taktikk. Med god makro vil du alltid ha en god hær og rikelig med ressurser.
  • Micro er det motsatte av makro, og refererer til flytting enkelte enhetene. Det er oftest brukt om militære enheter. God micro er en viktig ferdighet, og det kan gjøre dine tropper mye mer effektiv. Det er en ferdighet som må praktiseres, men det er en god mengde teknikker som kan læres. Et eksempel er "dans", der en spiller tar en varierte enhet, branner på en melee en, beveger seg bort og branner igjen. Gjenta denne prosessen, vil melee enheten ikke kunne lande en eneste hit på varierte enhet.
 2. 2
  Forbered deg på spillet ved å justere noen innstillinger i brukergrensesnittet. Du bør velge å ha en liste over spillere aktivert, noe som gjør at du kan se hvilken alder fienden er i og hvor mange handelssteder han har. Spillet poengsum indikerer også hvor bra du gjør det i forhold til fienden. I tillegg sørge for at du kan se mer informasjon om hvordan du distribuerer landsbyboere. På denne måten kan du se hvor mange landsbyboere jobber med å samle ressurser til enhver tid.
  • Start en normal Skirmish spillet og velg en datamaskin motstander. Du bør være i stand til å slå datamaskinen på vanskelighetsgrad Hard uten for mye trøbbel hvis du er kjent med grensesnittet og spillet. Det spiller ingen rolle hva sivilisasjonen du velger, hva du leser i denne veiledningen gjelder for hele spillet.
  • Kartet du velger er av stor betydning. Unngå vann maps fordi det kompliserer veien for seier. Også, for å holde ting så rett fram som mulig unngå kart med flaskehalser poeng. Det kan være lurt å velge "Record Game" og dermed være i stand til å vurdere ditt eget spill, og finne ut hva som gikk galt i tilfelle du skulle miste.

Discovery alder

 1. 1
  Fokuser på å samle så mye mat som mulig så snart spillet starter. Samle på alle kassene først, og bygge et hus for å støtte landsbyboerne som vil komme fram. Deretter fokusere på jakt eller innsamling bær. Du absolutt ikke ønsker å bygge møller før du har brukt opp alle de naturlige ressursene. Du bør også begynne å lage landsbyboere fra begynnelsen, og du bør ha kontinuerlig produksjon av dem før du velger å alder opp til Colonial Age. Så sørg for at du har nok mat.
 2. 2
  Velg explorer og begynne å utforske. Du ønsker å finne fiendens base så snart som mulig. Han vil trolig være så langt borte fra kanten som du er, så ring rundt hele kartet i denne avstanden fra kanten. Oppdage fiendens plasseringen er ikke så vanskelig. Det er også nyttig å tildele explorer et nummer. For å gjøre dette, velger ham og trykk control + (antall).
 3. 3
  Gjør 2-3 landsbyboere sanker ved, og vurdere å lage et marked. Wood er svært verdifull på dette stadiet av spillet, og bygge et marked vil ikke gagne deg umiddelbart. Du vil imidlertid ha en sterkere økonomi senere i spillet. Hvis du ikke bygge et marked du vil ha din brakkene opp raskere.
  • En ting å huske på når du samle ressursene er å spre dine landsbyboere rundt, og dermed redusere risikoen. Som et eksempel, kan du grave fra to gullgruver i stedet for én. Dette krever litt mer oppmerksomhet til detaljer, skjønt, og det kan være vanskeligere å beskytte landsbyboere i tilfelle du blir angrepet.
 4. 4
  Bygg din økonomi relaterte bygninger bort fra fienden, og dine militære enheter mot ham. På denne måten økonomien vil ha noen beskyttelse mens troppene dine ikke vil bli hindret av bygninger. Bygge nær sentrum og bygge tårn for beskyttelse.
 5. 5
  Hold landsbyboere jakt så nær sentrum som mulig som det gir beskyttelse mot trakassering. Mens jakt vil du gradvis skremme dyrene vekk fra sentrum, men du kan unngå dette ved å jakte fra utsiden og mot din sentrum. Ved å bruke et par landsbyboere kan du skremme grupper av dyr mot din base for mer sikkerhet. Du kan også vurdere å bygge et tårn / utpost / blokkhus senere i spillet for å støtte din jakt hvis det er en lang vei fra hjemmet base. Hvis angrepet, rett og slett skjule landsbyboere inne og hvis fienden vedvarer, få inn dine tropper. Å gjøre dette øker også din kartet kontroll og kan hjelpe deg å legge merke til fiendens fremskritt.
 6. 6
  Avansere til den koloniale alder når du har minst 17 ​​landsbyboere. For mer erfarne spillere 15 landsbyboere er mer tilrådelig, men pass for du må vite hva du gjør økonomien lurt hvis du velger denne strategien.

