Wkuno

Hvordan du får en ferdighet cape i runescape


Skillcapes er belønning til folk som har en Level 99 i noen ferdigheter. Folk som bærer det kan vise dem til andre. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan få en.

Trinn

Hvordan du får en ferdighet cape i runescape. Arbeide i alle ferdigheter, for eksempel vedhogst, fiske, eller kamp.
Hvordan du får en ferdighet cape i runescape. Arbeide i alle ferdigheter, for eksempel vedhogst, fiske, eller kamp.
 1. 1
  Arbeide i alle ferdigheter, for eksempel vedhogst, fiske, eller kamp. Det finnes flere Google-artikler for deg å lese om hvordan du kan oppnå et høyt nivå eller et nivå 99 i en bestemt ferdighet.
  • ,,,,,, Og Firemaking.
 2. 2
  Forstå at for å oppnå søken cape, må du fullføre alle gratis eller medlemmer søken hvis du er medlem må du gjøre alt det. Hvis et nytt oppdrag kommer ut, vil cape deretter settes i inventaret ditt før du har fullført nye oppdrag. Hvis lagerbeholdningen er full, vil det bli satt inn i banken din. Og hvis banken din plass er full, er det da gitt til Wise Old Man for ham å holde på.
 3. 3
  Vet at ingen ferdigheter er lett å oppdra. Det kan ta noen måneder, avhengig av hvor lenge du jobber på den, eller hvis du bytter ferdigheter hver så ofte.
 4. 4
  Snakk med spesifikke ferdigheter veileder. De vil be om 99 000 GP for cape. Hvilken bør du nok allerede har etter den tid du kommer til level 99.

Tips

 • Hvis du ønsker å konsentrere seg mer, deaktiver prat og prøve å fokusere på én ferdighet.
 • Et stort problem med å gå for noen 99 ferdigheter er at du blir lei fort. Noen måter rundt dette er å lytte til musikk, snakke med folk, lese, se på TV, eller hva du gjør mens personen er preforming en oppgave og trenger ingen oppmerksomhet (Hold lyd på å høre når personen slutter å gjøre oppgaven). Dette fungerer ikke med alle ferdigheter, ville noen gode være vedhogst og fiske. og de du ikke kan gjøre dette med vil være Fm og eventuelle Combat ferdigheter.
 • Strøm-spill av enten slippe elementer på bakken (hvis du er vedhogst eller fletching) eller foreta går til nærmeste bank (fiske på Catherby). Bruke alle disse elementene til kjøpmann og tjene penger for cape.
 • For å få trimmet kapper, må du få minst to ferdighetene opp til nivå 99.. Når du får den andre cape, vil både kapper bli trimmet. Imidlertid kan hoods ikke beskjæres.

Advarsler

 • Prøver å tjene en ferdighet cape i kamp på et lavt nivå kan føre til døden, og det er irriterende når du må kjøpe din rustning tilbake eller noe du hadde på seg. (F.eks rainbow støvlene) Tjene penger er vanskelig noen ganger med mindre du har en god måte å tjene penger raskt.