Wkuno

Hvordan ta opp TV-programmer med en cox digital kabelboks

En Cox Digital Kabel-Box vil tillate deg å ta opp programmer. Det er noe som ligner på DVR, men er tydelig forskjellig og krever ulike tiltak for å fungere korrekt.

Trinn

Hvordan ta opp TV-programmer med en cox digital kabelboks. Kontroller at cox digital kabel-boksen er ordentlig koblet til TV-en og sørge for at batteriene i fjernkontrollen fungere.
Hvordan ta opp TV-programmer med en cox digital kabelboks. Kontroller at cox digital kabel-boksen er ordentlig koblet til TV-en og sørge for at batteriene i fjernkontrollen fungere.
 1. 1
  Kontroller at cox digital kabel-boksen er ordentlig koblet til TV-en og sørge for at batteriene i fjernkontrollen fungere.
 2. 2
  Når alt ligger, slår på både TV og cox digital kabel-boksen ved å trykke på strømknappen (enten manuelt eller med fjernkontroll).
 3. 3
  Finn så Guide-knappen på fjernkontrollen. Denne knappen er plassert nær sentrum av Cox Digital Kabel Remote. (Det er på nedre venstre hjørne hvor de store, runde pilknappene er.) Når du finner den, trykk på knappen.
 4. 4
  Når du treffer guide-knappen, bør en TV-guide dukker opp på TV-skjermen. Finn ditt TV-show ved å bla gjennom TV-guide. Du kan bla gjennom TV-guiden ved å trykke på tall som svarer til TV kanalnummer eller ved å navigere med pilene funnet i sentrum av fjernkontrollen. Ved å bla gjennom guiden bør du oppnå:
  • Finne TV-show du ønsker å ta opp
  • