Wkuno

Hvordan finne en DJ navn som ikke er tatt

Hver DJ trenger et godt navn, men de er ikke alltid lett å komme forbi. For å finne en DJ navn som ikke er tatt, kan du prøve noen av følgende tips og teknikker.

Trinn

Hvordan finne en DJ navn som ikke er tatt. Fokuser på å skape et navn som er fengende og lett å huske.
Hvordan finne en DJ navn som ikke er tatt. Fokuser på å skape et navn som er fengende og lett å huske.
 1. 1
  Fokuser på å skape et navn som er fengende og lett å huske. Stavelsene skal utfylle hverandre og gi en viss effekt når du sier dem høyt. For eksempel ord med g-tallet, k, z-tallet, t-er og vanskelig c har en tendens til å være hard og skarp og anses cacophonous, eller fonetisk ubehagelig. I kontrast, ord med mange l's, w-tallet, lang o-tallet, y-er, s sin, og myk c har en tendens til å høres myk og flytende og anses euphonious, eller fonetisk vakkert. Selvfølgelig kan en DJ ikke ønsker en myk, vakkert navn, så velg dine lyder tilsvarende for å gjøre navnet riktig modig for personligheten din.
  • Hvis du vil "DJ" for å være en del av navnet ditt, sørg for at det flyter med resten av navnet.
  • Vurdere å forkorte en lang kallenavn slik at det er lettere å huske og mindre klumpete å si. Hvis du velger navnet DJ Quadrilateral, for eksempel, kan det være lurt å stort sett gå av DJ Quad.
 2. 2
  Se etter interessante navn rundt deg. Vær oppmerksom på gatenavn som du kjører rundt. Lån navnet på en utenlandsk landemerke eller en fjern planet. Se filmen kreditter til slutt å finne interessante navn fra en rekke ulike etniske bakgrunner. Du kan selv bla gjennom telefonboken, en baby-navn bok, eller en mytologi bok fra biblioteket. (I tillegg til å ha kule navn, mytologiske figurer, astrologiske tegn, guddommer fra panteistiske kulturer, og historiske tall har interessante tilbake historier som kan være symbolsk betydning for kunsten din.)
 3. 3
  Bygge et navn fra ikoner du identifisere seg med. Hvis du liker hunder, kan du vurdere et navn som Pitbull eller Canine. Hvis du er virkelig i tidlig europeisk historie, prøve noe sånt som "Revolution". Alternativt, kan du selv tenke på noe som markerer en hendelse eller tap i familien din.
  • Tenk på tall som er meningsfullt for deg og leke med deres inkludering i ditt DJ navn. Hvis 7 er ditt lykketall, deretter legge det til din DJ navn kunne gjøre det unikt. Eller hvis du ble født i 1995, kan du prøve et navn som "DJ 95".
  • Bruk Google oversette til å oversette relevante ord (ex. "musikk", "song", "støy") til andre språk, og se om du får noen interessante treff.
 4. 4
  Endre eksisterende navn. Du kan blande vanlige navn sammen (ex. hvis barna er oppkalt Gabriel og Orin, kan du velge navnet Oriel eller Garin), bruker en stavemåte variant (ex. Mykael i stedet for Michael), eller rykke ut ditt eget navn (ex. Leaha Stone kan bli Sheala Tone). Du kan selv oversette deler av eller hele navnet inn.
 5. 5
  Oppfinne et navn tilfeldig. Spill med brev magneter, kutte enkelte bokstaver ut av et magasin og kaste dem opp i luften, eller bruke et tilfeldig ord generator som wordconstructor.com eller fakenamegenerator.com. For å gjøre ditt navn musikalsk-inspirert, skrive noen tekster fra din favoritt sang uten mellomrom og se om det gjør noen interessante bokstavkombinasjoner. Ex:
 6. 6
  Sørge for at folk liker navnet ditt. Spør venner, familie, naboer, etc. for å se om ditt valg er et godt valg. Faktisk kan de komme opp med en stor variasjon eller alternativ som du ikke hadde tenkt på - og hva er vel mer passende enn en DJ navn som ble valgt av ditt eget mannskap?
 7. 7
  Sørg for at navnet ikke er tatt. Søk etter navnet ditt på Google både med anførselstegn (ex. "DJ Myhan") for å trekke opp eksakte treff og uten å trekke opp lignende resultater. Se deg rundt store DJing samfunn for å se om det ikke har blitt tatt av noen som ikke er på nettet.
  • Pass på at du registrerer deg med dine valgte kallenavnet på nettsteder som YouTube og Facebook slik at du kan begynne å spre navnet ditt.

Tips

 • Bruk allitterasjon og andre skriver teknikker for å gjøre navnet mer interessant.
 • Hold bygge en liste av ideer. Det kan ta uker, måneder eller år å komme opp med et navn du liker, og enda viktigere, at andre liker.

Advarsler

 • Ikke bli for gale med navnene. Hvis du velger noe sånt som "DJ Commander Tverrgående Pyjamas Anthro-Hippopotamus," folk ikke vil være i stand til å huske det eller ta det på alvor.