Wkuno

Hvordan spille Team Fortress 2

Nå free-to-play, har Team Fortress 2 blitt bemerket som en komisk og morsomt spill. Hvis du er en av dem som nettopp sluttet spillet, men du er clueless, ingen bekymringer! Denne siden vil gi deg grunnleggende gjennomgang av alt du trenger å vite og forstå.

Trinn

Hvordan spille Team Fortress 2. Spill tutorial modus først!
Hvordan spille Team Fortress 2. Spill tutorial modus først!
 1. 1
  Spill tutorial modus først! For å finne den, se nederst på skjermen og se etter en piggete ball med en oppgradering lue på den. Du vil bli innvilget med fire klasser som oppsummerer en online lag under et spill.
 2. 2
  Spille på en high-end maskin. Du må ha en konstant bildefrekvens på ca 30-40 FPS å gjøre spillet utholdelig. For å legge til dette, spille på en server med maksimalt 24 spillere. Team Fortress 2 er designet for denne type lag. Men hvis du spiller på en high end maskin, bør den tåle den 34 spilleren cap.
 3. 3
  Være konservativ med videoinnstillinger. Med mindre du kjører en top-of-the-line gaming system, vil du sannsynligvis ha mer nytte av ytelse i en online multiplayer skytespill enn fra visuell appell. Den følge tipsene garantere en nominell økning i bildefrekvens.
  • Sette alle innstillinger på lavt hvis anbefalte innstillingene er middels.
  • Du tror kanskje sette lydkvalitet til lav ville hjelpe, men lyden er veldig viktig i TF2!
  • Deaktivere anti-aliasing.
 4. 4
  Lær nivåene. Vet hvilket lag som kan ha startet fordel. I de fleste kart, er RED forsvarer fra BLUE.
 5. 5
  Lær styrkene og svakhetene til hver klasse. Finne ut hvilke klasser er egnet til hvilke kart.
 6. 6
  Team Fortress 2 er et team-basert spill, derfor kamikaze gungho taktikk vil ikke fungere. Dette er ikke som Call of Duty, arbeider sammen som én. Avhengig av målet, er du enten holde nede et område eller skyve fremover.
 7. 7
  Kommunisere. Hvis du har en mikrofon, bruk den! Kommunisere med resten av laget ditt er avgjørende for å vinne runden, selv om du bare å skrive i lag chat. Utarbeide en plan for kart og klasser, slik at du vet hvor alle er og kommer til.
 8. 8
  Konfigurer nøklene. Det er mange funksjoner i Team Fortress 2 bundet til nøkler, alle konfigurerbare. Sett tastene der de gjør mest fornuftig for deg. Med funksjoner som rask våpen veksling slått på, vil du bli mer effektiv i kampens hete hvis du ikke trenger å se på tastaturet.
 9. 9
  Overleve! Det er lett å holde suicidally kjører på fienden skyte vilt - men ikke glem at du er langt mer verdifull for laget ditt levende enn et lik på frontlinjen. Hvert team har en Medic for å holde dem i live. Ring for ham å helbrede deg opp. Helsearbeiderne kan også midlertidig løpet helbrede deg til 150% helse!
 10. 10
  Ikke vær redd for å spille som en medic! Ingen lag kan vinne uten dem! Medic er også en fin måte å lære et kart.
 11. 11
  Fullfør prestasjoner. Hver prestasjon som du fullfører med en viss klasse teller til en spesiell våpen som er i din smak. Etter at du nå en milepæl, kan du tjene et våpen. Øve med våpen og finne ut den beste taktikken. Spillet har også en "Drop System", der du kan få hatter og andre våpen etter å ha spilt på en gang.
 12. 12
  Vet maktbalansen. Bare profesjonelle Speidere kan drepe Heavies. En Pyro kan reflektere prosjektiler, som betyr død av Soldiers and Demomen. Snikskyttere er enkle mål for spioner som Snikskyttere har en tendens til å stå stille mens du sikter, og ikke ta hensyn til sine omgivelser så mye.

Tips

 • Du vil dø mye, men du blir vant til det.
 • Hvis du ikke har spilt klasse-baserte lagspill før, forberede seg til å justere spillestilen din.
 • Plukk fra de enklere klassene og spilltyper når man lærer å spille. Spille som en spion i ditt første spill vil forlate deg tapt og ineffektiv. Foreslåtte klassene er Soldier, Heavy eller ingeniør.
 • Prøv å ikke bli for alvorlig. Team Fortress 2 har en mer jovial samfunnet enn for eksempel Call of Duty eller Halo. Mange av dine lagkamerater kan lure rundt. Ikke bli sint på dem. Denne muntre samfunnet er det som gjør TF2 unik.
 • Hvis du insisterer på å spille på et mer seriøst, konkurransedyktige ligaer som BSI og ESEA er akkurat det du leter etter. Gå til deres nettsider for å registrere deg og spille mot lag med spillere av samme kaliber som deg.