Wkuno

Hvordan være en stor trommel

Å være en trommel store er mye, mye mer enn brøler noen kommandoer. Det er også undervise og lede, gjennomføre og ta beslutninger. En god tamburmajor kan lede en til å utføre sitt beste

Trinn

Hvordan være en stor trommel. Lær å gjennomføre.
Hvordan være en stor trommel. Lær å gjennomføre.
 1. 1
  Lær å marsjere og marsjere godt. Du vil være ute foran band eller korps marsjerte solo, alle øyne på deg, så du må eksemplifisere gruppens marsjerende stil. Holdning og form er nøkkelen. Din teknikken vil også sette et eksempel for hele gruppen.
  • Vær særlig oppmerksom på å kunne marsjere bakover trygt hvis du vil møte gruppa å gjennomføre i parader. Arbeidet med å opprettholde en full steg, og stole på at bakken ikke er noe sted. Hvis du vil marsjere bakover for å gjennomføre, også øve snu å marsjere fremover for din hilsen. Husk å regne i omtrent fire skritt før blomstre på din tur.
  • Ikke annonsere dine feil. Hvis du gjør en feil under en forestilling, gjenopprette så raskt som mulig og fortsette som om ingenting hadde skjedd. Vedlikeholde likevekt og selvtillit vil gå en lang vei mot å minske virkningen av et uhell.
 2. 2
  Spill din godt. Vær spesielt oppmerksom på dynamikk og timing, siden disse er de elementene du vil bli bedt om å tolke og angi for gruppen. Det er viktig at du vet hvordan du skal følge en dirigent før du kan være ett.
 3. 3
  Lær å gjennomføre. To-og fire-beat mønstre er viktig, og dekker de fleste marsjer, men hvis du er nødt til å gjennomføre Star Spangled Banner, må du være komfortabel å drive i tre. Avhengig av kompleksiteten av showet ditt, kan andre meters være nødvendig. Spør band eller korps direktør eller en tidligere tamburmajor for instruksjon. Du kan øve gjennomføre en innspilling av bandets musikk eller annen innspilt musikk.
  • I motsetning til å gjennomføre et orkester, gjennomfører som en tromme store er vanligvis gjort med en flat eller svakt krummet hånd, fingre sammen. Du kan selv ønsker å prøve taping midten, ring, og pinky fingrene løst sammen med hvit kirurgisk tape eller sort elektrisk tape for å matche dine hansker (du trenger pekefingeren for å peke). Uansett Framström stilen du bruker, husk at det må ha et rent utseende og være synlig fra avstand.
  • Når du har mestret de grunnleggende mønstre for ulike meter, arbeidet med å gi dynamikk og signaler. Større, mer ettertrykkelig gester indikerer høyere, tyngre å spille.
  • Bare dele når bandet trenger en kø for hver åttende notat. Ellers kan underavdeling av valdet forvirre bandet på hvor teller er.
  • Arbeidet med start og stopp, både alene og med gruppen. Gi en pick-up eller lead-in beat, etterfulgt av en downbeat å starte. Gi et kutt gest å stoppe. Når du arbeider med gruppen, sørge for at de tolker dine bevegelser riktig, og at angrep og utgivelser er ren.
  • Før du begynner hver ny sang eller stepping off, får tempoet i tankene dine ved å mentalt sangen.
  • Spør direktør for veiledning om hensiktsmessig venter mellom sanger i et felt show. Pass på at fargen vakter, drill team, og andre har tid til å nullstille og endre utstyr hvis de må.
  • Være uttrykksfullt. Du vil cue din gruppe for å få høyere eller mykere, raskere eller langsommere, mer legato eller mer stakkato. La det komme gjennom i dine bevegelser.
  • Gjennomføre alle seksjoner, ikke bare din egen. Hvis du har brukt de siste tre årene spille trombone, kan du pleier å fokusere på de lave messing deler, vendt mot dem oftere, gi dem flere pekepinner. Praktisere lytte og gjennomføre til hele gruppen som helhet. (Dette inkluderer perkusjon og farge vakt eller drill team. De er viktige deler av din gruppe, også.)
