Wkuno

Hvordan ulv whistle

Plystring er en morsom ferdighet. For de av dere som ikke kan, bør du vurdere å lære en rask, kraftig, gjennomtrengende fløyte, som har mange nyttige programmer, og kan mestres med relativ letthet.

Trinn

Hvordan ulv whistle. Brette bort leppene dine.
Hvordan ulv whistle. Brette bort leppene dine.

Metode 1: fingret whistle

 1. 1
  Brette bort leppene dine. Dine øvre og nedre lepper må komme over for å dekke tennene og være gjemt i munnen. Bare de ytre kantene av leppene er synlige, hvis i det hele tatt.
 2. 2
  Velg fingeren kombinasjon. Rollen til fingrene er å holde leppene på plass over tennene. Eksperimentere med følgende kombinasjoner for å oppdage hva som fungerer best for deg, avhengig av størrelsen på fingrene og munnen. Uavhengig av ditt valg av fingrene, er deres plassering det samme: hver er plassert omtrent midt mellom hjørnene og sentrum av lepper, satt til første knoke. Noen av alternativene er høyre og venstre pekefingeren, høyre og venstre midtre fingre, høyre og venstre lillefingerene.
 3. 3
  Trekke tilbake tungen. Tungen må trekkes tilbake, slik at dens fremre spissen nesten i berøring med bunnen av munnen en kort avstand bak den nedre tannkjøtt (omtrent 1/2 cm / 1 cm). Denne handlingen utvider også og flater forkanten av tungen, slik at det å dekke et bredere del av korsryggen tennene. Lyden er produsert av luft som strømmer over en skråkant eller en sterkt vinklet kant. I dette tilfellet er den lyd skapt av de øvre tenner og tunge dirigere luft mot den nedre leppe og tenner.
 4. 4
  Blåse. Pust dypt, og puster over oversiden av tungen og underleppen, og ut av munnen din. Litt ekstra nedover og utover press av fingrene på leppene og tennene kan være nyttig. Eksperimenter med posisjonen av fingrene, trekningen av tungen, vinkelen i kjeven, og styrken av utånding din.
  • Begynne. Start med en ganske mild slag. Du vil produsere en fløyte av lavere volum i starten, men du vil også ha mer pust til å øve med hvis du ikke bruke alt på de første tre sekunder. Når du skyter, juster fingrene, tungen og kjever til å finne bevel sweet spot. Dette er området for maksimal effektivitet, der luft blåses rett over den skarpeste delen av fas. Når du har funnet sweet spot, vil fløyte ha en sterk, klar tone, i motsetning til en breathy, lav-volum lyd.
  • Eksperiment. Lytte etter lyder som du praktiserer, vil munnen lære å fokusere luften på bevel sweet spot med økende nøyaktighet. Du vil sannsynligvis høre følgende:
   • en breathy, lav-volum tone som plutselig, når du justerer fingrene, munn eller kjeve, vil bytte til en klar, full, høy-volum tone. Suksess! Du er på rett spor. Din oppgave er nå å gjenskape munn og hender som førte til bedre unødvendig.

Metode 2: fingerløse whistle

 1. 1
  Trekke tilbake lepper. Begynn med å utvide underkjeven litt, og trekke munnvikene tilbake litt, mot ørene dine. Dine bunn tenner skal ikke være synlig, men det er fint hvis øvre tennene er. Underleppen bør være ganske stram mot nedre tennene, hvis du trenger hjelp med denne bevegelsen, trykker en indeks og midtre fingertupp på hver side av munnen til å trekke leppen litt ut til hjørnene. I dette tilfellet, er du bare strekke underleppen litt, og fingertuppene er ikke i luftstrømmen.
 2. 2
  Trekke tilbake tungen. Tungen må trekkes tilbake, slik at den slags flyter i munnen på nivået av de nedre fortennene. Denne handlingen utvider også og flater forkanten av tungen, men det er fortsatt en plass mellom tungen og nedre fortennene. Lyden av fløyta kommer fra luft som blåses over en skråkant, eller en kraftig vinklet kant.
 3. 3
  Blåse. Pust dypt og puster-luften skal flyte under tungen, opp gjennom mellomrommet mellom tungen og tennene, og ut av munnen.
  • Begynne. Ved hjelp av overleppen og tenner, dirigere luft ned og mot dine nedre tennene. Fokuset i luften er avgjørende for denne teknikken, du skal kunne kjenne luften på undersiden av tungen. Og hvis du holder fingeren under underleppen din, bør du føler nedover thrust av luft når du puster ut.
  • Justering. Når du skyter, justere tungen og kjever til å finne sweet spot. Dette er området for maksimal effektivitet, der luft blåses rett over den skarpeste delen av fas. Dette resulterer i en sterk, klar tone som er konstant, i motsetning til en breathy, lavere-volum lyd som tones inn og ut.

Metode 3: animal whistle

Denne ferdigheten er svært nyttig for å kalle en hest eller hund. Som en ranch hånd, har denne ferdigheten innkalt mange dyr.

 1. 1
  Flate tungen mot taket av munnen.
 2. 2
  Velg fingeren kombinasjon: begge midterste fingrene, både indeksen og midtre fingre, høyre eller venstre tommel og langfinger, eller pinky og tommelen.
 3. 3
  Påfør fingrene til munnen, skyv opp til tungen.
 4. 4
  Blås forsiktig.
  • Dette skaper en skingrende lyd, som blir sterkere jo hardere du blåse. Se i et speil, eller gå utenfor, og praksis. Hvis du praktiserer i fem minutter om dagen, vil du være i stand til å gjøre det i et par uker. Hvis du praktiserer hele dagen, vil du ha det inn så snart en halv time.

Ting du trenger

 • Fingrene, vasket (helst).
 • Et speil (valgfritt)

Tips

 • Øv 5 minutter om dagen i speilet, og du vil ha det i et par uker.
 • Det er frustrerende hvis du ikke kan gjøre det, men fortsette å prøve og til slutt vil du få det.

Eksterne lenker

Original kilde av denne artikkelen. Under BY-SA Creative Commons License.