Wkuno

Hvordan planlegge og organisere en tur for bandet ditt


Hvis du er i et band, du til slutt kommer til å ønske å reise. Dette kan være en komplisert oppgave, så vil du ønsker å planlegge på forhånd. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan planlegge og organisere en tur for bandet ditt. Kontroller at du har skrevet minst ett album.
Hvordan planlegge og organisere en tur for bandet ditt. Kontroller at du har skrevet minst ett album.
 1. 1
  Kontroller at du har skrevet minst ett album. Ikke et par låter, et helt album, du trenger mange sanger for dine viser. Tenkt på å ha nok materiale til å spille en 45 minutters til timelange sett, pluss en eller to ekstranummer tall (tenke positivt - du vil at disse ekstranummer).
 2. 2
  Spare opp penger for et par måneder. Hver person bør ha nok penger til å betale for hans / hennes egen mat på turen, og bandet skal ha noen penger til å komme i gang av med - du trenger gass for van, noe vedlikehold penger for olje, overføring, bremsevæske, osv.., og diverse penger for diverse behov - kanskje en av dere vil få en kald, og trenger litt NyQuil eller noe. Det er best å være forberedt med mer enn du tror du trenger.
 3. 3
  Få en varebil eller en bil med tilhenger. Du trenger tilhengeren for å holde dine instrumenter og utstyr. En 12 eller 15-Passenger van (dvs. Chevy Express 3500) er å foretrekke fordi de er romslige nok til å være komfortabel, men også få god gass kjørelengde for hva de er. Med en varebil også du ønsker å få noen form for veihjelp som AAA or Better World Club og holde bilen i god stand, spesielt for lengre turer.
 4. 4
  Kom opp med en rute eller plan for turen. Planlegging hvilken by / by du ønsker å spille på hvilke dager. Prøv å plotte en rute som er fornuftig, det vil si, prøv å lage en sirkel i stedet for å spille i en by en dag, reiser 150 miles til neste byen neste dag - og deretter dobling tilbake for å spille i den samme startstreken byen dagen etter det! Prøv heller å bestille to show i City # 1, en ​​dag fra hverandre, og deretter reise videre til City # 2, 150 miles away. Sørg for at alle bandmedlemmene er tilgjengelige under hele avsatte tiden.
 5. 5
  Søk etter kontakter i hver by du håper å spille i. Er de beste kontakter lokale band som spiller i området og arenaer. Send bandet / arrangør / arrangører i hver by en melding ber dem om å sjekke ut bandet ditt og la dem vite at du er interessert i å spille et show med dem / på deres arena på slik og slik dag. Du kan ikke alltid få et show på den dagen du er ute etter, og noen ganger må endre ruten, eller finne en annen arena å spille på.
  • Pass på at du ikke spiller på en kveld når et annet, større bandet er i samme by. (Dvs. Hvis du er en AC / DC tribute band ikke spiller i Denver på samme kveld at AC / DC er i Denver, fordi ingen vil gå til showet ditt).
  • Hvis du prøver å spille i en by, og det er en annen show av en lignende sjanger på tvers av byen samme kveld, prøver å komme på den serien. Ikke bestille ditt eget show hvis du bare starte opp fordi oddsen er hvis du er fra ut av byen og er ny for de fleste, er det ikke mye etterspørsel etter showet ditt. Men hvis du får på et show med den største lokale band i byen og spille deg rett foran dem, vil mange mennesker være der for å se det store lokale band og vil dermed se deg.
 6. 6
  Skriv opp en kontrakt for arrangører og arenaer. Du trenger ikke å ansette en advokat til å skrive det opp, bare bruke sunn fornuft. Gjør en form med plass til spillested navn, adresse, telefonnummer, load-i tid, høres sjekk tid, viser tid, og betale. Dette fungerer både som et middel for å sørge for at du ikke får skrudd over, og også er nyttig som en reiserute. På den måten har du en kontakt ark for hvert show og vite når du trenger å være der, og annen viktig informasjon.
  • Send disse kontraktene gjennom e-post (ikke MySpace) eller vanlig US Mail til hvert spillested eller promoter du har arrangert et show med. Fylle dem har den ut og sende den tilbake. Hold alle skjemaene de sender tilbake til bruk som en reiserute og også å sørge for at ting går slik de var blitt enige om.