 4. 4
  Lær showet ditt utenat. Akkurat som med å spille en del, må du vite når musikken starter og stopper, når man skal kø for inngangspartier, kutt og dynamikk, når en måler endring meter, og så videre. Få et opptak av sangen eller show og øve til det. Lær å lese en poengsum, også.
 5. 5
  Lær hvordan du hilser. Stilen varierer mellom skotsk / britisk og europeisk grupper. Sørg for at du får din rett. Uansett salutt, praktisere det foran et speil eller reflekterende glass vindu eller dør. Målet for skarpe, rene og trygge bevegelser. Få så du kan føle når du er rett og posisjonering og vinkler er riktige.
  • Hvis salutt vil bli ledsaget av en fanfare, øv på den og lage en rutine som du kan gjøre enkelt og konsekvent. En enkel blomstre gjort rent er bedre enn en fancy blomstre som famlet eller droppet.
  • Ikke glem hånden som ikke hilser. Uansett sin posisjon (holder en batong eller septer, rett ved din side, eller bøyd) sørge for at det er bevisst og fast, ikke dingler åndsfraværende. Hånden, også bør være fast og nøyaktig plassert.
  • Sjekk din drill team, farge vakt, og selv cheerleaders for gaver og blomstrer du kan innlemme. Alle disse gruppene har visuelle elementer som du kan bruke for å få inspirasjon, og restyle til noe som er ditt eget.
  • Ta hensyn til avstand fra publikum og dommerne. Utføre større og mer synlige elementer når på avstand og mindre, mer detaljerte elementer når lukke opp.
 6. 6
  Lær å manipulere en batong eller septer, hvis du vil bruke en. Igjen, er nøkkelen praksis, og den stil varierer. Den viktigste delen er tidtaking. Når man holder tid, sørg for at vinkelen på batong eller septer holder seg konsekvent gjennom hele spekteret av bevegelse.
  • Hvis du vil bruke en batong eller septer, praksis i uniform din før du utfører. Det går dobbelt for noen uniform som involverer en, cape, eller annen funksjon som kan forstyrre dine bevegelser. Slipe av hatten eller mooning dommerne vil ikke imponere noen.
 7. 7
  Lær å undervise marsjerende grunnleggende. Delta på en begynnelse band camp hvis du ikke husker hvordan jeg skal forklare grunnleggende for din gruppe. Prøv å huske hvordan det føltes for deg å lære marsjere, og lede ditt nye medlemmer gjennom praksis tålmodig.
 8. 8
  Lær bore notasjon hvis gruppen utfører feltet viser. Drum majors blir ofte tilkalt for å hjelpe lære øvelsen. Praktisere en standard skrittlengde hvis du trenger det for å måle posisjoner.
 9. 9
  Projisere stemmen din og lære å gi kommandoer.
  • Rop fra mellomgulvet.
  • Finn en pitch som er behagelig for deg. Hvis du endrer pitch på stemmen din til å gi kommandoer, bør det være å senke den litt.
  • Husk at rytmen av kommandoen gir konsernet tråkkfrekvensen for å kjøre kommandoen. Gi kommandoer på et moderat og jevn tempo. Gå av i et tempo som fører inn i musikken.
 10. 10
  Lær fløyte kommandoer og praktisere dem med gruppen din. Spesielt i parader, kan konsernet bli altfor spredt ut eller publikum kan være for mye støy for henstillinger til å gjennomføre tilstrekkelig. I slike tilfeller må du starte gruppen med fløyte din.
  • Fløyte kommandoer arbeide med rytme. Praktisere disse rytmene.
  • Fløyte kommandoer bør være fortissimo. Bruk rikelig med luft og støtte fra mellomgulvet.
  • Fløyte kommandoer bør være skarp. Artikulere og tungen som om du spilte et blåseinstrument. Stopp luften like brått.
  • Stropper og gummi deksler er tilgjengelig i en rekke vanlige prakt farger. Den tidligere vil holde fløyta fra å falle, sistnevnte vil gjøre det mer behagelig å bite ned litt.
