Wkuno

Hvordan bruke TVen som PC-skjerm

Bruk av en TV som dataskjerm kan være nyttig på mange måter. Kanskje du må lage en presentasjon og ikke har en projektor, slik at du er å snu til din 50 "HD TV. Eller kanskje du konvertere den bærbare datamaskinen til en stasjonær, og ikke har en ekstern skjerm. Disse er de samme begrepene som brukes for en Home Theater Personal Computer (HTCP). Uansett årsak, er det alltid en måte å gjøre det med en ganske ny datamaskin (trolig ti år på de fleste).

Trinn

Hvordan bruke TVen som PC-skjerm. Gjennomgå datamaskinens skjerm for å se om den er i stand til å bruke en TV som monitor.
Hvordan bruke TVen som PC-skjerm. Gjennomgå datamaskinens skjerm for å se om den er i stand til å bruke en TV som monitor.
 1. 1
  Gjennomgå datamaskinens skjerm for å se om den er i stand til å bruke en TV som monitor. Hvis du kobler til en HD-skjerm eller HDTV, hoppe fremover for å sjekke de tilgjengelige tilkoblinger på datamaskinen på en skjerm. SD (Standard Definition) TV-tilkobling prosedyren fortsetter under:
  1. Høyreklikk på skrivebordet og gå til egenskaper.
  2. Gå til innstillinger-fanen, og klikk på avansert.
  3. Se gjennom kategoriene i det nye vinduet velger alternativer som gjelder for å bruke en TV-skjerm.
 2. 2
  Sjekk de tilgjengelige tilkoblinger på datamaskinen på en skjerm. De fleste moderne datamaskiner har en VGA-kontakt, men mange nyere typer har HDMI-eller DVI-kontakter i tillegg.
 3. 3
  Sjekk de tilgjengelige tilkoblinger på TV. Se etter: 1) HDMI, 2) DVI, 3) VGA, eller 4) S-VIDEO-kontaktene.
 4. 4
  Bestem hvilken kontakt typer er til stede på både datamaskinen og TV-en. Hvis mer enn én type er tilgjengelig, kan du bruke dem i den rekkefølgen som presenteres nedenfor for enkel tilkobling og for å gi best kvalitet på videoen.
  • Hvis begge har en HDMI-port, kjøpe en HDMI-kabel.
  • Hvis begge har en DVI-port, kjøpe en DVI-kabel.
  • Hvis begge har en VGA-port, kjøpe en VGA-kabel.
  • Hvis begge har en S-video-utgang, kjøpe en S-VIDEO-kabel.
 5. 5
  Koble TVen til datamaskinen. For å vise bildene på TV, er en av disse kablene er alt som trengs for å bære video fra datamaskinen til TVen. En egen kabel vil være nødvendig for å sende lyd til TVen med mindre du bruker en HDMI-kabel. Ellers vil lyden spille fra de innebygde høyttalerne som vanlig. Legg merke til "navn" av input av kontakten på TV, om merket. Typiske valg er den riktige inngangen på TV. Velg kilde tilordnet kontakten brukes i forrige trinn.
 6. 6
  Gå tilbake til displayet egenskaper (på datamaskinen) og justere bildet på skjermen (i midten, høyde, bredde, etc. Etter behov.) Hvis skjermen ikke ble koblet fra for å koble TV, vil det være nødvendig å velge den nye produksjonen kilde (sannsynlig man en eller MON 2) i trinnet under.
 7. 7
  Aktiver TV-alternativet i datamaskinens skjerm egenskaper for en SDTV. Skjermen blir blank i noen sekunder, og deretter TV vil vise skrivebordet. Hvis en HD-skjerm eller HDTV er koblet til, kan det allerede vises - hvis ikke, velg en annen ut-enhet (skjerm) til visning på TV.

Tips

 • Hvis du er usikker om kabeltyper, se opp bilder på Google.
 • Det er ikke nødvendig å bruke mye penger på kabler for digitale signaler. "Monster Cables" er vanligvis over drepe. En 6 '(2m) HDMI-eller DVI-kabler kan være hadde for ikke mer enn 5€ til 10€ på internett - noe mer enn det er en sløsing med penger. Den billigere VGA kabler derimot, kan være problematisk. VGA-signaler er analoge, og den minste degradering av signal begynner å være synlig på skjermen (det lengre VGA kabler og større skjermer vil vise "ghosting" med de billigste kablene så vær forberedt på å bytte kabelen for en bedre kvalitet type). Velge den billigste tykkere VGA-kabel for best resultat på små opplag (6 'eller mindre) i 20 + / - tommers skjermer.
 • HDMI-kabler vil passere lyd bare hvis både TVen og datamaskinen har HDMI-kontakter, hvis datamaskinen / skjermkort sender lyd informasjon over HDMI-kontakten (noen skjermkort ikke) og ingen adaptere brukes. Hvis en VGA-eller DVI-kabel eller plugg eller adapter brukes, blir lydsignaler stoppet på at kabelen eller kontakten. En HDMI-kabel som er koblet direkte til enheter med HDMI-kontakter må brukes.
 • Det er mulig å finne adaptere og kabler for å koble ulike typer kontakter. Her er noen: