Wkuno

Hvordan sette opp google TV

Google TV er en Internett-TV og web app plattform utviklet av Google for tredjeparts maskinvare, inkludert set-top-TV-bokser og internett tilkoblede TV-er. Det er for tiden et begrenset antall hardware alternativer tilgjengelig for plattformen, inkludert Logitech Revue set-top-boks, Sony Internet TV Blu-ray TV-boksen, og Sony Internet TV. Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen med å sette opp den nye Google-TV for maskinvaren av valget.

Trinn

Hvordan sette opp google TV. Pakk ut innholdet i logitech revy emballasje.
Hvordan sette opp google TV. Pakk ut innholdet i logitech revy emballasje.

Logitech revy brukere

 1. 1
  Pakk ut innholdet i logitech revy emballasje. Boksen skal inneholde Logitech Revue Companion Box, Logitech Keyboard Controller, strømkabel og strømforsyning, IR mini blaster, og HDMI-kabel.
 2. 2
  Koble til kablene.
  • Koble den medfølgende HDMI-kabelen fra "HDMI In"-porten på din Logitech følgesvenn boksen til set-top box (STB). (Din setup-boksen er vanligvis maskinvaren som brukes til å motta din digitale kabel-abonnement).
  • Også koble strømkabelen fra følgesvenn boksens "Power"-porten til din stikkontakt eller strømkilde.
  • Koble HDMI-kabelen fra mottakerens "HDMI Out"-porten til HDMI-porten på din HDTV. Hvis du vil bruke en Audio-Video Receiver (AVR), koble HDMI-kabelen fra "HDMI Out"-porten på følgesvenn boksen til HDMI-porten på AVR din. Deretter kan du koble TV-en via en HDMI-kabel fra "HDMI Out"-porten på AVR-en til "HDMI In"-porten på TV-en.
  • Du kan eventuelt koble følgesvenn boksen til en Internett-modem via "Ethernet"-porten ved hjelp av en Ethernet-kabel. Alternativt kan du bruke en Wi-Fi-tilkobling ved hjelp av et lokalt nettverk.
 3. 3
  Slå strømmen på alle enhetene. Også skyve strømbryteren på din Logitech Keyboard Controller til "ON".
 4. 4
  Å sette opp tilbehør som logitech TV cam, kobler den til via USB-porten på baksiden av logitech følgesvenn boksen og følg instruksjonene på skjermen.
 5. 5
  Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp din skjerm, nettverk, plassering, google konto, TV-kringkasting leverandør, og tilkoblede enheter og tilbehør.

Sony Internet TV blu-ray-spiller TV-boks brukere

 1. 1
  Pakk ut innholdet i sony internett-TV blu-ray TV box emballasje. Emballasjen skal inneholde Internet TV Blu-ray TV Box, tastatur, to AA-batterier, HDMI-kabel, IR Blaster-kabel, strømkabel, AC adapter og dokumentasjon.
 2. 2
  Koble HDMI-kabelen fra "hdmi in"-porten på TV-boksen til "hdmi out"-porten på internett-TV-boksen.
  • Alternativt kan du i stedet koble Internet TV Box til AV-mottaker som er koblet til TVen via en HDMI-kabel.
 3. 3
  Koble en HDMI-kabel (følger ikke med) fra "hdmi in"-porten på internett-TV-boksen til "hdmi out"-porten på din kabel-eller satellitt-boksen.
 4. 4
  Koble kabel eller satellitt til ruteren med en LAN-kabel. Du kan alternativt bruke en trådløs tilkobling ved å sette den opp senere under instruksjonene på skjermen.
 5. 5
  Koble IR blaster kabelen til internett-TV-boksen og plassere den ved siden av den eksterne sensoren på kabel-eller satellitt-boksen.
 6. 6
  Koble internett-TV-boksen til ruteren eller modemet med en LAN-kabel. Du kan alternativt koble trådløst via WiFi i løpet instruksjonene på skjermen senere.
 7. 7
  Koble TVen til en strømkilde som din stikkontakt ved hjelp av den medfølgende AC-adapteren og strømledningen. Endre kildevelgeren på TV-en din til signalet fra TV-Box vises på skjermen. Du bør se Sony starte opp logo eller den første skjermen instruksjon.
 8. 8
  Trykk på "on / standby"-knappen på TV-boksen for å slå den på og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.

Sony internett-TV-brukere

 1. 1
  Pakk ut innholdet i sony internett-TV emballasje. Boksen skal inneholde Internet TV, tastatur, IR Blaster-kabel, strømkabel, to AA-batterier, og bordstativ, kabeldeksel og dokumentasjon.
 2. 2
  Hvis du bruker en kablet tilkobling, koble TV-en til ruteren eller modemet med en LAN-kabel. Hvis du vil bruke en WiFi-tilkobling, kan du sette den opp i løpet av instruksjonene på skjermen senere.
 3. 3
  Koble HDMI-kabelen fra HDMI-porten på sony internett-TV til HDMI-porten på din kabel-eller satellitt-boksen. Koble IR Blaster-kabelen til TV og plassere den ved siden av den eksterne sensoren av kabel-eller satellitt-boksen.
 4. 4
  Du kan eventuelt koble til andre enheter, for eksempel en AV-mottaker med en optisk digital kabel eller IR-blaster kabel, eller enheter som blu-ray-spillere og spillkonsoller ved hjelp av en HDMI-kabel eller IR-mottaker.
 5. 5
  Koble sony internett-TV til en strømkilde som en stikkontakt og trykk på "on / standby"-knappen for å slå den på.
 6. 6
  Sett inn de to medfølgende AA-batteriene i tastaturet.
 7. 7
  Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.

Tips

 • Skriv ned modellen og gjør av din AVR, STB, og TV samt port de bruker på din Logitech Companion boksen. Du trenger denne informasjonen under skjermen installasjonsprosessen.

Ting du trenger

 • En Sony Internet TV eller...
 • En Logitech Revue og kompatibel HDTV eller Sony Internet Blu-ray-spiller og kompatibel HDTV.
 • Bredbånd internett-tilkobling.
 • Kabel eller satellitt

Advarsler

 • Google TV er foreløpig bare tilgjengelig for forbrukere i USA, med en internasjonal ekspansjon planlagt for 2011.