Wkuno

Hvordan overleve i counter strike source

Noen gang lurt på hvordan de skal overleve i spillet Counter Strike Source? Nettopp kjøpt spillet og kan ikke synes å holde seg i live? Her er noen måter å øke sjansene for å overleve.

Trinn

Hvordan overleve i counter strike source. Kontroller at systemet er opp til utfordringen.
Hvordan overleve i counter strike source. Kontroller at systemet er opp til utfordringen.
 1. 1
  Kontroller at systemet er opp til utfordringen. Du trenger en god internettforbindelse (1mb/sec) og minst en Pentium D eller Core 2-prosessor med minst 128 MB grafikkort (256 + anbefales). Du bør også ha minst 1 GB RAM for å redusere etterslepet. Du vil finne at etter hvert som systemet blir bedre, så vil din score.
 2. 2
  Kontroller at du er på vinnerlaget. Hvis du ikke er på vinnerlaget, koble fra og vende på det andre laget. (Merk:. Denne taktikken, når lagene er urettferdig [IE bli et lag med 10 spillere når den andre har åtte eller mindre] kalles "stabling" Team stabling er ikke bare urettferdig, det er ansett som billig og vil tjene du hater av mange av de skikkelige spillere. fleste servere disse dager Autoteam balanse, så selv om du teamstack, vil du automatisk bli byttet til selv lagene.) Teamstack er også kjent som "Lamejoin".
 3. 3
  Kjøp bare pistoler til du har nok penger til å kjøpe gode våpen, hvis det vinnende laget er full og ikke imot nye spillere.
 4. 4
  Følg dine lagkamerater uansett hvor de går, grupper er vanskeligere å drepe.
 5. 5
  Bruk lyd til din fordel. Bruke minst 25€ på et par hodetelefoner (30€ hvis de kommer med en mikrofon).
 6. 6
  Skjerpe sans for timing. Hoppe rundt et hjørne til høyre andre, eller enda bedre, venter på at noen skal kjøre forbi deg vil øke dine sjanser dramatisk.
 7. 7
  Lær våpen! Ikke alle kanonene brann på samme måte. Bruk litt tid på en tom server og skyte veggen for å bli mer komfortabel håndtering av dem. Hold aldri avtrekkeren! Skyt korte byster av kuler.
 8. 8
  Sikt på hodet, og alltid holde våpenet i hodehøyde. Tiden det tar å heve våpenet er nok for noen å få et skudd i mot deg.

Tips

 • Lær å bruke AWP. AWP er en one-hit drepe våpen, hvis du kan lære å bruke AWP, vil du oppnå en bedre score! Men hvis du lærer å bruke speider så vil du være pro.
 • Det er bra hvis du lære å bruke AK-47, (også kjent som CV-47). AK-47 er ofte det beste våpenet på terrorister side fordi det er panserbrytende og kan drepe med en kule hvis du tar sikte på hodet.
 • Noen våpen er bedre på en bestemt kartet, for eksempel, sammensatte og en snikskytter fungerer godt, mens noen nære kvartal kart ville være bedre med en AK-47 med mindre du er en dyktig AWPer.
 • Likeledes lære hvilke våpen fungerer best i hvilke situasjoner. Hvis du har en sniper og er inne i tunneler eller gangene med vegger rundt deg, er din pistol sannsynligvis en bedre innsats. (Med mindre du har mad reflekser med scoping og skyting). Er rifler bra for middels til lange avstander, SMG-er er best for kort til mellomlang områder. Osv.
 • Lær å Anti-Recoil (også kjent som kontrollere spredning) for å gjøre dette, bare senke dine mål slik at Recoil, og spredning, er å treffe dem, slik at du kan opprettholde en spray, og fortsatt treffe dem. (Dette krever MYE av praksis, kanskje gjøre et par spill selv med 1-5 roboter på lett, eller medium før du har med hell lært hvordan)
 • Husk at enkelte våpen har bedre nøyaktighet. Ak-47 har lav nøyaktighet og høy skade. Det er best å bruke denne pistolen i to skutt serieopptak. M4-A1 har imidlertid middels skade og høy nøyaktighet. Sprøyting et magasin med denne pistolen, selv ved middels rekkevidde, kan være effektive. Lyddemperen legger marginale sprøyting nøyaktighet gevinster.
 • Bruk nøyaktighet til din fordel. Ved flytting full fart du har lavest nøyaktighet. Når du står din nøyaktighet forbedrer marginalt. Mens huk, forbedrer det mye mer. Huk og flytting er ikke stor, men det er bedre enn å gå og skyte. Det beste alternativet, spesielt med snikskyttere, er å kontinuerlig flytte før du vil skyte, stoppe, brann, deretter flytte igjen.
 • De to første kulene er nøyaktig med stort sett alle våpen, men etter at de begynner å fjerne seg fra trådkorset. Hvis du ser gode spillere, vil du se dem sikte sine severdigheter lavere enn vanlig når de har sluppet de første tre eller fire kuler av en lang serie.

Advarsler

 • Disse trinnene vil hjelpe deg å overleve, men det vil ta timer og timer med trening for å mestre våpen og kart.
 • Noen ganger serveren setter deg automatisk på det andre laget fordi sidene er ujevn.