Wkuno

Hvordan du kan unngå de vanligste feilene menn gjør med online dating

Hvis du ikke har mye suksess med online dating og du er en mann, er du sannsynligvis gjøre de samme feilene om og om igjen. Her er hvordan du kan unngå dem, og bedre sjansene dine for å finne en partner på nettet.

Trinn

Hvordan du kan unngå de vanligste feilene menn gjør med online dating. Husk at når du oppretter profilen din, er mindre mer.
Hvordan du kan unngå de vanligste feilene menn gjør med online dating. Husk at når du oppretter profilen din, er mindre mer.
 1. 1
  Husk at når du oppretter profilen din, er mindre mer. Du ønsker å skille seg ut og være minneverdig uten å avsløre for mye. Hold essays korte, punchy, leken og positiv. Avslør nok personlige detaljer for å skape en rask tilkobling, men ikke så mye at du fjerner mysteriet.
 2. 2
  Last 2-5 smigrende, men nøyaktige bilder. Motstå fristelsen til å inkludere out-of-date bilder når du hadde 30% mer hår og 20% ​​færre pounds. Du bør være smilende i minst ett av bildene dine, med mindre du aldri smil i det virkelige liv, vil 2-5 smilløs bilder gjør du ser ukarakteristisk lunefull og skummel. Selv om du har en stor 6-pack, ikke gå skjorteløs i noen av bildene dine. En annen dårlig idé, ikke har en åpen skjorte, pluss kneppet opp buksene til demoen din "attitude", six-pack eller designer underbukser. Selv om du ser flott ut i det bildet med din ex, ikke legge en utskjæring av deg selv med en fantom velstelte hånd på skulderen din. Det er svært verdifullt å ha en god fotograf venn eller en profesjonell ta noen fine bilder av deg.
 3. 3
  Holde det ekte. Noen lesere vil sjekke profilen din for nøyaktighet på en online dating vurdere området. Og alle andre medlemmer vil bare unngå en andre date hvis du ikke er mannen din profil presenteres du skal være.
 4. 4
  Når meldinger til en potensiell date, si noe vennlig og gjennomtenkt om hennes profil. Kvinner på dating nettsteder få dusinvis av meldinger i uken fra menn som sier noe mer enn "Hei, hvordan har du det, ønsker å møte meg?" Dette skaper et inntrykk av at mange menn er dovent sende samme melding til så mange kvinner som mulig i håp om å få et svar fra minst en av dem, og prøver å høres kult og nonchalant. Denne strategien feiler. Du ønsker å høres spesielt interessert i henne, ikke desperat etter en date med hvem som helst.
 5. 5
  Sjekk staving og grammatikk. Det tar ikke lang tid, og de fleste sier at dårlig skriving er en umiddelbar turn-off.
 6. 6
  Hvis hun svarer med spørsmål om deg, ta deg tid til å svare på dem. Vær vennlig.
 7. 7
  Etter en innledning, foreslår møte for kaffe og en prat for å se om du liker hverandre. Glem e-post for måneder og få jobbet opp over e-post. Jo lenger du lar den før du møter, jo mindre sannsynlig er det å skje. Be om en kaffe date i de to første ukene av e-poster. Dette vil spare deg for mye tid og energi og skuffelser. Hvis den andre personen ikke er enige om å møtes, gå videre og ikke bry deg om det. Det er nok mer.
 8. 8
  Velge tid og sted hvis du gjør invitasjonen. Folk har en tendens til å respektere avgjørende partnere. Så bestemmer / foreslå kafeen, tid og dato. Hvis personen ikke kan gjøre det når du foreslår, planlegge i grunn. Personen vil få inntrykk av at du ikke er sjenert og er komfortabel å gjøre beslutninger. Dette er bra, men å være pushy, krevende, eller steinhard er ikke det bildet du ønsker å formidle, heller, finner dette komfortable median. Hvis hun antyder en tid eller sted som er mer praktisk for henne, være så imøtekommende som mulig.
 9. 9
  Still dine forventninger lave før første date. Ved å holde hodet kaldt, vil du bo på spillet under datoen, ikke komplisere ting med "høye" forventninger, og dermed unngå skuffelse. Målet er å ha det gøy og se om det er potensial kjemi, ikke å få alvorlige og finne ut ASAP hvis du har funnet din ultimate sjelefrende.
 10. 10
  Spør nok spørsmål til å holde samtalen i gang, men ikke spør en lang rekke urelaterte personlige spørsmål som om du gjennomfører et intervju. Snakk om deg selv nok til å la henne bli kjent med deg, men ikke skryte av alle dine prestasjoner eller losse alle dine problemer.
 11. 11
  Være avslappet på kaffe date. Ikke nevn tidligere partnere eller at du ikke har vært sammen i lang tid. Bare ha det gøy og nyte.

