Wkuno

Slik spiller counter strike

Først denne artikkelen er ikke for folk som ikke spiller videospill som ofte fordi hvis du har en naturlig gave du ikke vil få god nok bare å spille en gang i måneden.

Trinn

Slik spiller counter strike. First off, vil du ønsker å laste ned og installere spillet.
Slik spiller counter strike. First off, vil du ønsker å laste ned og installere spillet.
 1. 1
  First off, vil du ønsker å laste ned og installere spillet. Dette kan gjøres ved å laste ned Steam (som inneholder spillmotor som kjører CS og sine servere) gratis fra den offisielle nettsiden (se på google). Når programmet er installert, CS: Source kan da kjøpes gjennom Steam.
 2. 2
  Når alt er lastet opp, åpne steam og logge inn. Deretter klikker du på "Servers" knappen fra Steam menyen. Vente en stund for den massive listen skal vises. I Counter-Strike, har hver av disse serverne et annet spill å spille. Det aktuelle kartet for hvert spill, antall spillere og om serveren har et passord, er alle vist i servere vinduet. Dobbeltklikk en server for å delta.
 3. 3
  En ting du ønsker å se opp for er "latency" av en bestemt server, ideelt sett, vil du dette tallet til å være så lav som mulig, og gir deg den best mulige (glitch / lag gratis) opplevelse. Du vil også utvikle favoritt maps mens du spiller og utvikle din stil. Sammen med ulike maps kommer forskjellige spillmoduser, et eksempel er død kamp, ​​hvor det legges vekt på å få mange dreper på rad, vil hver ny kill heve deg opp til et bedre våpen i mange tilfeller. En annen spillmodus er riving (aka de_) hvor terroristene kan enten vinne ved å drepe alle mottiltak terrorister eller ved å plante og detonere en bombe, som CTS kan prøve å uskadeliggjøre.
 4. 4
  Vent til serveren for å laste, noen servere ta lengre tid enn andre, avhengig av hvor mange ekstra tweaks (musikk, lys, andre spill effekter) som serveren har. Du vet når lastingen er nesten ferdig fordi skjermen vil si "Sende klient info...". Så begynner moroa! Du må først velge en side (Counter-Terrorist eller Terrorist), som hver har litt forskjellige våpen og gyter på forskjellige steder i kartet.
 5. 5
  Sjansen for at du vil delta i et spill som allerede er i gang, i så fall må du vente til den runden er ferdig, inntil da vil du publikumsinnstillingen (jeg. E. Har point-of-view av en annen spiller). Ved å klikke på venstre museknapp kan bytte mellom spillerne til å overvære og space-bar tillater deg forskjellige spectating utsikt. Disse er alle standard kontroller.
 6. 6
  Når runden starter, trykker du på "b", vil dette bringe opp pistolen menyen. Ved starten av hver runde i CS, må du kjøpe leker å leke med:) Det kan virke lenge i begynnelsen, men det finnes noen triks, kan du re-buy hva du kjøpte sist runde automatisk (men tydeligvis ikke hvis du nettopp har sluttet seg til et spill) og menyen kan navigeres og våpen valgt ved hjelp av tastaturet. Snart vil det bli en refleks og ikke ta mer enn to sekunder for å bli "låst og lastet" som de sier...
 7. 7
  En kort kommentar om våpen valg. Det er ingen fast regel her som alle har en annen spillestil, men stort sett alle er enig i at på CT, er M4 Carbine ganske nøyaktig, på T, er AK kraftig, men trenger kontroll for å administrere rekyl. Andre våpen har sine egne personligheter (wow det er trist?) Så du må bare komme inn og finn ut selv!
 8. 8
  Bevegelse og strafing er det som får folk flest forvirret. Den trenger en ganske nøyaktig koordinering av W, A, S, D-tastene og musen. Musen kontrollerer hvor du ser og dermed hvor du skyter, og er den viktigste ferdigheten for hånden å mestre. Musen Følsomheten kan justeres i in-game innstillingsmenyen. Du ønsker å starte lavt og øke følsomheten som du blir mer komfortabel med CS miljøet.
 9. 9
  Ok, skyting, dette er hva alle er her for. I utgangspunktet vil jeg si dette så enkelt som mulig, går dette for alle våpen - spesielt rifler. CS er ganske realistisk... noe mer enn to eller tre skudd blir en spray, spray er dårlig fordi det ikke er veldig nøyaktig. Fyre noen skudd om gangen og klem ut kulene, ikke rap hardt på museknappen. Sakte er glatt, glatt er raskt, husker du? Generelt, bør du satse på overkroppen eller hodet. Hvis du føler tilbøyelig til å sprøyte (og stole på meg det er tider da det bare "skjer") tar sikte på føttene, så du kan ha en sjanse til nipping hodet. Hold deg til 2/3 shot-prinsippet, og du vil gå veldig langt.
 10. 10
  In-game kommunikasjon tar ulike former, noen mennesker ikke bry deg med det, men det kommer til nytte for skryt eller klager, pluss det er gøy når du spiller med venner. Du kan chatte med stemmen, ved å skrive, og for taktiske comms, kan du bruke i spillet pre-innspilte kommandoer som "Go, go, go!" og "Cover me", som ingen betaler mye oppmerksomhet til, generelt sett:)
 11. 11
  Noen diverse ord råd... ikke leiren (vent i et hjørne / skygget sted og skyte folk som går forbi), vil det få deg drept raskere av folk som spiller det kartet ofte, og det vil bare ende opp med å gjøre deg mer frustrert. Også prøve å få en følelse av teamets evner og prøve å legge noe annet til det: for eksempel ved hjelp av en Scout rifle og sniping på opposisjonen. Granater er nyttige i trange situasjoner og for avhending av cornered rotter (forsiktig, de biter).
 12. 12
  Fra personlig erfaring, er hvordan du føler deg følelsesmessig kan påvirke spillet enormt. Hvis du føler deg irritert eller irritert så er du ikke sannsynlig å spille godt. Den beste holdning å prøve og vedlikeholde er happy-go-lucky, ta ting som de kommer og skyte på alt som beveger seg!
 13. 13
  Det er ganske mye det, ha det gøy å spille spillet, er det ekstremt tilfredsstillende og utfordrende på måter som mange spill er det ikke, og det er alltid en større fisk.