  • Invester i en skikkelig unødvendig. De er ikke så dyrt, og en god en vil bære mye mer høylytt og renslig enn en dårlig en.
  • Aldri spytte ut din fløyte eller la den slippe til brystet. Snarere gjøre en bevisst og kontrollert gest av å løfte fløyte med hånden din og sette den ned. Gjør det motsatte for å plassere fløyte tilbake i munnen.
  • Lukk døren eller dra et sted langt fra andre. Plugge ørene, og faktisk øve.
  • Din fløyte er også et utmerket verktøy for å gjenvinne oppmerksomheten og orden skal en øvelse komme ut av kontroll.
  • Øv med gruppen. Gruppen må også vite hvordan du skal svare på plystre kommandoer.
  • Praktisere noen hånd eller stafettpinnen gester som går med fløyte kommandoer.
 11. 11
  Være krevende om uniformen din. Dessuten ser ditt beste, setter du standarden for din gruppe.
  • Sørg for at du vet og kan forklare den riktige plasseringen av hatter, epaulets, sitering ledninger, cummerbunds, og eventuelle andre deler av uniformen din.
  • Corral løs hår under hatten og spray, flette, eller det som er nødvendig.
  • Keep, hansker og votter polert og alle uniform deler rene. Rens din uniform med jevne mellomrom. Vask hanskene med blekemiddel og bytt dem om nødvendig.
  • Trommelen store kan kaste hans eller hennes lue under et felt show. Hvis du velger å gjøre dette, sørg for at håret under det er trim og ryddig. Ikke sett den der den vil falle av et podium eller bli marsjerte over.
 12. 12
  Lær å montere og demontere din podium med anstendighet, hvis du skal utføre på en. Praksis i uniform, spesielt den har elementer du ikke er vant til på seg, for eksempel en cape.
  • Bruk et skritt krakk eller stige hvis du må.
  • Sørg for at alle som setter opp din podium for deg vet hvordan å gjøre det ordentlig.
  • Øv merking tid uten å skrense rundt på podiet din.
 13. 13
  Lære "riste og ta". Hvis du vil være å akseptere utmerkelser på vegne av gruppen din, gjøre det ordentlig. Når gruppen er annonsert, nærmer programleder (e). Marsjerer i takt med entourage din, hvis du har en. Utfør en kort hilsen, blomstre eller presentere (utmerkelser seremonier er lang og kjedelig nok som det er), så la formasjon. Rist programleder hånd med høyre hånd mens imot prisen i venstre. Pause og posere for bilder hvis noen tar dem. Deretter går du tilbake til entourage din og gå tilbake til stasjonen din, plassere prisen på bakken ved siden av deg.
 14. 14
  Være den beste lederen du kan for din gruppe.
  • Lede ved eksempel, deretter ved instruksjon. Trommelen største er også en leder. Demonstrere din dedikasjon til gruppen og til ytelsen. Møt opp tidlig og bli sent. Bidra til å sette ting opp og ta ting ned før og etter prøvene.
  • Respekter kommandokjeden. Selv om det er helt i orden å ta med et problem eller bekymring til oppmerksomhet av regissøren eller andre ansatte, prøve å løse noen store uenigheter privat og diskret. Du undergrave din autoritet og at regissør din, ellers.
  • Likeledes, til gruppemedlemmene og eventuelle seksjonslederne eller assistent tromme hovedfag. Hvis noen kommer til deg med et problem, gjør ditt beste for å løse det. Være lydhør for andres behov og plass til det du kan. Hvis noe er utenfor din kontroll, forklare for gruppa hva du vet om situasjonen og spør sin assistanse og overbærenhet, som passer.
  • Gi konstruktiv kritikk. Prøv når det er mulig å direkte kommentarer på hele gruppen snarere enn mot enkeltpersoner: "Everybody, chins opp og se dine horn vinkler." Favorisere utsagn ("løfte brystet") enn negative ("ikke slentre"). Hvis du må enkelt noen ut, gjør det diskret og ikke gjøre en big deal ut av det. Gjør kommentarer som frittliggende og nøytral som mulig. Deretter gi folk en mulighet til å øve og lære.
