Wkuno

Hvordan erstatte en projektor lampe

Det er bare en annen dag med å nyte din projektor eller Rear Projection TV når alle plutselig ser du den fryktede lampe advarsel indikator som forteller deg det vil være på tide snart å erstatte projektoren lampen. Med disse enkle trinnene, vil du lære hvordan å erstatte en projektor lampe og være tilbake å nyte din projektor eller TV på kort tid.

Trinn

Hvordan erstatte en projektor lampe. Samle de nødvendige verktøyene.
Hvordan erstatte en projektor lampe. Samle de nødvendige verktøyene.
 1. 1
  Samle de nødvendige verktøyene. Heldigvis, vil du bare trenger en manuell skrutrekker for å fjerne panelet. Du vil også ønsker å ha en myk, myk klut hendig å unngå kontakt med fingrene og lampen montering. En Micro-Fiber rengjøringsklut anbefales.
 2. 2
  Slå av TV eller projektor. Etter at enheten er avkjølt, må du ta ut strømledningen fra stikkontakten og enheten helt.
 3. 3
  Fjern lampe luken. Lamperommet på projektorer er vanligvis plassert under projektorenheten. For bakprojeksjon TV-er, bør lamperommet være plassert bak i bilen mot venstre eller høyre side av TV-en. 2-4 skruer skal holde kammeret på plass. Fjernet skruene og lamperommet dør.
 4. 4
  Fjern lampe forsamlingen. Trekk forsiktig ut lampen montering og koble fra alle strømledninger som fortsatt kan kobles til lampen montering. Sett det til side og ikke får det forveksles med den nye lampen din!
 5. 5
  Rengjør lampehus. Støv blir overalt, og mens du har projektoren åpen, bruk en myk klut eller mikro-fiber klut for å fjerne løst støv fra lampehus.
 6. 6
  Sett inn ny lampe forsamlingen. Nøye tilkoble eventuelle strømkabler til den nye lampen hvis den finnes, og skyv den nye lampen inn i kammeret i samme retning som den originale lampen kom ut.
 7. 7
  Bytt lampen luken. Sett lampen luken tilbake på plass og sikkert skru i døren uten å skru den i for hardt.
 8. 8
  Tilbakestille lampetimetelleren. Instruksjoner om hvordan du gjør dette bør dekkes av brukerveiledningen.
 9. 9
  Du er ferdig! Nyt projektor eller TV igjen, og sørg for at du har en backup lampe hendig i tilfelle lysene går ut uventet.

Tips

 • Spar penger ved å ta vare på projektorlampen før og etter at den er installert.
 • Micro-Fiber Rengjøring kluter er ideelle for håndtering av Projektor Lampe Assemblies.
 • De fleste produsenter har sine produkt manualer for visning og / eller nedlasting. Pass på å sjekke ut den manuelle for eventuelle instruksjoner som kan være spesifikke for din modell.
 • Har massevis av kabler koblet til projektoren eller TV? Merk hver kabel med tape og merke hver kabel med hva det skal være koblet til før du skifter lampen. Du vil bli overrasket over hvor lett det er å glemme hvor ting går.

Advarsler

 • IKKE berøre lampens montering direkte med hendene. Hud oljer er kjent for å påvirke livet til projektorlampen din forårsaker lampen overopphetes og tidlig mislykkes.
 • Vær Green. For informasjon om hvordan du skal kvitte deg med lampe, kan du besøke Lamprecycle.org

Ting du trenger

 • Manuell skrutrekker. IKKE bruk en elektrisk skrutrekker.
 • Rengjør myk klut eller Micro-Fiber pusseklut. Stoffet må være tørt - en våt klut kan skade lampen når du slår den på.