Colonial alder

 1. 1
  Begynne å bygge din brakkene umiddelbart. Hvis mulig, bør du også sende en forsendelse med militære tropper. Så snart brakker din er bygget, begynne å bygge tropper. Når du har en hær av 10-20 menn, inkludert utforskeren din, gå for et angrep. Dette angrepet er langt fra endelige slaget, men det kan være veldig avgjørende.
  Merk at dette ikke er et rush. Det kalles trakassering og dens formål er ikke å beseire fiendens base. Derfor holde troppene i live og ikke angripe bygninger. Faktisk bør du ignorere tårn og handelssteder. Med litt flaks og dyktighet vil du være i stand til å ta ledelsen på dette punktet gjennom en sterkere økonomi.
 2. 2
  Holde produsere tropper mens raiding fiendens landsbyboerne. Mange spillere er ikke i stand til å fokusere på både bygge sin hjemmebase og delta i militære operasjoner, og det er bare noe som krever øvelse. Bygningene du trenger mest på dette punktet er det markedet, hvis du ikke allerede hadde bygget den, og stallen. Du kan forvente at befolkningen til å gå opp, så prøv å ligge i forkant av kurven og bygge hus.
 3. 3
  Forvent et angrep rundt denne tiden. Istedenfor å gå for veldig tidlig sjikanere, kan du vente på at fienden skal komme til deg. Når han angriper deg, ta ut sin makt med støtte fra tårnene etc og umiddelbart gå for et motangrep.
 4. 4
  Legg merke til hva slags spillestil du har. Du ønsker kanskje å alder opp igjen raskt, eller hvis ting går bra, holde produsere og sende enheter. Hvis du føler at du kan produsere enheter raskere enn fienden kan drepe deg selv med at du sitter i basen sin, gjør nettopp det. Bygge en mer brakker og pumpe ut tropper så fort som mulig. Du kan også være i stand til å ta denne veien til seier hvis du klarer å ta ned fienden brakkene. Hvis din fiende er aldring opp, vil du alder opp så vel i de fleste tilfeller.

Fortress alder

 1. 1
  Prøv å svare på dine motstandere bygning og motvirke sine enheter. Men etter hvert som spillet utvikler seg, blir det vanskeligere og vanskeligere å gi råd. Som et eksempel, hvis motstanderen bygger tre staller bør du gjøre en masse Pikemen å motvirke kavaleri. Men antallet strategier du kan bruke på dette punktet er så stor at det er umulig å si at noe er galt å gjøre.
 2. 2
  Prøv å makro opp uansett. De senere enhetene blir mer gull-krevende (spesielt artilleri), så en ekstra plantasjen er en god idé. I tillegg bør du være uttømt for naturressurser på dette punktet, så hvis du fortsatt har landsbyboere jakt halv over kartet, trekke dem tilbake og bygge en mølle i stedet. Hvis du er lite tre, vurdere noen ekstra gull og bruke markedet for å kjøpe tre. Men det er ikke kostnadseffektivt, så bare kjøpe tre når du trenger det dårlig (for bygninger eller skip). Med enheter, bør du være i stand til å finne et alternativ uten en tre-kostnad.
 3. 3
  Få en festning opp så snart som mulig. Være offensive med plasseringen av festningen din, men ikke overvurder deg selv. Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere festning med krefter på en liten stund merker du risikere å miste det.
 4. 4
  Føler ikke begrenset av en befolkning cap på 200 personer. Husk at enhetene ikke slåss er bortkastet og at oppgradering enheter er mer effektiv når du allerede har dem. Likeledes må ikke oppgradere enheter hvis du ikke har noen. Beyond the Fortress Age, er ideen om spillet i utgangspunktet holde produsere tropper og teching opp. Kortene er dine venner. Kortet ditt forsendelser er utrolig nyttig. Noko som festninger og militære enheter må vente til det er mange flere nyttige forsendelser. Øke hastigheten tiden av infanteri og kavaleri er veldig nyttig og nødvendig. Gjør et dekk som passer deg, men har mange viktige kort som kasser av tre, mat, eller mynt eller mange forbedringer for å gi deg en fordel mot motstanderen.