Wkuno

Hvordan bli skuespiller

Drømmer du om å bli skuespiller? Fungerende er en av de mest respekterte yrker, men det er også en av de vanskeligste å forfølge. Vellykket skuespillerinner har mye mer enn naturlig talent: de er drevet, unflappable og svært selvsikker. Hvis dette høres ut som deg, les videre for tips om hvordan du kan starte din karriere på scenen eller lerretet.

Trinn

Hvordan bli skuespiller. Meld deg på skuespill klasser.
Hvordan bli skuespiller. Meld deg på skuespill klasser.

Utvikle ditt talent

 1. 1
  Meld deg på skuespill klasser. Handler klasser vil hjelpe deg å oppdage dine sterke sider som skuespiller. Noen skuespillere utmerke seg på drama, mens andre er naturlige komikere. Du kan oppdage at utøvende Shakespeare er din ringer, eller at musikkteater er for deg. I alle fall handler klasser lære deg å utvikle og bebo din karakter, samarbeide med andre aktører og ta retning.
  • Improvisasjon klasser er et godt sted å begynne. Mange mennesker umiddelbart tenker på komedie når de hører ordet "impro", men improvisasjon klasser faktisk lære grunnleggende ferdigheter for dramatiske skuespill, også. Improvisatorisk fungerende lærer deg å ta hensyn til signaler og reagere raskt. Du vil lære å naturlig å reagere på andres spørsmål og slå din indre kritiker.
  • Fungerende workshops vil hjelpe deg å forstå håndverket handle fra en annen vinkel, gjennom "scene studier." Vanligvis vil du bli tildelt noen få deler i fra noen få scener, som du vil øve over en hel semester. Du vil delta i diskusjoner om betydningen av scenen og intensjonene med manusforfatter eller dramatiker. Til slutt, vil du være underlagt kritikken, og du vil være i stand til å sette de ferdigheter som du lærer i praksis med en gang.
  • Når du avansere forbi grunnleggende handler klasser, vil du ha muligheten til å ta spesialiserte klasser for film eller scene skuespill, som krever ulike ferdigheter. Eksperimentere med både å finne ut hvilken som passer deg best.
  • Du kan melde deg på en fungerende program ved et universitet og forfølge en grad i skuespill, men hvis du ikke er klar til å forplikte seg til et intensivt program ennå, prøve å ta noen klasser på ditt lokale community college eller teater kunst skole.
 2. 2
  Utforsk handle teknikker. Det er mange tilnærminger til skuespill, som hver tilbyr innsikt og trening i tilgang til og portretterer følelser.
  • Stanislavskij-metoden er en steg-for-trinn metode for å bygge karakter, og inkluderer script analyse. Stanslavski trente skuespillere inkluderer Stella Adler og Marilyn Monroe.
  • The Meisner Technique fokuserer på action-basert karakterutvikling og skuespiller respons. Meisner skuespillerinner inkluderer Tina Fey, Jessica Walter og Naomi Watts.
  • Method Acting innebærer å adoptere atferd og tankesett av din karakter, og fordyper deg i din karakter for varigheten av produksjonen. Metode skuespillerinner inkluderer Kate Winslet, Natalie Portman og Tippi Hedron.
 3. 3
  Studer kvinnelige roller. Når du har identifisert dine sterke sider som skuespiller, og den type karriere du ønsker å forfølge, studere storheter. Hvis du ønsker å jobbe i filmbransjen, se filmer med stjerner som Meryl Streep, Anne Hathaway og Judy Dench. Hvis skisse komedie er målet ditt, ta opp på show som Saturday Night Live. Og hvis du ønsker å være en scene skuespiller, gå til din lokale kino og ta i skuespill regelmessig.
 4. 4
  Folk ser. Deres daglige omgang tilby god trening. Studerer følelsesmessige reaksjoner til ulike situasjoner hjelper deg å utvikle din emosjonelle spekter, mens han studerte ansiktsuttrykk, gir tale mønstre og kroppsspråk deg ideer og verktøy for å skape karakter og for ytelse.
 5. 5
  Utvikle din unike ferdigheter og talenter. Du vet aldri når det kommer til å bli en avstøpning samtale for en skuespiller som snakker fransk, spiller piano, sjonglerer eller gjør back-flips. Det er godt å ha et arsenal av unike talenter som du kan skille deg selv. På samme måte kan du finne at du kan bruke dem til å gi en karakter dybde og dimensjon.
 6. 6
  Les deg opp på skuespill. Det mange fantastiske bøker som tilbyr uvurderlige råd for ambisiøse og jobber aktører. Disse bøkene er:
  • Den Intent to Live, av Larry Moss
  • Audition, etter Michael Shurtleff
  • En skuespiller Forbereder, etter Constanin Stanislavskij

