Wkuno

Hvordan spille musikk fra et bånd til en CD


Har du en gammel spesiell tape samling, men er frustrert over at du ikke kan ta den med deg til gym? Skuffet du ikke kan spille dine gamle innspillinger i din nye bil CD spiller? Jeg skal vise deg hvordan du kan konvertere alle dine gamle favoritt innspilte kassetter til CD slik at du kan spille dem av i alle CD-spillere og til og med arkivere musikk på datamaskinen din som en mp3!

Trinn

Hvordan spille musikk fra et bånd til en CD. Vær oppmerksom på at den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet.
Hvordan spille musikk fra et bånd til en CD. Vær oppmerksom på at den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet. Dobbeltsjekk alle dine forbindelser med disse instruksjonene for å sørge for at du har alt tilkoblet før du begynner opptaket. Ikke sett i noen strømledninger før alle andre tilkoblinger er gjort, og dette vil redusere sjansen for elektrisk støt.
 2. 2
  Koble kassettspiller til forsterkeren. For å gjøre dette, koble den ene enden av en LR-kabel til utgangene på båndet spiller, og koble den andre enden av LR-kabelen til et sett av inngangen på forsterkeren. (Merk: du kan plugge kabelen inn et sett med innganger på forsterkeren, så lenge når du begynner innspillingen, setter du forsterkeren til å spille musikk fra den inngangen)
 3. 3
  Koble CD-opptakeren til forsterkeren. For å gjøre dette, koble den ene enden av en LR-kabelen til inngangen kontaktene på CD-opptaker, og koble den andre enden av LR-kabelen til et sett av utgangene på forsterkeren. (Merk:.. Det er vanligvis et bestemt sett av utgangene for dette trinnet De kan være merket 'tape', 'Igangsetting', 'brenner', eller noe lignende)
 4. 4
  Koble høyttalerne til forsterkeren på den måten forbudt i din forsterker instruksjoner.
 5. 5
  Plugg i alle disse enhetene, og slå dem på.
 6. 6
  Sett amp å spille musikk fra tapen. Teste dette ved å spille tape over høyttalerne. Hvis musikken er forvrengt eller bare kommer inn på den ene siden av høyttaleren ferdig, gå tilbake og sjekke tilkoblinger.
 7. 7
  Spol tilbake / spole kassetten frem til stedet der du ønsker å starte ditt første spor.
 8. 8
  Sett inn en tom plate i CD-brenneren.
 9. 9
  Trykk på 'record' på CD-opptaker (dette kan også være merket 'manuell oversikt "eller" line-in posten. Bruk funksjon som lar deg manuelt styre opptak fra en line-in)
 10. 10
  Begynn å spille tapen umiddelbart etter å trykke på "record". Spilleren vil lese hva som blir spilt på forsterkeren og ta det opp til CD.
 11. 11
  Trykk på "stop" på CD-opptakeren og kassettspiller når sangen er slutt, eller når du ønsker å avslutte sporet. Ta hensyn til opptaket, fordi CD-opptakeren tar opp hva som blir spilt, uavhengig av når båndet starter eller stopper.
 12. 12
  Gjenta trinn 6 til 10 for å spille inn flere spor. Du kan gjøre dette så mange ganger du vil frem til disken fylles opp.
 13. 13
  Sluttføre CD når disken er registrert slik du vil ha det. Dette trinnet gjør disken lesbar i vanlige CD-spillere.
 14. 14
  Gjenta disse trinnene så mange ganger som du liker å ta opp alle dine gamle kassetter til CD-er. Du kan deretter ta opp disse CDene på datamaskinen din, effektivt arkivering alle dine kassetter som mp3-filer.

Tips

 • Hver forsterker er forskjellig. Sjekk din amp bruksanvisningen for å finne ut hva modus brukes til opptaksutstyr, og koble CD-brenneren opp til å spille i denne modusen.
 • Du må kanskje feilsøke med hookups, men denne metoden for opptak skal fungere med alle type forsterker som har inn-og utganger.

Advarsler

 • Ikke sett noe i til stikkontakten før du har gjort alle dine stereo-tilkoblinger. Dette vil redusere risikoen for elektrisk støt (selv med de fleste moderne elektronikk, er hookups vanligvis bygget for å være trygg mot støt)

Ting du trenger

 • Den opprinnelige tape
 • En tom CD-R eller CD-RW
 • En kassettspiller med en LR lydutgang (L og R betyr "venstre og høyre kanal." Dette refererer til de røde og hvite kablene som bærer informasjon fra en elektronisk enhet til en annen)
 • Et hjem stereo CD-opptaker med en LR lydinngang og en LR lydutgang
 • En stereo forsterker med en opptaker inngang og utgang (dette kan være merket "Tape", "cd brenner ',' Igangsetting ', eller mange andre ting. Hva som er viktig er at det er en LR inngang og en LR utgang som går til den samme enhet)
 • 2 LR lydkabler
 • Høyttalere
 • Speaker wire