  • Oddsen er at du starter opp, vil du ha viser avbrutt midt tur, har arrangørene "glemmer" å betale deg og andre ting som det, og de er ærlig nesten uunngåelig. Det skjer med nesten alle, så ikke la det få deg ned (det er derfor du må ta mer penger enn du tror du trenger). En kontrakt vil imidlertid bidra til å avskrekke noen arrangører fra bare flate ut å være eksentrisk på deg.
 7. 7
  Få varer laget og CD-er trykket. Hvis du bare har en demo eller en tre sang "EP" kan du fortsatt ta og få dem trykket og merket pakket billig. Du kan også gjøre det selv, det spiller egentlig ingen rolle, bare så lenge du har dem tilgjengelig for å selge / gi ut på turné. Hvis noen hører bandet ditt og liker det, men kan ikke få en CD, oddsen er at de ikke vil huske deg. Sørg for å inkludere bandet ditt navn, et spor notering og en nettside / MySpace URL, slik at de kan finne deg på nettet. Hvis du har penger, ville du være klokt å komme opp med enda bare to eller tre enkle t-skjorter. Ikke start ut for fancy eller dyrt fordi som en liten touring band, er det ingen garanti folk vil ønske å kjøpe skjortene dine, men å ha to eller tre forskjellige design tilgjengelig for dine nye fans til å kjøpe gjør deg ekstra penger og er gratis reklame når de bruker dem.
 8. 8
  Utgjør en flyer for hver av forestillingene med spillestedet navn, viser dato, adresse og hvilke band spiller samt starttidspunkt og sende dem til arenaer / band / arrangører du spiller med. Noen ganger arrangører eller andre band gjør dette for deg og sende brosjyren til deg. Uansett, sørg for at det er opp på MySpace. Hvis du skal spille et stort antall datoer, kan det være lurt å lage en mal plakat med en stor blank flekk å skrive ut dato, tid, sted, og dekke. Sørge for at nettstedet er på flyer, slik at du ikke trenger å skrive det ut.
 9. 9
  Sørg for at hvert medlem har hans / hennes utstyr klar til å gå. Nye strenger og ekstra picks er et must for alle gitarer og bass. Trommeslagere, ta med ekstra pinner, og ikke glem din tromme nøkkelen! Organisere utstyret i tilhengeren på en måte som holder alt skjøre (dvs. hoder, trommer, etc..) Så lavt og tett pakket som mulig. Road tilfeller er gode å ha for bokstavelig hver del av utstyret. Kontroller at alt utstyret ditt er klar til å gå, ingen ødelagte rør i din Triple Rectifier, ingen ødelagte tromme hoder og lignende. Ikke forlate hjemmet uten en tuner og fungerende instrument kabler, er det ingen bedre måte å se uprofesjonelt enn å trenge å låne en tuner hver kveld. Ta ekstra kabler og ledninger og sjekke alt hver dag for å sikre at det er i god form for din neste show.
 10. 10
  Skriv en opptelling av hver lille ting i van, og ta kopier. Du vil være pakking og utpakking bilen igjen og igjen, og sannsynligheten for mangler noe er ganske høy når du faktor i kveldsåpne utmattelse etter en gig, nattemørket og klubber, og mor natur. Og at øl før settet. Gjør det enkelt for deg selv, og bare ha en liste. Lage kopier av inventar, og bruke den som en sjekkliste før du forlater hver by.
 11. 11
  Hver person skal pakke lett. Folk i band er notorisk skittent, det er et faktum av livet. Ta med to poser på de fleste! En ryggsekk med underholdning elementer som datamaskiner, iPoder, bøker og toalettartikler som en tannbørste, deodorant etc. som du holder i van med deg, og ta med en stor Duffel bag eller liten koffert med klær, som forblir i tilhengeren eller tilbake av van. Fokuserer hovedsakelig på å ha massevis av sokker, undertøy og t-skjorter. Skjorter og bukser kan brukes flere ganger. Hvis du er i en annen by hver dag, er det ingen som kommer til å vite at du hadde på seg samme antrekk dagen før. Bare sørg for at klærne er rene - svetter du på scenen på grunn av varmt lys. Ikke barn selv at det er greit å bære en skjorte du har dynket to netter på rad. Ta det med til en denne og vaske den. Kast i ditt brukte undertøy og sokker mens du er i gang.
 12. 12
  Før du forlater ta turen bilen inn til service. Få oljen skiftet, dekk sjekket, væsker sjekket, osv. Det er viktig å holde et godt vedlikeholdt bilen for å unngå overusing den splitter nye AAA-kort!

