Wkuno

Hvordan være metall

Å være metall deler filosofien om en metalhead, elske heavy metal musikk, la det påvirke livet ditt, og vokser håret ut. I heavy metal kultur, de okkulte temaer og mørke klær er valgfritt, men er et stort pluss. Metal kommer i mange former, og så er fansen.

Trinn

Hvordan være metall. Du trenger ikke å akseptere middelmådig musikk (og du vil raskt utvikle et øre for god metall), men holde seg på rett spor og lytte til metall eksklusivt.
Hvordan være metall. Du trenger ikke å akseptere middelmådig musikk (og du vil raskt utvikle et øre for god metall), men holde seg på rett spor og lytte til metall eksklusivt.
 1. 1
  Har en god grunn. For å si det på en enkel måte er mulig, metall appellerer til folk på grunn av sin følelse av makt og større enn livet saksområdet med til tider svært dyktige vokal og komplekse gitar linjer, metall på sitt kjerne er en veldig blå krage musikk laget hovedsakelig av blått krage musikere. Alle disse kvalitetene alene har hentet inn flere fans enn noe annet aspekt.
 2. 2
  Du trenger ikke å akseptere middelmådig musikk (og du vil raskt utvikle et øre for god metall), men holde seg på rett spor og lytte til metall eksklusivt. Metal handler om å favne alle i metall samfunnet som brødre og søstre (med mindre de er douche-poser).
  • Du må tjene din status å sette pris på god heavy metal musikk. Du trenger metallet holdning og utseende.
 3. 3
  Metal handler om integritet, hvis du liker det ikke være redd for å lytte til den. Hvis du lytter til den ikke skjule det. Hvis du skjule det, slutte å lytte til det.
 4. 4
  Like barn leker best. Det er godt å snakke med andre fans. Du vil raskt utvikle "poser sonar 'å oppdage ikke-metall typer maskert som hanseatene.
 5. 5
  Noen metal bandet spille et instrument. Spille gitar vil bringe deg inn i tettere kontakt med musikken, selv om forfølge trommer vil gjøre deg mer verdifull for band eller det kan være vokal eller bass.
 6. 6
  Jam ut på konserter, i bilen / lastebil, headbang og lytte til metall så mye du kan. Når du mistenker at noen har metall egenskaper, prøv å introdusere dem til metall. På metall konserter, sørg for å gjøre det Moloch (\ m /) er det en ekstra bonus hvis du er Calum Hand, som du deretter kan gjøre det "Too metall for en hånd" sign (\ mm /) og være så metallet det ville være en alvorlig risiko for å gå forbi en "magnet shop '.
 7. 7
  Studer heavy metal musikk historie. Samle CD-er og avstå fra å stjele musikk. Lære og studere røttene til alle sjangre til spot ut ikke-metall sjangere kledd opp som "metal"

Tips

 • Ikke bli brakt ned av hva folk sier om musikken din. Det er en stor faktor i å representere din sjanger.
 • Lytt til metall fordi du vil. Du bør aldri bli tvunget til noe.
 • Folk (i det virkelige liv og på internett) er din beste kilde når vi leter etter band.
 • Snakk med folk. Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker lytter til metall. Ikke alle metal-fans har til å se en bestemt måte, og kan se det motsatte av hva du forventer. Det kan ikke være hva du vil, men har du sannsynligvis noen band som du kan snakke om, og kanskje hun eller han kan interessere deg i noe du vil like. Og hvis denne personen er i et band, gå se dem.
 • Begynn med metal band du har hørt om, og hvis du liker det da lytte til andre metal band du kanskje ikke har hørt om.
 • De eneste reelle kriterier for en metalhead er at du lytter til metall, liker det du hører, vokser håret, og dele heavy metal musikk filosofi.
 • Et viktig element er å ikke være distre (som folk kaller det "open-minded"). Heavy Metal er ikke om å hoppe fra et emne til et annet (prøve å unngå samme "åpenhet" eller glemsomhet). Opphold og fokus på sjangeren til å studere den grundig og være dens følger ("a metalhead"). Ellers er du bare en lytter.
 • Skjær et hull i skrittet av jeans og sette en lapp på den. Dette er den universelle symbol av en metall-leder.
 • Lær å spille gitar. Bare øve shredding gitarsoloer.

Advarsler

 • Ikke vær aggressiv når du er sammen med andre som ikke hører på metal, i hvert fall ikke som første. Hold den slags oppførsel tilbake før de begynner å presse grensene dine. Hvis de krysser linjen i sanden, sine knuste ego (eller ansikter) er deres egen feil.
 • Ikke vær selvsikker på en aggressiv måte når du møter eldre metalheads. Ære dem, og du kan lære mye av dem. Sjansen er at de var sannsynligvis se Iron Maiden, Metallica, Carcass, eller Slayer når du var fortsatt tisse i sengen.
 • Alderen på å bli en metalhead kan variere. Du kan finne det vanskelig å komme inn arenaer i yngre alder, men det er fortsatt all-alder viser, og i denne aldersgruppen av global kommunikasjon kan du gjøre nesten all forskning du trenger over Internett (Du kan bruke Myspace, men en bedre kilde generelt er Encylopaedia Metallum, hvor du finner millioner av metalband og vurderinger av dem). Men området har noen ikke-metall band også (er det visse regler som gir vedkommende, for eksempel en "side-prosjektet" regel der en heavy metal musiker kan ha en pop enmanns-sideprosjekt, og det vil komme på "Metal arkiv ").