Wkuno

Hvordan å surfe i counter strike source

Så du har snublet inn i en CS: S surf server og har ingen anelse hva jeg skal gjøre? Men du ønsker å bli elite og nyte den samme herlighet som ekspert surfere får for sine fantastiske trosse tyngdekraften bragder? Ikke bekymre deg, vil denne guiden gi deg mye av den kunnskapen du trenger for å være på veien av Pro Surfing 'Skills.

Trinn

Hvordan å surfe i counter strike source. For å sikre at du ikke mister fart under landing på en ny surf, forsøke å redusere mengden kraft at z-aksen mottar når landing.
Hvordan å surfe i counter strike source. For å sikre at du ikke mister fart under landing på en ny surf, forsøke å redusere mengden kraft at z-aksen mottar når landing.
 1. 1
  Finn en surf server. Ping ingen rolle i tilfelle du ikke spiller surf å drepe. Hvis det er ingen rundt når du ser, laste ned kartene selv og laste inn en LAN server. Praktisere selv er alltid en god måte å starte. Merk: Kontroller at du setter SV luft akselerere 150 inn i konsollen før du prøver å surfe på et LAN server. Gode ​​kart å begynne med omfatte surf_10x_reloaded og Rebel Resistance.
  • Å surfe i en rett linje, strafe (A eller d-tasten) inn i siden av rampen (de tingene som flyter i lufta), strafing høyre hvis du er på venstre side, strafing venstre hvis du er på rett side. Tenk på dette diagrammet: D / \ A. Trykk aldri tilbake eller fremover tasten mens du surfer fordi frem nøkkelen vil gjøre deg gli av (mer om tilbaketasten, s, senere). Hold musen peker i den retningen du ønsker å reise, gjør banen av trådkors ingen rolle, bare ikke se til venstre eller høyre hvis du ønsker å gå i en rett linje.
  • For å slå, når du er i luften strafe i den retningen du ønsker å snu, til venstre eller høyre, mens jevnt endre retning med musen i en sentripetal mote mot den retningen. Når hastigheten er i ønsket retning, stoppe strafing. Så snart du treffer den nye rampen strafe inn i siden av den igjen.
  • Å plukke opp fart, starter på toppen av en rampe og flytte nedover. Pass på at du ikke beveger musen rundt for mye når du er på en surfe rampe, vil du miste fart forårsaker du å falle av når du kommer til slutten eller når du surfer.
 2. 2
  For å sikre at du ikke mister fart under landing på en ny surf, forsøke å redusere mengden kraft at z-aksen mottar når landing. Gjør dette ved å prøve så godt som mulig å være ute og bevege seg i samme retning som surfe når du treffer den.
 3. 3
  For å få maksimal avstand ved lansering av en surf, prøver å være på det høyeste punktet du kan få uten å miste fart. Alle surfer har ulike poeng som gir maksimal avstand når lansere fra, i henhold til hvordan de er skåret.
 4. 4
  Å stoppe i luften, e. G. å lande på et visst punkt, trykker du bare bakover (s), vil du umiddelbart slutte og falle ned. Du vil alltid falle nøyaktig vertikalt (men du kan strafe å omplassere deg selv mens du er i luften), så hvis du ser rett ned du se den nøyaktige landingsplass hvor ditt kors håret er. Dette er det meste som trengs above "teleportering-paneler" eller "landing-paneler" (for det meste med en vannflate slik at du kan lande på den fra høyt over).
 5. 5
  For å få raskere du kan starte fra toppen av rampen deretter hodet ned til bunnen og opp til midten igjen for beste resultat... Bare gå opp og ned, som en bølge.
  • Når det er nødvendigvis å få masse luft svært raskt, (Eks. Å fly gjennom den grønne sløyfe på surf_10x_final) du må, helt på slutten av en rampe, flytte musen fra side til side ganske raskt mens peker i retning (oppover på noen vinkel) som du ønsker å fly. Dette kan være meget vanskelig å mestre, men er meget nyttig.
  • Landing (ekstra) Når du forlater en rampe og må snu i luften for å lande på neste rampen, er en god måte å få god fart til å lande nær toppen av rampen å holde unna rampen. Deretter holde på til rampen med riktig nøkkel. Dette gjør ikke mye fornuftig, men gå prøve og du vil få ekstra fart. Surfing er vanskelig å beskrive, det er best å bare gå lære. Bare øve å holde seg borte fra rampen biter der du nok fart til å redusere friksjonen og tapte hastigheten øke hastigheten. Jeg tror et godt kart å gå lære på er surf_legends som den har noen fine ramper, sørg for at det er en Death-kamp skjønt. Jeg er en hastighet surfer og vil rase alle som er opp for en utfordring.

Tips

 • En god mus gjør hjelpe en lot.If mulig bruk en laser mus som de har en jevnere bevegelser og bedre følsomhet.
 • Hvis du sitter fast, drepe karakteren din ved å skrive "drepe" i konsollen.
 • For å holde hastigheten fra rampe til rampe, sørg for at du kommer på rampen som parallelle som mulig. Kommer i vinkel vil føre til at du mister fart.
 • Prøv å unngå å hoppe eller surfer mellom ramper til høyre og til venstre. Dette reduserer sterkt hastigheten din.
 • Husk at den eneste kraften som virker på deg er tyngdekraften.
 • Hvis du skal fort, eller for høy til å lande på en rampe, bruk en swerve bevegelse. Så surfe (i luften) til høyre, deretter til venstre, og frem og tilbake, og dette vil senke tempoet litt forhåpentligvis slik at du kan komme dit du ønsker.
 • Hvis du trenger fart for å fortsette å surfe et kart men har ingen videre fremdriften, men mye av høyde, sikt mot bunnen av rampen og skyv bare for et øyeblikk etter å berøre den og deretter umiddelbart slå inn i midten av det uten å starte ut av det. Dette vil tillate deg å forvandle din vertikal hastighet i horisontal hastighet.
 • Søk etter surfe-kart på YouTube.com eller video.Google.com, det er massevis av dem avsløre alle kart hemmeligheter (som skjulte våpen og ammunisjon, hemmelige passasjer / tauverk etc.)
 • Hvis mulig hoppe så mange ramper som mulig ved å fly over eller rundt dem. Dette vil hjelpe deg å holde opp momentum og hastighet.
 • Retning av ditt kors håret er ikke nødvendigvis den retningen du beveger deg.
 • Ikke sutre om du får blokkert. Det skjer. Mange surfe servere nå bruker en EventScript kalt NoBlock, som lar deg gå gjennom andre spillere. Prøv å finne en av disse serverne.
 • Vær tålmodig
 • Det er tydelig, men du må øve så mye som mulig. Du til slutt lære hvordan Kilde fysikk systemet fungerer og hvordan du kan manipulere den til å surfe.
 • Den glock er briste brannen er svært nyttig på surfe maps, som sin nøyaktighet er fortsatt ganske bra til tross for å være i luften eller på en rampe. I likhet med en hagle, bortsett fra mye svakere. Den deagle eller ørken ørn (til nye mennesker) er effektivt på grunn av styrken (selv om nøyaktigheten er noen ganger ikke så bra).

Advarsler

 • Folk kan flamme deg hvis du er ny på surfing, ignorere dem.
 • Noen surfe kart er glitchy og på hjørner du kan få satt seg fast og stoppe.
 • Noen fyr kan drepe deg på grunn av din Shotgun / AWP
 • Stopper vil komme i veien nå og da.

Ting du trenger

 • En god maskin for noen kart
 • Counter strike source
 • En surf server
 • Et program som kan koble til Steam-nettverket