Wkuno

Hvordan bruke en kniv effektivt i counter strike

Vanligvis å ha litt mer moro i Counter Strike, vil folk gjøre noe som kalles "Knife Fighting" Dette er en en-mot-én kamp med melee våpen du får i starten. De fleste mennesker har en tendens til å hate det, fordi de ikke vet hvordan de skal få drepe de trenger. Noen ganger er dette ikke tilfelle, og du bare ønsker å drepe en person som merker ikke deg, og du ønsker å dra nytte av det. Dette er noen enkle tips for å score det ekstra kill.

Trinn

Hvordan bruke en kniv effektivt i counter strike. Kontroller at du har din kniv klar før du går i.
Hvordan bruke en kniv effektivt i counter strike. Kontroller at du har din kniv klar før du går i.
 1. 1
  Kontroller at du har din kniv klar før du går i. Quick-switching (q som standard, kan aktiveres i konsollen) lager lyd som, hvis du er nær nok, vil gi deg bort. Har din kniv ut på forhånd.
 2. 2
  Krype. Hvis du er i en knivkamp, ​​så ignorer dette punktet. Det vil gjøre deg noe godt. Hvis du ikke er, så gå, heller enn å løpe. Det er en tur-knappen for en grunn. Fotspor er stille når du går, men du vil avta. Hvis han kjører, kjør forsiktig bak, når du er i nærheten, gå. Dette bør sette deg opp perfekt.
 3. 3
  Utfør rask. Det tar to stabs å fullføre noen av. Gjør det fort. Jo lenger du venter, jo mer tid du gir dem for å få deg. Når du får taket på knifing noen med to høyreklikk flytte, prøv tre hit combo. Denne består av å gjøre to venstre klikk og en høyreklikk. Det gjør 100 skade i det hele tatt, og er raskere enn den tradisjonelle 2 høyreklikk flytte. En høyreklikk på baksiden vil bli en hit KO.
 4. 4
  Dersom det i en knivkamp, ​​være i bevegelse! Det verste du kan gjøre er å være et enkelt bytte. Flytte rundt, og se dem når de kommer nær, stab og back off. Ikke bare sitte der.

Tips

 • Hvis det er tre på en situasjon, ikke prøv å være Rambo og prøve å kutte ut som helvete. Kjøre i motsatt retning og gjøre dem følge deg. Når du har brutt linjen av syne, skjule et sted. De vil være bundet til å følge deg. Når de krysser din gjemmested, slice og terninger dem bakfra.
 • Stab, ikke kutte. Det er to kniv angrep:... Slash (Venstre-klikk og stikke (høyreklikk) slashing, mens raskere, knivstikking gjør mindre skade, på den annen side vil drepe i to treff, men er tregere Hvis du stikke mer, du kan drepe dem raskere.
 • Noen ganger vet du kommer til å dø hvis de kommer rundt et hjørne. Hvis du vet at du trenger å haste, prøv å telle sine kuler eller tid din rush å fange dem i midten av re-lading en bolt action rifle og / eller omlasting. (Selv om du ikke på kill du vil skremme dem og kaste ting inn i en kort kaos.)
 • Se andre. Du kan finne noen tips som kan hjelpe deg ut.
 • Hold fingeren klar til å treffe Quick-knappen til din viktigste våpen, bare i tilfelle. I en knivkamp, ​​eller når du er stalking noen til å dolke dem, har du en god sjanse for å bli tatt, og på nært hold, er et hode-shot uunngåelig bør du bli funnet. I dette tilfellet, være klar til å slå til hovedsiden eller sekundære våpen, bare i tilfelle du unnlater, eller, hvis du er i en knivkamp, ​​bestemmer motstanderen til å jukse.
 • Øv på reelle spillere, ikke maskiner. Bots (Computer-spillere) vil enten være for lett, eller får øye på deg hele tiden. Dette etterligne ikke ekte spillere. Øve med ekte mennesker, og ikke vær redd for å dø.
 • Kommer bakfra hvis du kan. Knifing bakfra er alltid det beste valget. Noen ganger kan et stikk bakfra drepe i en hit hvis det gjøres riktig.
 • Knifing hælen er også ekstremt dødelig. (Slik som de står på en boks.) Du kan enten treffe dem i hælen eller hoppe og høyreklikk på ryggen.

Advarsler

 • ALDRI gjenta et mønster for å skjule / rushing mer enn to ganger. Spesielt hvis du får mer enn ett kill. De vil sjekke for deg der og mer enn sannsynlig prøve å kniv deg.
 • Huske. Akkurat som du kan lære av andre, kan de lære fra deg. Så når man lærer å kniv, også lære hvordan å ikke bli knivstukket. (Dvs. du vet dette flott sted å kniven på et kart som folk aldri sjekke, må du fjerne det hjørnet. Ingenting er mer pinlig enn å falle for eget knep.)
 • Knifing er ikke lett. Praksis vil gjøre perfekt.
 • Middelalderen er over. Din kniv er ikke din sterkeste våpen.