Forbered deg på å prøvespille

 1. 1
  Pugg flere monologer. Ha alltid 04:58 monologer klar til å utføre. Du vet aldri når et anrop kommer til å komme opp, og det er best å være forberedt i stedet for stapper i siste øyeblikk.
  • Kontroller at monologer er tydelig. Hvis man er dramatisk, bør den andre være komiske. Likeledes er det godt å ha en moderne arbeid og en klassisk eller Shakespeare-monolog.
  • Du vil skille seg ut mer hvis du velger unike monologer. Se gjennom bøker og filmer for monologer som vil tillate deg å vise frem din spesielle talent, sjansene er, vil de ikke være den samme som den talentspeider har scene hundre ganger før.
 2. 2
  Få hodeskudd. Du trenger dem for å få en agent, samt å prøvespille på åpen casting samtaler.
  • Arbeide med en profesjonell fotograf som har spesialisert seg på skuespill og ytelse hodeskudd, og sørge for at han eller hun vil gi make-up og hår styling.
  • Kjenn din type. Roller er skrevet for visse utseende og typer, og du bør ha bilder som oppfyller disse casting kriterier. Hvis utseende og skuespill-alder er "high school cheerleader", inkluderer det uttrykket i bildet ditt pakken. Likeledes har hvis du vil gjøre en stor vampyr, forstads mor eller mob-kone, bilder tatt som fanger det aspektet av utseende og skuespill-alder.
  • Få elektroniske kopier av hodeskudd. Noen etater kan be deg om å sende din CV og hodeskudd.
  • Sørg for at trykte hodeskudd er samme størrelse som din CV. Hvis du planlegger å skrive din CV på standard 8 1/2 "x 11" papir, bør headshot være av samme størrelse. Det ser mer profesjonelt på denne måten.
 3. 3
  Få en demo hjul. En demo hjul er opptakene som viser din skuespill arbeid. Sørg for at skuespill er filmet, og forhåndsavtaler med regissører til å bruke verket i snelle din. Området har gode tips om hvordan man skal imøtekomme din demo hjul til hver talentspeider.
 4. 4
  Finn et talent agent. Det er viktig å få en franchise, lisensiert agent. Mange mennesker som ikke er agenter vil hevde å være. Virkelige agenter er lisensiert av staten, og generelt får 10% av inntektene dine.
  • En flott måte å møte en agent er å delta på en casting workshop. En avstøpning workshop er en mulighet for skuespillere til audition foran en rekke agenter og avstøpning direktører. Du trenger ikke å betale for å delta, men det er en fantastisk måte å få ditt navn og ansikt der ute. Gjør et online søk for støping workshops i ditt område.
  • Samtale-skjema, som kan nås på www.backstage.com, har en liste over anerkjente talent agenter. SAG-AFTRA (Screen Actors Guild og European Federation of Television and Radio Artists) nettsider, www.sagaftra.org, har også lister over agenter.
 5. 5
  Få en sag-AFTRA kortet, eller skuespillere egenkapital kortet.
  • SAG-AFTRA er de filmstjernene 'fagforening. SAG-AFTRA kan få deg høyere betale (og høyere profil gigs), gir helseforsikring og sørger for at arbeidet ditt ikke blir misbrukt. Det åpner også døren til flere audition muligheter, som agentene har tilgang til faglige samtaler.
  • Actors 'Equity er scenen skuespillerne fagforening. Igjen, det gir helseforsikring, og sikrer rettferdig lønn og anstendige arbeidsvilkår for scenen skuespillerne. Equity aktører også får delta i workshops og seminarer, og igjen har tilgang til et større antall auditions.