Tips

 • Det vil være ganger når laget ditt er å få låste ned til den grad at du heller ikke kan avslutte ditt gyte, eller når du tror du er skutt ned som kaniner. Dette er en vanskelig situasjon og er en av de hvor du kan lett ende opp med flere dødsfall på rad. Nøkkelen her er, som alltid, å ikke få panikk eller bli sint og prøve og jag ut, fast bestemt på å komme seg ut før du kan bli sett. Mest sannsynlig opposisjonen har en standplassen lett tilgjengelig fra spawn deres. Følge ledelsen av mer erfarne spillere på laget ditt. Hvis de vet hva de gjør, vil de være tålmodig, ved hjelp av noen hjørner og eventuelle trange korridorer nærmer gyte til sin fordel. Her granater tjene som våpen og også som distraksjoner. Det er en fin linje mellom å prøve å slå leir og bli sprengt i stykker av fiender som du aldri selv se (granater sprette rundt hjørnene) og prøver å komme seg ut av spawn for å sette noen dekker brann ned. Fremfor alt ikke rush, prøv å lytte til fottrinn og gunshots å finne ut hvor fienden er, deretter handle!
 • Kontrollere rekyl - hva alle sliter med, lønner det seg å ha en stødig hånd (og en stødig sinn dvs. ikke irritert eller frustrert), vil 2/3 shot prinsippet hjelpe deg med dette. Også når engasjert i en mulig langtrekkende brann kamp, ​​angi trådkorset på et punkt der du vet spillerens hode vil være og så bare bevege kroppen side (dvs. strafe) til side for å unngå sine kuler mens du prøver å stille hodet opp for headshot. På denne måten trenger du ikke å justere målet ved hjelp av musen, noe som kan være vanskelig og treg, i stedet, skifter hele kroppen posisjon.
 • En liste over pålitelige og nøyaktige våpen som har en ganske enkel læringskurve: Clarion, M4A1, CV-47 (dvs. Ak-47), MP5, ES Five-Seven, C90, IDF Defender, Kreig. Når du får litt bedre vil du begynne å formulere din egen taktikk og muligens bli spesialisert i en viss ferdighet, så kan du begynne å bruke Scout rifle og Deagle.
 • Bokser, disse kan bli funnet i de fleste CS maps, spesielt Aim maps, disse brukes til omslag og er konstruert slik at en spiller kan stå bak dem med bare hodet viser over toppen. Dette kan faktisk være en fordel for skyttere, med fokus målområdet til bare en svart halvsirkel vises over toppen av boksen, som du må treffe.
 • Prøv å venne seg til å ha siktet på rundt om hodet eller skulderen nivå til enhver tid, vil dette tillate deg å raskt kvitte deg med spillere som vises rundt hjørner. Dessuten vil dette drastisk forbedre din bevissthet om dine omgivelser, kjører rundt stirrer på gulvet er ikke veldig klok.
 • Våpen regnes som "uønsket" og "noobish" for ikke å nevne 'en smerte i ræva "blant de fleste CS-spillere er: Magnum Sniper Rifle (aka' AWP '), M249 maskingevær, hagler, Bullpup, D3/AU-1 og flash granater. Dette er, helt ærlig, enkle våpen å bruke og vinne med, og de trenger ikke føre til en svært hyggelig spillopplevelse for de få massakrert:)
 • Alltid komme i kontakt med admin på serveren, for å sørge for at du følger reglene. Han kan rapportere deg gjennom Steam, og kan utestenge deg fra serveren (sjansene er du spiller online på en host server)