Tips

 • Online dating fungerer for noen og bare fungerer ikke for andre. Det finnes andre metoder tilgjengelig for å finne en make.
 • Unn online dating på en lignende måte som du ville gjort online shopping for noe. Ofte er det mer enn ett produkt tilgjengelig. Ikke vær redd for å shoppe rundt. Mange av dem har en stabil full av menn med hvem de chatter.
 • Unngå vanlige feil vil spare deg for masse tid, penger, energi og fokus med online dating. Dette vil hindre deg fra å slutte før du får de resultatene du ønsker og fortjener.
 • Hvis du snakker til flere personer samtidig, holde filmapper for hver person. Sørg for å registrere detaljer, for eksempel ta notater av noen favoritt mat, eller favoritt farger for å innlemme dem senere.
 • Vær realistisk om hvem du kontakter og forventer at du vil få en liten prosentandel av svarene. Husk at for hver kvinne på nettstedet, er det fem menn.
 • Gjør den første datoen under en uke natt. Dette vil foreslå at du har et liv og er opptatt i helgen.
 • Når du skriver din profil, unngå de vanligste klisjeene: "Jeg leter etter min sjelevenn." (Hva betyr det?) "Jeg leter etter min beste venn." (Har du ikke venner nå?) "Hvis du vil vite mer om meg, melding meg." (Vel, selvfølgelig.) "Jeg er ikke i å spille spill." (Hvis de er, de sikkert ikke kommer til å innrømme det!)
 • Når du beskriver dine interesser, husk at hockey, dart, biljard, monster truck rally, og jakt er hovedsakelig mannlige interesser. Det er greit å liste dem, men revurdere fantasere at det er mange kvinner der ute som ønsker å gjøre disse tingene med deg på en date. Liste noen interesser som er sannsynlig å appellere til kvinner også.

Advarsler

 • Ikke bli så fanget opp i "shopping" for en kompis som du mister av syne det faktum at disse er ekte mennesker med ekte følelser, håp, drømmer, tanker, innsikter og perspektiver. I det minste, vil du liker å ha kaffe med noen interessante mennesker du ellers aldri ville ha møtt. Hvis du kommer til et punkt der du ikke liker å møte nye mennesker - hvis du føler at å snakke med medlemmer av det motsatte kjønn er noe annet enn bortkastet tid med mindre det er "kjemi", - hvis du finner deg selv klaget bittert at det aren ' t nok "kvalitet" folk der ute - det kan være lurt å vurdere å ta en pause fra dating.
 • Betale nøye hensyn til de komplikasjoner av surfing i utdanningen og utenlands profiler. Det er fristende å gå komme i kontakt med noen som bor langt unna, men det kan også være en fullstendig bortkastet tid, energi og fokus. Hvis du ikke er klar eller villig til å starte et langdistanse forhold (som, hvis det lykkes, kan etter hvert kreve en av dere til å flytte), så bare fokusere på og ta kontakt med folk i nærområdet. Fleste svindlere vil være fra ut av ditt område (hvis bare det, de aldri trenger å faktisk dukke opp og møte deg) og vil etter hvert begynne å be om penger (vanligvis for et fly billett, men også for familie nødhjelp, etc.)
 • Hvis datingside har en oppslagstavle, ikke gå på og styret og klage om din mangel på resultater. Ikke start en krangel om hvordan kvinner ikke setter pris på hyggelige karer som deg. Det er blitt gjort hundre ganger, og det vil gjøre at du ser ut som en dust.
 • Det er en fin linje mellom å være avgjørende og pushy. Ikke press noen til å gjøre noe individet føler ikke komfortabel med å gjøre. Det finnes ingen bedre måte å ødelegge sjansene dine.
 • Kvinner er ikke de eneste som trenger å være forsiktig når dating på nettet. Menn bør holde øynene opp for farlige mennesker også.
 • Ikke kompromiss noen av dine andre "must-haves", heller. Hvis målet ditt er å gifte seg og du føler at du bare kan gifte seg med noen som er katolikk, ikke date en attraktiv bekreftet protestantiske "for nå" til en passende katolsk kvinne kommer sammen. Ingen ønsker å være "god nok for nå."

 • * Ikke knytte følelsesmessige velvære til et tastatur og skjerm. Være opptatt. En ting som gjør en mann ønskelig er hva han gjør med sin tid. Er du en sofagris som tilbringer timer på tastaturet, eller føre du en stimulerende, interessant, aktivt og sunt liv?

Ting du trenger

 • En datamaskin, eller tilgang til en.
 • Minst to klare, nyere bilder av deg selv (og bare deg selv), iført en skjorte og bukser og en behagelig uttrykk.
 • En unik, konsis beskrivelse av deg selv.
 • Et spell-kontrolløren.
 • Cash for kaffe.
 • En liste over dine interesser og mål.
 • En realistisk liste over "må haves" i en partner.
 • En sunn holdning om deg selv og det motsatte kjønn.
 • Tålmodighet!