Wkuno

Hvordan å bygge bro subwoofere

Bridging subwoofere er et flott alternativ for kabling flere subwoofere til en mono (eller én kanal) forsterker. Bygge bro kan også brukes med en multippel-kanal forsterker for å øke kraften som sendes til hver høyttaler. Lære å bygge bro subwoofere er skikkelig viktig før du prøver en installasjon, fordi en feilaktig oppsett kan forårsake alvorlig skade på utstyret.

Trinn

Hvordan å bygge bro subwoofere. Finn ut om du trygt kan bygge bro subwoofere med forsterkeren din.
Hvordan å bygge bro subwoofere. Finn ut om du trygt kan bygge bro subwoofere med forsterkeren din.
 1. 1
  Finn ut om du trygt kan bygge bro subwoofere med forsterkeren din. Sikkerheten interesse her er et spørsmål om impedans eller motstand. Begynn med å halvere impedans for de to subwoofere du ønsker å bygge bro. For eksempel, hvis hver av subwoofere er vurdert på 4 ohm, så vil de bare gi en impedans på 2 ohm når bro. Hvis forsterkeren ikke er vurdert for 2 ohm, så det er ikke trygt å bruke dette oppsettet, din amp vil forsøke å sende ut mye mer strøm enn det er i stand til og vil raskt bli overopphetet.
 2. 2
  Monter nødvendig wire. Å bygge bro to SVC (enkelt stemme spole) subwoofere hjelp av en enkelt-kanals forsterker, trenger du to lengder av positiv (rød) stereo ledning og to lengder av negative (svart) stereo wire.
 3. 3
  Kable forsterkeren til første subwoofer. Wire første taler som du normalt ville, som begynner ved å kjøre en rød tråd fra den positive terminalen på forsterkeren til den positive terminalen på høyttaleren. Deretter kjører en svart kabel fra den negative terminalen på forsterkeren til den negative terminalen på høyttaleren.
 4. 4
  Kable den andre subwooferen til den første subwoofer. Å bygge bro over andre høyttaleren til den første, kjøre en rød tråd mellom de positive terminalene på begge høyttalerne, og en svart ledning mellom de negative terminaler. Etter å ha gjort dette, bør det første basshøyttaler være å dele begge av sine terminaler med to ledninger, fordi den er koblet til både forsterker og den andre høyttaler. Subwoofere er nå bro.

Bridge to DVC subwoofere med en mono amp

 1. 1
  Monter nødvendig wire. DVC (dobbel talespole) subwoofere har to par terminaler hver, og så ledningene er litt mer komplisert enn SVC oppsett. Du vil trenge seks lengder av stereo ledning: 2 positive, 2 negative, og to som bare vil bli brukt til å bygge bro.
 2. 2
  Kable forsterkeren til første subwoofer. Begynn med å kjøre på rødt ledning fra amp plusspol til det første positive terminalen på høyttaleren. Kjør en svart ledning fra forsterkerens negative terminalen til den andre negative terminalen på høyttaleren.
 3. 3
  Kable den andre subwooferen til den første subwoofer. Kjør en rød tråd mellom de første positive terminalene på hver høyttaler. Kjør en svart ledning mellom de andre negative terminalene på hver høyttaler. Den første subwoofer bør nå være å dele to av sine terminaler med både forsterker og andre subwoofer.
 4. 4
  Bridge hver subwoofer med seg selv. På dette punktet, bør hver subwoofer har to ubrukte terminaler: den første negative terminalen og den andre positive terminalen. På hver høyttaler, bruk en kort lengde på stereo ledning for å koble disse terminalene. Subwoofere er nå bro.

Ting du trenger

 • 2 subwoofere
 • Mono forsterker
 • Stereo ledning