Wkuno

Hvordan være en god skuespiller eller skuespiller

Det er alltid noen som kan gå på scenen og stjele hele showet. De er en så god aktører / skuespiller at de trekker deg inn i sin verden og la deg på kanten av setet ditt. Hold leser å finne ut hvordan å være en god skuespiller / skuespillerinne og vise sterke følelser som vil fenge publikum.

Trinn

Hvordan være en god skuespiller eller skuespiller. Hovedideen i å være en god skuespiller eller skuespiller uttrykker følelser og hva du føler.
Hvordan være en god skuespiller eller skuespiller. Hovedideen i å være en god skuespiller eller skuespiller uttrykker følelser og hva du føler.
 1. 1
  Hovedideen i å være en god skuespiller eller skuespiller uttrykker følelser og hva du føler. Publikum må vite hva som skjer og å føle om visse situasjoner.
 2. 2
  Har god holdning. Det er viktig å huske at noe så lite som god holdning kan gjøre en stor forskjell. Ikke bare gjør det deg mer selvsikker, men det vil også gjøre at du føler deg mer trygg fordi det vil tvinge deg til å stå høyt, men ikke bøy ryggen for langt.
 3. 3
  Kontrollere bilens hastighet og volum. Når resitere linjer, er det fristende å fyke gjennom dem så fort du kan. Vær forsiktig så du ikke over overdrive, though. Bremse ned for mye vil gjøre deg høres robot og vil kjede publikum. Tenk på hvordan noen ville faktisk levere disse ordene. Likeledes, sørg for å projisere din stemme nok til at du kan bli hørt på baksiden av teateret, men unngå roping.
 4. 4
  Lek med vekt. Tenk om underteksten av hver linje, og understreke tilsvarende. Det høres kanskje ikke viktig, men vekt kan ha en stor rolle i alt du sier. Jeg elsker deg betyr noe helt annet enn jeg elsker deg. Kjærlighet>
 5. 5
  Sett deg selv i stedet for din karakter. Du kan ikke tilstrekkelig representere et tegn med mindre du kan få inni hodet sitt. Selv om ordene er scriptet ut, er dine handlinger og blokkerer ikke alltid skrevet i stein. I tillegg vil kjenne din karakter godt hjelpe deg hvis noen skulle glemme sine linjer.
 6. 6
  Ikke bryte den fjerde veggen. Med mindre det er uttrykkelig oppgitt, unngå å erkjenne publikum. Dette vil gjøre det lettere for dem å huske at du handler, og dermed gjøre hele produksjonen mindre troverdig.
 7. 7
  Gjør inntrykk fra populære filmer. Sørg for at du har tenkt dem foran speilet først, slik at du vet det ser bra ut.
 8. 8
  Tenk før du sier, så du ikke trekker hele "um" ting eller stamme.
 9. 9
  Gjør kroppsbevegelser! Jazz hender, tommelen opp, en dramatisk lean på hoften, ruller øynene, stikke tungen ut, shuffle føttene, snu hår, smil, blikk, noe fungerer, bare prøv å ikke gjøre det virke fake!
 10. 10
  Vær oppmerksom på ting som du gjør når du er nervøs. Unngå å spille med håret ditt, gjemmer hendene i ermene, eller stokke føttene. I stedet takle nervene ved å ta et dypt pust og drikker litt vann. Forsikre deg om at du blir fin.
 11. 11
  Prøv å gjøre handlinger noen ville virkelig gjøre. For eksempel, hvis du er trist, viser det i øynene, ikke bare munnen og voice.If du er sint, spent selv, gjenskinn, gjør at det virker ekte!
 12. 12
  Aldri la stedfortreder si noe til deg på settet for å gjøre deg slutte!

Tips

 • Se en rekke skuespill og filmer. Du kan få inntrykk derfra.
 • Husk, bruke hele kroppen for å vise din feelings.Not bare stemmen din, kan dette utgjøre en stor forskjell og gjøre arbeidet langt mer troverdig!
 • Si din linjer til deg selv i et speil. Se hvordan du ser og dine håndbevegelser og deretter foreta endringer for å bedre passe scenen og tegnet.
 • Være lidenskapelig om hva du gjør. Hvis du liker noe ikke vær redd for å vise det.
 • Tegnet du spiller er ikke deg. Du blir det tegnet.
 • Fortsette å prøve ikke gi opp.
 • Ikke la haters få deg ned, men ta konstruktiv kritikk også.
 • Late som om de potensielle investorer i du ikke er der. Lat som du står foran speilet hjemme, ikke i et rom foran en audition panel.
 • Trykket av en potensiell leder er ganske skremmende. Å øve opptre foran andre bruker familie og venner til å være komfortabel.
 • Vær trygg og være den sanne deg.
 • Kanskje du kan bli en skole klubb som Drama Club for å forberede deg for fremtidige jobber. Det ville også være bra å gjøre det med gode venner, så du er ikke så alene.
 • Ikke vær redd for å være deg selv. Husk at det dosnt uansett hva andre synes. Du er hvem du er. Bare prøv ditt beste og du vil gjøre det til toppen.
 • Vær vennlig. Det er så enkelt som det.
 • Være påståelig.

Advarsler

 • Folk kan kritisere deg og prøver å bringe deg ned når du starter opp, så ikke bli overrasket om dette har en tendens til å happen.But aldri gi opp, kan folk være harde! Bevise for dem at du er talentfull og vil komme langt med ditt talent på scenen.