Wkuno

Hvordan å utvide høyttaler kabler

"Splice" opp livet ditt med noen vinyl tape og ledning nøtter.

Trinn

Hvordan å utvide høyttaler kabler. Slå av systemet og koble den elektriske stikkontakten.
Hvordan å utvide høyttaler kabler. Slå av systemet og koble den elektriske stikkontakten.
 1. 1
  Slå av systemet og koble den elektriske stikkontakten.
 2. 2
  Koble høyttaler ledning fra baksiden av stereoanlegget eller hjemmeunderholdning forsterker og undersøke wire.
  • The wire for hver høyttaler bør faktisk være to ledninger som består av en strandet metall kjerne dekket av en fleksibel isolasjon.
  • En strand er positive. Den andre tråden er bakken. Disse vanligvis er identifisert i someway, for eksempel kan man ha en kul langs lengden av isolasjonen annen en hvit linje, og enda et annet kan ha en kobber farget ledning, mens den andre ledning er sølv. På denne måten kan du identifisere de positive og negative ledninger.
  • Den enden av hver ledning bør allerede være atskilt eller splittet, og danner en "Y ‿ form av bare noen få inches.
  • Tuppen av hver "Y ‿ skal allerede være strippet, utsette om en halv tomme av bart metall tråder.
 3. 3
  Kjøp en rull med ledning i samme sporvidde som speaker wire. Speaker wire er tilgjengelig i et utvalg av tykkelse eller måleinstrumenter. Dette kan være merket på ledningen, eller du kan finne det i litteraturen for hjemme forsterker. Gjør ditt beste tilnærming hvis du ikke kan bestemme den nøyaktige måleren.
 4. 4
  Kjøpe flere kabeltilkoblere eller wire-nøtter, som samsvarer med wire dimensjon, og en rull med vinyl elektrikere 'tape.
 5. 5
  Skjær den nye ledningen.
  • Mål avstanden som trengs for å forlenge høyttalernes eksisterende ledning.
  • Skjær en lengde på ny ledning basert på hver av dine mål.
 6. 6
  Klargjør endene av hver ledning.
  • Splitte et par inches av hver ende av den nye ledningen, danner en "Y ‿ form.
  • Strippe isolasjonen fra spissen av hvert hårstrå utsette om en halv tomme av bart metall tråder.
 7. 7
  Koble til (skjøte) den nye ledningen til den eksisterende kabelen og isolere. Det finnes noen metoder for å gjøre dette. Den beste tilkoblingen gjøres av lodde ledninger og sette krympeslange rundt loddetinn punkt. Andre metoder er bruk av ledning nøtter eller kreppet kontakter. Lodding eller falsing krever bruk av en loddebolt eller krimpetangen. Uten tilgang til disse spesialiserte verktøy, ledning nøtter er det beste valget.
  • Ta opp den preparerte ende av det nye ledningen og enden av den eksisterende ledning. Du bør holde fire eksponert metall tips.
  • Matche den eksisterende positive ledningen til den nye positive ledningen. Det kan være en markering på isolasjonen for å indikere positiv. Metallet tråder kan være en annen farge for å indikere positiv.
  • Gjør den elektriske tilkoblingen. Hvis du bruker krympeslange, skyver en slange lang nok til å dekke loddetilkopling på en av ledningene før tilkoblingen.
   • For ledning nøtter: I den ene hånden, holde sammen en utsatt tuppen av eksisterende ledning og ett synlig spissen av den nye ledningen. Plasser disse utsatt tips side ved side, holdt mellom tommel og pekefinger.
   • Med den andre hånden, plassere en wire-kontakt i løpet av de sammenslåtte tips. Twist klokken. Inne i kontakten, vil det bare metallet tips vri sammen og skru på plass i kontakten. Kontakten vil isolere denne spleisen.
   • For lodding: Tvinn dem sammen de utsatte tips og utfører lodding prosessen.
   • For pressing: Feed the preparerte endene av ledningen inn ledningsforbinderen og krymp slutten. Det er mange produkter å gjøre dette, noen ser ut som ledning nøtter som er krympet, og noen ser og operere helt annerledes. Les instruksjonene for de spesielle kontakter du har kjøpt.
  • Gjenta dette trinnet for jordledningen av settet.
  • Hver ledning skal nå ha to skjøter. Vikle en lengde på vinyl elektrikere 'tape rundt hvert sett med ledninger eller skyv krympeslange å dekke kabeltilkoblere. Litt strekke båndet som dere vikle slik at den kleber seg pent på isolasjonen før og etter spleis. Å krympe røret, trenger du en varmepistol til jevnt varme opp slangen.
 8. 8
  Gjenta dette trinnet for hvert sett med høyttaler ledninger.
 9. 9
  Koble nakne endene av nylig utvidede høyttaler ledning til forsterkeren din. Vanligvis setter du den positive ledningen i en rød-tilkobling. Sett jordledningen i en svart-tilkobling.
 10. 10
  Koble systemet til den elektriske strømmen og slå på systemet og nyte musikk eller film.

Tips

 • Noen mennesker er ikke klar over at hver høyttaler ledning er egentlig et sett med to tråder av ledninger. I hvert sett av ledninger, er en positiv og den andre er bakken eller negativ. En av disse ledninger bør merkes, vanligvis med en kontinuerlig hvit linje langs isolasjonsoverflaten. Noen ganger vil metallet i hver streng er en annen farge, vanligvis en kobber-farget. Dette markerte ledningen er positive ledningen.
 • For best mulig tilkobling, loddes de to endene sammen. Du kan kjøpe varme krympe ermene på nettet eller i en elektronikkbutikk for å beskytte den nakne wire.

Advarsler

  • Disse instruksjonene forlenge kabelen i en normal-sized room. For svært lange extensions, vil du sannsynligvis nødt til å øke sporvidden tråd for å hindre en overbelastning på wire eller forsterkeren din. Årsaken er at elektrisk motstand er høyere i mindre (IE, tynnere) ledninger enn i større (dvs. tykkere) seg. I lyd-bransjen, er 16 gauge (AWG) vanligvis tenkt tilstrekkelig for ledningen går opp til tjue meter eller så. Når den faktiske bane current følger er det dobbelte lengde (til og fra høyttaleren fra baksiden av forsterkeren) den totale lengden av ledning gjennom hvilken det reiser er det dobbelte av lengden av kabelen.