Tips

 • Når du kjøper mat, bo billig! Prøv å holde seg til dollaren menyer eller andre ting hvor du får mye for pengene. The Big Box måltid på Taco Bell er et fantastisk eksempel på det! Selv om du kan unngå Taco Bell, kan det livet du spare være din egen. Også Walmart har en hel del av enorme forhåndslagde smørbrød for under fem dollar! Du kan strekke dem i to måltider for under fem dollar!
 • Sørg for å ta med en sovepose og pute. Oddsen er at du ikke har råd til noen hoteller, så bli vant til å sove i bilen eller hjemme hos fremmede som liker bandet ditt. På dette emnet, er det gode råd å ikke være redd for å slå noen ned hvis de tilbyr deg et sted å bo hvis de gjør deg urolig. Stol på magefølelsen på det, men være fint om det. Hvis de er helt fantastisk og kul da vanligvis du er fin. Også unngå å bo på en fest eller annet sketchy sted. Klart det er gøy å parti - men ikke når politiet kommer inn og du er i en helt annen tilstand, er det en problemfri som er best alene.
 • Har en slags mailingliste (inkludert by / postnummer) på utstillinger som folk kan melde seg på, slik at neste gang du planlegger en tur du vil ha flere folk til å kontakte i hver by som kan føre til flere konserter i og rundt område. I næringslivet, er dette nå omtales som "datafangst" og praktisere det religiøst er direkte koblet til å lykkes i det lange løp.
 • Tildele en person å bo med van når den er lastet med alt utstyret, hele tiden, hvis det er mulig. Du kan ta svinger, men vær sikker på at noen holder seg med utstyret eller din tur kan ende opp med å bli svært kort.
 • Hvis du ikke har helseforsikring - være proaktiv! Hvis du har helseforsikring - være proaktiv! Drikk mye vann hver dag - den generelle regelen er kjent som 8x8 eller åtte 8-unse glass hver dag. Finn en god multivitamin, og bygge opp en vane av å ta det. Vitaminer og mineraler vil bidra til å kompensere for den mindre-enn-perfekte diett du må tåle på veien. Vær oppmerksom på at kosttilskudd er aldri en erstatning for mat.
 • Bringe mye snack mat og ting som ikke vil gå dårlig, og gjør ditt van lukt. Det er en flott måte å holde deg over i løpet av stasjoner og sparer litt penger på mat. Peanøtter er et godt valg fordi de har litt protein. Trail mix og tørket frukt som rosiner eller epler også fungerer godt og er næringsrik.
 • Begynn i det små. Gjør mange små helg turer rundt hjemstaten eller region. Dette er bra for å bygge en fan base og er mer lukrative takket være kortere turer. Når du begynner touring større og lenger, holde stasjoner kort, på den måten du ikke bruker åtte timer en dag kjøring, er at en sløsing med penger og er også svært utmattende.
 • Plan for å gjøre null dollar. De fleste band bare starte opp er heldig å bare få en gig med et større navn band - de sjelden får betalt. Du gjør det for eksponering (for å få musikken der ute) og fordi du elsker det - ikke fordi du må gjøre en masse penger på å gjøre det. Hvis du trenger å gjøre en masse penger, bør du gå tilbake til skolen og få en MBA eller annen grad, og få en jobb. Spille musikk gjør en masse penger for et svært lite antall av befolkningen - de fleste av arbeiderklassen spillere der ute ikke gjør mye penger.
 • Kontroller at du har en nettside og / eller MySpace satt opp for bandet ditt med noen av dine sanger på den. MySpace er et uvurderlig verktøy for musikere i disse dager, er det en fantastisk måte å bygge nettverk, gevinst fans, og boken viser og ingen band bør være uten en.
 • Ta med din egen musikk å lytte til, oddsen er at du ikke liker alt ditt band-kameratene vil kaste i CD-spilleren. Etter å ha din egen musikk er også en god måte å slags komme bort fra alle andre mens på lange stasjoner, og du vil ønske å gjøre det.
 • Kjøp en fin lås for trailer og stikk. Prøv å få en sirkulær en der ingen av de delene som kan bli kuttet er utsatt. Mange varebiler har hatt sine billige låser klippe og hadde alle deres utstyr stjålet eller hele sin trailer stjålet. Alltid låse bilen når den er uten tilsyn, da bandet varebiler og trailere er store mål, spesielt i enkelte områder.

Advarsler

 • Sørg for at bandmedlemmene kommer godt overens med hverandre personlig, og er alle på samme side med hensyn til årsaken til touring før du drar ut. Det er ingenting mer elendig og mot sin hensikt enn å bli sittende fast med en band-kompis (e) som personlig livsstil eller touring mål er uforenlig med andre. Slike forskjeller vil føre til konflikter som er umulig å "administrere" eller "lide gjennom" i en slik miljø for enhver meningsfull lengre tid. Velg ditt touring bandet nøye.
 • Det gjør virkelig ta en viss type person til å være i en touring band. Hvis du er en ren freak, klaustrofobisk, eller noe sånt det vil være veldig vanskelig for deg. Å være i en touring band, må du venne deg til å være i ubehagelig steder hele tiden, går uten dusj på anledningen, har ingen personlige plass eller privatliv, mangler folk hjemme, og være virkelig dårlig. Hvis det gjøres riktig, kan du gjøre noen penger på turné som band, generelt om du vil være heldig å gå i balanse. Bare sørg for at du holde deg rolig, slappe av og ha det gøy. Sure, vil ting gå galt, men det er fortsatt et fantastisk eventyr!
 • Hvis du putter all informasjon på en excel regneark så kan du trene worst case scenario og beste scenariet slik at du kan finne ut hvordan du får mest mulig profitt og hva tapet kan være. Du kan finne det vil være lav. Ting kan endre selv når du er på tur. Du kan ende opp med å bli blakk eller har et tap, men det er alltid godt å eksperimentere før du går på tur.