Wkuno

Slik spiller counter strike source

Med ankomsten av Source-motoren, er en ny og veldig annerledes Counter-Strike født, å mestre spillet, det tar engasjement og følgende trinn.

Trinn

Slik spiller counter strike source. Ikke fokuser på å bruke granater, praksis på rifle og når du mestrer det, alt annet.
Slik spiller counter strike source. Ikke fokuser på å bruke granater, praksis på rifle og når du mestrer det, alt annet.
 1. 1
  Spille mye! Spillet, som den opprinnelige Counter-Strike, tar tid å mestre. Jo oftere du dør, jo oftere du prøve å lære av dine feil.
 2. 2
  Ikke fokuser på å bruke granater, praksis på rifle og når du mestrer det, alt annet. Granater er siste prioritet som de er lettest å lære.
 3. 3
  Spille mot boter, den roboter spenner fra lett til svært vanskelig. Hvis du er i stand til å holde en positiv poengsum, (10 drap, fem dødsfall) bør du gå videre til neste vanskelighetsgrad. Imidlertid er det ikke anbefalt å gå mot svært harde roboter, som de synes å vite hvor du er før de ser deg.
 4. 4
  Gå på nettet! Prøve dine ferdigheter på andre spillere og se hvordan du gjør. Ikke mist motet hvis du dør for mye, eller ikke klarer å ha mer dreper enn dødsfall. Husk at øvelse gjør mester.
 5. 5
  Ikke kjør til en åpen plass uten deksel.
 6. 6
  Til "spray og be," ikke ta tid sikte, eller vil du bli skutt først.
 7. 7
  Tolererer ikke hackere, rapportere dem til damp.
 8. 8
  Ikke prøv å ikke omfanget med awp hvis du ikke vet hvordan.
 9. 9
  Ikke leiren (sitte stille på et skjult sted venter på fiender å passere) i lang tid, fiender vil til slutt finne deg (fra likene eller blod).
 10. 10
  Sjekk alltid for bobiler når du går inn i et nytt område, spesielt på et kart som CS overgrep.

Tips

 • DM-servere (Deathmatch) gjør store områder å øve også, så det er konstant slåss, og det vil skjerpe reaksjonstid.
 • Dens en god idé å se etter servere som kjører AIM kart, kan du se dette opp gjennom kartet filter.
 • Aldri hold nede brann-knappen i mer enn noen få sekunders serieopptak med mindre du er veldig nær til motstanderen. Dette vil i stor grad forbedre nøyaktigheten av bildene dine.

Advarsler

 • Ikke noen gang bruk roboter eller tredjeparts verktøy, eller du vil bli utestengt.
 • Ikke stå stille i en lengre periode.
 • Ikke gjør dumme ting som "humping" (også kjent som te-bagging) motstanderens kropp, eller plassere din logo i akkurat riktig sted. Du vil etter hvert bli drept mens de gjør det.