 • Granater er stor. Å kaste, utstyre granat, hold nede venstre klikk, mål, så la gå. Pinnen kan være ute så lenge som du liker så ta deg tid sikter. Men husk at kontinuerlig bombardement (spesielt av gyteområder) anses som dårlig CS etikette og amatører spille.
 • Rask betyr ikke hissig - selv om han som setter sitt mål opp raskeste vinner som regel i kamp, ​​betyr det ikke at du ikke kan bruke den ekstra halvt sekund for å sørge for målet ditt og gjøre noen siste minutt justeringer å tilrettelegge for brå bevegelser. Uforsiktig sløse skudd kan resultere i enten en sjelden heldig kill eller (mest sannsynlig) du kjører ut av kuler på et viktig tidspunkt. Også huske på at jo flere skudd du avfyrer, desto mer utlignes dine mål vil være, så gjør ditt første skudd en god en, så de to eller så skuddene som følger det vil være mer nøyaktig enn om du hadde stormet ditt første skudd uten ha steadied / komponert selv.
 • En endelig oppmerksom på nære fjerdedeler kamp (CQB); ofte du vil finne deg selv i en situasjon der du er konfrontert med en fiende med ingenting, men noen esker i området. Hva gjør du? Vel det beste rådet å huske på her er å komme bak noen dekning tilgjengelig, noe som reduserer området motstanderen har å skyte på. Hvis dette ikke er mulig så det blir interessant:) Du må fremfor alt være roligere enn fienden din, hvis han begynner å hoppe rundt å trekke av seg unnvike flytter ikke få panikk! Hold hodet kaldt, og hvis du føler deg trygg pisk ut pistolen din (men en rifle kan være effektive i tillegg). Så prøv og strafe på en kontrollert måte alltid med den hensikt foring trådkorset opp med hodet / overkroppen. Også ikke føler seg presset til å gå for å drepe med en gang, det er alltid en vei ut av det hotspot... prøv å outmanoeuver motstanderen din, prøv å bære ham ned før han gjør en feil, og glemmer å strafe eller strafes i samme retning to ganger (slik at du kan forutse hans neste bevegelse) hvis han ikke dreper deg i første andre du møter, så det er ganske mye fritt vilt til dere begge.

Advarsler

 • Hvis du føler ditt ferdighetsnivå slippe et spill, bruke det som en unnskyldning for å ta en pause, få litt luft deretter vende tilbake til i en annen server.
 • Etter å ha sagt alt dette, er CS en svært konkurransedyktig spillet og det meste av tiden vil være opp mot det, å få kastet bort på den tapende side. Ikke prøv og jukse ved å forlate og bli med på det andre laget, er den beste måten å lære ved å gå opp MOT bedre spillere, vil de respektere deg mer for stikker den ut. Se på de tider som muligheter for innovasjon, prøve nye våpen eller taktikk, bare holde opp sportsånd og hold stasjon.
 • Får ikke inn smålige argumenter eller støtende utveksling, ødelegge de spillet ditt og kan muligens få deg utestengt fra serveren.
 • Ikke hacke eller bruke mål roboter eller annen ekstra programvare, det er ikke verdt det, og er urettferdig for de som prøver å spille spillet riktig.
 • Prøv å ikke få nedfor når du støter på bedre spillere, som jeg sa, det er alltid en større fisk, og de bedre spillere vil føle akkurat det samme som deg når de kommer opp mot proffene.

Ting du trenger

 • Datamaskin
 • Grafikkort (noe vil gjøre, så lenge du ikke kjører CS helt på hovedkortet)
 • Mic (for å snakke)
 • Hodetelefoner (for lytting)
 • Ledig tid (før du vet ordet av det, vil du bli hekta)