Lande rollene

 1. 1
  Finn auditions. Hvis du har en agent, vil han eller hun finne auditions for deg. Hvis du ikke gjør det, se på www.backstage.com og andre aktørers nettsteder for auditions i ditt område.
  • Mål å prøvespille så ofte du kan. Selv når du ikke får rollen, er det flott praksis.
 2. 2
  Velg hva du vil lese. Forbered deg på å lese en monolog som virker i synk med den rollen du audition for. Husk at du bør ha flere monologer forberedt i tilfelle du blir bedt om å lese mer enn én.
  • Kle deg riktig for rollen. Hvis du leser den delen av en forretningskvinne, bære en dress og kjole sko.
 3. 3
  Forbered deg på en kald lese. Du kan få materiale som du blir bedt om å lese uten å praktisere først. Du kan forberede dette på forhånd ved å lese en rekke manus og monologer. Praksis med en venn for å simulere opplevelsen av å lese foran et publikum.
 4. 4
  Utvikle en tøff hud. Audition er i ferd med å bli dømt, og veldig ofte, avvist. Noen ganger vil du gjøre en god jobb, men du var ikke hva de var ute etter. Andre ganger, du bare kan flub linjene dine. Lær å riste den av og holde det gående. Og husk, selv om de ikke ansette deg, rollebesetningsansvarlig er sympatisk til hvor vanskelig det er å prøvespille.
 5. 5
  Fortsette å prøve. Audition vil være en del av din skuespillerkarriere fra begynnelse til slutt. Behandle det som en del av jobben din. Når du begynner å ta roller, bruke det du har lært til neste gang du prøvespille. Det kan ta mange år før du er i stand til å livnære seg som skuespiller, men være vedvarende. Som du polere dine ferdigheter og lære mer om håndverket ditt, vil flere muligheter være åpne for deg.

Tips

 • Bruk dine quirks til din fordel. Bare fordi du ikke er drop-dead gorgeous betyr ikke at du ikke har det perfekte ansiktet for alle typer roller og karakterer.
 • Koble med andre skuespillere. Ja, de er konkurranse, men de kan også være en hjelpende hånd. Dine kolleger vil bli store auditions trenere, og ofte er mer enn glade for å anbefale noen som har arbeidet de respekt.
 • Fordi skuespillerarbeid kan være inkonsekvent, er det godt å ha en "dag jobb" som du kan falle tilbake på. Sørg for at jobben er fleksibel slik at du kan romme auditions, som vanligvis er i midten av uken. Gode ​​arbeidsplasser for skuespiller inkluderer venter tabeller og arbeider i detaljhandel. For en jevnere, men likevel fleksible karriere, kan du trene for å være et hår-stylist, transcriptionist eller personlig trener.

Advarsler

 • En skuespillerkarriere garanterer ikke berømmelse, så hvis du forplikter deg til å handle, må det være for kjærligheten til håndverket.
 • Mange mennesker, inkludert fotografer og agenter, har ikke noe problem å utnytte dine håp og drømmer for egen vinning. Sørg for at alle du jobber med er lovlig og har referanser. Aldri betale penger foran, og ikke aksepterer å ta nakenbilder.

Ting du trenger

 • Ansiktsbilder
 • En gjenoppta inkludert din erfaring, ferdigheter og høyde-vekt statistikk.
 • En demo hjul