  • Vær raus med. Komplimenter er ofte kraftigere enn. Hvis noen gjør noe godt, eller har blitt bedre, si det. Det er greit å enkelt noen ut for de gode nyhetene, eller fortelle hele gruppen. Det vil hjelpe alle bli mer selvsikker og det vil oppmuntre folk til å prøve hardere. Det vil også bedre moral.
  • Unngå å marginalisere noen eller spille favoritter. Det er greit, selv sunt, å ha i gruppen, men når du handler i egenskap av tamburmajor, holde dem til de samme standarder som alle andre.
  • Gjør en innsats for å lære navnene på alle i gruppen din. Tillit og respekt fungerer best når de går begge veier.
  • Forklare ting klart. Gå steg-for-steg, bokstavelig talt hvis behovet være. Hvis du får tomme blikk eller en masse spørsmål, prøv igjen. Være konkret og gi demonstrasjoner.
  • Legg merke eller huske hva du liker og misliker om styremedlemmer og tromme hovedfag du har jobbet med. Analysere sine stiler. Hva var effektivt? Hva var det? Hva var moro? Hva var elendig? Dine prioriteringer bør være først til å gjøre jobben din og andre å glede folk. Selv om du ikke kan muligens ta alle, vil gruppen være enklest å lede og den skal utføre sitt beste hvis menneskene i den er generelt fornøyd og trygg på ytelsen din.
  • Være en del av gruppen så mye som mulig. Det vil være ganger når du opptrer uavhengig som en del av dine plikter, men gjør et forsøk på å gjøre det de gjør. Øve og utføre når de gjør. Spis når og hva de spiser, og hvis du er ute og reiser, sove hvor de sover. Viktigst, ikke bære på som om du er over dem eller bortsett fra dem.
  • Ta kontroll når det er nødvendig. Hold temperament, men handle til beste for gruppen, og ikke være altfor opptatt av å være alles venn.
 15. 15
  Lær reglene for noen konkurranser du vil delta.
  • Øv timing og har noen gang du om nødvendig.
  • For felt viser, er det vanligvis en viss tid å sette opp. Lytt til hallomann for køen for å hilse (typisk "Drum Major, er band / korps klar?"). Salute, så begynner showet omgående.
  • For parader og parade konkurranser, tar sikte på å hilse mens passerer dommernes stand. Øv starter noen blomstrer eller utsmykking slik at salutt seg selv skjer rett foran dommerne. En god tommelfingerregel, hvis ingen er gitt, er å hilse for et gitt antall skritt (kanskje åtte til tolv) før og etter midten av dommernes stand.
  • Hvis du har mulighet før en forestilling, speide paraderuten eller spillested på forhånd. Pass på alle relevante advarsler (hindringer, terreng, osv.) til gruppen din.
 16. 16
  Få tilbakemeldinger.
  • Spør direktør eller andre til å kritisere din ytelse.
  • Les dømme ark og lytte til bedømme tapes hvis de er tilgjengelige, både for deg og for din gruppe. De vil fortelle deg hva som må forbedres. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle kommentarer du får gjentatte ganger.
  • Det vil være ganger når du bør ta dommernes kommentarer med en klype salt. Parader, spesielt, kan bli dømt av frivillige eller lokale VIPs som vet så mye om korps som de gjør om hester, flyter, og klassiske biler, som er å si svært lite. Alle dømme er noe kvalitativt, og det meste er rushed. Ikke ta det for personlig, ikke arbeide for å forbedre det du kan.
 17. 17
  Før du oppgraderer, alder ut eller på annen måte gå videre, trene etterfølger og gi ham eller henne en mulighet til å praktisere. La ham eller henne lede en sen-sesongen parade eller to, eller gjennomføre et segment av et felt viser når gruppen er vendt tilbake feltet. Pass på hva du har lært.

Tips

 • Respekter andre grupper. Ikke lede gruppen gjennom en annen gruppe eller legge ned en annen gruppe. Selv om de er dine konkurrenter, utvide dem grunnleggende høflighet og se at gruppen gjør det samme.
