Wkuno

Hvordan unngå blinklysene på chatroulette

Chatroulette er et nettsted som lar chatting via live video med fremmede. Den har vunnet popularitet og har selv blitt en internett meme å vise folks reaksjoner på ulike broadcastings.

Selv om dette kan bringe dere nærmere sammen med noen fra hvor som helst i verden, kan det også få noen mindre salte elementer inn i stuen din, som for eksempel noen som bestemmer seg for å blinke deg. Følgende forslag er gitt som en måte å hjelpe deg å redusere sannsynligheten for å bli utsatt for en flasher på Chatroulette, selv om potensialet vil fortsette å eksistere i dag.

Trinn

Hvordan unngå blinklysene på chatroulette. Vet hva du arbeider med.
Hvordan unngå blinklysene på chatroulette. Vet hva du arbeider med.
 1. 1
  Vet hva du arbeider med. Chatroulette er et relativt nytt fenomen og en som tilsynelatende beviser uimotståelig for noen ekshibisjonister som ikke kan holde seg fra å eksponere mer enn noen andre ønsker å se. Anonymiteten funksjonen oppfordrer til en "trenchcoat-iført t-blinklys"-mentalitet for noen (hovedsakelig) menn. Å være forberedt på muligheten og være klar til å koble er trolig det beste forsvar.
  • Hvis du ikke ønsker å risikere det, kanskje den beste løsningen er å ikke bruke Chatroulette i det hele tatt.
 2. 2
  Legg merke til hva chatroulette prøver å gjøre for å bekjempe blinklysene. Gjør opp din egen mening om du tror Chatroulette håndtering av problemet er tilstrekkelig nok til å kvele dine bekymringer.
  • Denne websiden bruker ansiktsgjenkjenning programvare for å prøve å kutte eller sensurere eventuelle forekomster av ikke-ansikt opptredener. En advarsel går også off for området ledere hvis en bruker blir stadig hoppet, antagelig slik at de kan håndtere det raskt.
  • Nettstedet har lagt til et webområde varsel informere alle brukere om at det er mot USA og FN lov til å utsette seg for mindreårige og at Chatroulette nettstedet samarbeider med politiet.
 3. 3
  Prøv å unngå de kanalene mer sannsynlig å involvere blinke. I tillegg til de ovennevnte forsøk på å fjerne blinklysene, har Chatroulette lagt til nye kanaler - noen "voksen-tema" kanaler og en lokal dating kanal.
  • Unngå voksen-tema kanaler hvis du ikke ønsker å risikere blinklysene. Blinklysene er mer tilbøyelige til å bruke dem.
  • Bruk den lokale dating stream for sex samtale og en redusert sannsynlighet for blinklysene. Teoretisk vil folk på jakt etter en dato være å gjøre det for alvor i stedet vurderer å utsette seg selv!
  • Ingenting av dette er idiotsikkert. En flasher vil gå hvor en flasher føles, så være årvåken for å flytte på så fort som mulig!
 4. 4
  Bytte til neste person eller slå av. Hvis noe usmakelig begynner skjer på skjermen din, gå til noen andre som ikke misbruker chat, eller slå den av helt.
 5. 5
  Få støtte. For noen, spesielt barn, er det ikke hyggelig å se noen utsette seg selv, eller bilder som skildrer vold og kan være svært problematisk. Dersom du opplever sjokk, angst, panikk, avsky, etc. etter å ha sett en flasher, er det viktig å arbeide gjennom opprørt din. Finn noen du kan stole på å snakke med, enten det er et annet familiemedlem, en venn, en, eller noen andre som du føler deg trygg snakke med.
  • Prøv å holde det i perspektiv ved å realisere at slike folk er mentalt usunt, og dette er ikke ment som et personlig angrep på deg. Du er en anonym offer.
  • Hvis du finner blinkende skjer med deg ofte når du er på Chatroulette, seriøst vurdere å ikke bruke Chatroulette i det hele tatt.
 6. 6
  Rapportere hendelser av blinkende til chatroulette. Dette vil gjøre det mulig for nettstedet ledere å spore opp IP og andre detaljer i et forsøk på å få den skyldige fanget og håndtert av politiet. Jo mer at folk forstår at dette er en høy sannsynlighet, jo mindre fristet de vil være å prøve.

Tips

 • Nettstedet advarer nå: "Broadcasting upassende innhold til mindreårige er i strid med både USA og FN lov Vi er aktivt å samarbeide med politiet.". Det er ikke klart hvor langt de plassjefer tenkt på å håndheve dette ennå, så vær årvåken og proaktiv selv.

Advarsler

 • Det er lurt å holde barna borte fra og på Chatroulette. Du kan ikke kontrollere hva som er i ferd med å skje, og de vil ikke være i stand til å tørke av erfaring fra hukommelsen deres, så bare ikke utsette dem for det i første omgang. Tenk foreldrekontroll til å blokkere nettstedet fra datamaskinen helt.

Ting du trenger

 • Chatroulette tilgang