Wkuno

Hvordan unngå at bildene vises i facebook-annonser

Logging bursdager, spille Scrabble mot dine venner, eller sjekke ut rubrikkannonser er noen av de mange tingene du kan gjøre med Facebook. Men det du kanskje ikke vet er hva Facebook kan gjøre med deg. Avhengig av dine personverninnstillinger, kan både Facebook og tredjeparts annonsører kunne bruke bildet i displayet annonser som blir vist til vennene dine. Les videre for å lære hvordan du kan ta kontroll over hvordan bildene kan brukes i annonser på Facebook.

Trinn

Hvordan unngå at bildene vises i facebook-annonser. Les nøye gjennom retningslinjene for personvern for eventuelle programmer du velger å installere.
Hvordan unngå at bildene vises i facebook-annonser. Les nøye gjennom retningslinjene for personvern for eventuelle programmer du velger å installere.

Tredjeparts annonser

Når du installerer tredjepartsprogrammer på Facebook, gir du disse tredjeparts applikasjoner som har tilgang til din profil informasjon. Mens alle utviklere er forventet å overholde Facebook retningslinjer om hvordan de bruker informasjonen din, ikke alle gjør det. Nylig var det noen programmer og annonsenettverk kontrovers ved hjelp av noen Facebook-brukeres bilder i annonser uten deres tillatelse i strid med Facebooks regler. Disse annonsene har siden blitt utestengt. Men hvis du ønsker å minimere sannsynligheten for bildet ditt dukke opp i fremtidige annonser av denne typen, kan det være lurt å ta følgende skritt.

 1. 1
  Les nøye gjennom retningslinjene for personvern for eventuelle programmer du velger å installere. Disse retningslinjene bør detalj hvilke opplysninger søknaden bruker og hvordan det kan brukes.
 2. 2
  Bruk dine programinnstillinger kontroller for å administrere dine apps. Programinnstillinger finnes under de viktigste innstillingene kontrollene i Facebook.
  • Hvert program har individuelle innstillinger som gjør deg litt kontroll over dine personlige opplysninger.
 3. 3
  Vurdere søknader nøye før du installerer dem. Se på programmene tilbakemeldinger, lære om utvikleren, og sjekk med venner som bruker programmet til å få tilbakemelding på opplevelsen.
 4. 4
  Avinstallere programmer hvis du ikke godkjenner deres retningslinjer.

Facebook-annonser

For mer enn et år, har Facebook kjøre annonser som lar vennene dine vite om du har en direkte tilkobling til et produkt eller en tjeneste. Men ikke Facebook ikke vise ditt bilde i annonsene for noe som du mangler en direkte tilkobling. Men hvis du ønsker å unngå Facebook fra å gjøre det, kan du deaktivere disse annonsene ved hjelp av følgende trinn.

 1. 1
  Logg inn på din Facebook-konto og gå til hjemmesiden din.
 2. 2
  Klikk på "innstillinger"-kategorien i høyre hjørne. Bla ned til "Privacy Settings".
 3. 3
  Klikk på "news feed og vegg"-linken.
 4. 4
  Legg merke til på toppen, vil det være to kategorier: "handlinger innenfor Facebook" og "Facebook Ads". Klikk på "Facebook Ads".
 5. 5
  En melding vil dukke opp som forteller deg at bildene dine er trygge. Les denne meldingen hvis du vil. Klikk på "close"-knappen nederst til høyre i meldingen.
 6. 6
  Bruk rullegardinmenyen og velg "ingen" alternativet.

Tips

 • Sørg for å sjekke ut "handlinger innenfor Facebook"-kategorien bare for å sørge for at det ikke er noe annet du ikke godkjenner.
 • Husk at når du spiller spill, er informasjonen hentes ikke brukes av tredjeparts kilder.
 • Noen browser add-ons, for eksempel Adblock Plus for Firefox, vil hindre at "Facebook Ads" fanen fra å vise innhold. Hvis dette skjer, kan du prøve å deaktivere slike tilleggsprogrammer og gjenta prosessen.
 • Hvis du tror at en Facebook-annonse er upassende, kan du klikke "tommel ned" ned å rapportere det.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at Facebook ikke alltid kan beskytte sine brukere mot skruppelløse utviklere og annonsenettverk. Være gjennomtenkt om den informasjonen du deler.