 • Minn trommeslager (s) gi flåtten eller tråkkfrekvensen å gjøre det stille på felgen når gruppen er i nærheten av andre grupper som utfører. Vanligvis, når du skriver inn staging-området, vil en annen gruppe fortsatt endt show. Som en tjeneste til andre grupper, holde støy til et minimum på disse tider.
 • Ta initiativ. Hvis gruppen trenger noe (vann, toaletter, retninger), be om det på deres vegne.
 • Pass på advarsler. Hvis du marsjerer eller går et sted med gruppen, kan du bruke en enkel håndbevegelse å påpeke farer som fortauskanter og la gruppen passere advarselen tilbake gjennom dannelse. Det kan være vanskelig å se ujevnhetene, spesielt gjennom et marsjerende band eller en basstromme.
 • I en parade, har ikke bandet som spiller hele tiden med mindre parade regelverket krever det. Gi dem tid til å hvile mellom låter, spesielt hvis gruppen omfatter messing. La en tromme tråkkfrekvens ta opp mellomrom i mellom slik at blåserne kan hvile sine embouchures.
 • Se opp for din gruppe. Det beste er å ignorere de fleste tilropene (for eksempel de som står på sidelinjen ropte "spille noe!"), Men du kan ha å forholde seg til noen som griper mer direkte. Hvis noen kommer inn i formasjon eller på annen måte accosts din gruppe, be dem om å forlate. Få hjelp fra bandet ansatte eller hendelse sikkerhet hvis du trenger det.
 • Når du utfører, være på scenen hele tiden. Det betyr å bo i din komplett for varigheten av ytelsen og opprettholde riktig holdning og vogn.
 • Øv klapping høyt, med og uten hansker. Din gruppe vil trenge å høre deg for flåtten eller tråkkfrekvens. Bruk et par trommestikker for en lengre øvelse hvis hendene blir lei.
 • Praktisere som du ønsker å utføre.
 • Hvis du kan delta på en trommel stor leir eller annen opplæring, gjøre det. Om du kan finne formell opplæring eller ikke, får all den instruksjonen du kan fra din regissør, andre tromme majors, og noen andre i din gruppe som kan hjelpe. I tillegg representerer skolen din mens du er på leir, andre har ønsket jobben og ville drepe for å ha muligheten til å være deg, så gjør det beste du kan.
 • Din gruppe består av mennesker. Sørg for at de har muligheter til å ta pauser under prøvene og å strekke før øvelser og opptredener. Under en full gruppe retrett eller enhver annen situasjon når de vil bli stående i en lengre tid, minne dem om å bøye knærne og å unngå å låse dem. I en lang parade eller ytelse, la en seksjonsleder initiere en krusning å senke hornene til en hvileposisjon mellom sangene. Enige om en kø for å gjenoppta en klar posisjon i forkant av å spille.
 • Hvis fotballkamper er blant gruppens forestillinger, lære litt om spillet og følge handlingen på feltet, i hvert fall på et grunnleggende nivå. Det er tider når det er hensiktsmessig å spille (etter en touchdown, mellom spiller) og tider da det ikke er hensiktsmessig (når lagene prøver å konsentrere seg om eget spill, når noen er skadet).
 • En kvinnelig tamburmajor er fortsatt kalles en tromme stor, ikke en majorette. En majorette er det som er avbildet her, og twirls en batong. Ber om at hallomann kortene skrives tilsvarende.

Advarsler

 • . Så du er en tamburmajor. Ikke bare vise frem, gjør jobben din.
 • Hvis du er en av de beste musikerne i bandet og en mindre erfaren spiller blir plukket over deg, ikke bekymre. Mye av bandet direktører holde sine bedre spillere på banen fordi de foretrekker dem spille.
 • Minn gruppen aldri til å marsjere i takt over broer, trapper eller andre lignende strukturer. Belastningen av mange mennesker stepping sammen kan overstige hva strukturen er designet til å bære.
 • Kontroller at du har god plass til å øve stafettpinnen og septer manøvrer. Praktisere utendørs og vekk fra andre. Ikke trene spinning med noe skarpt eller tung.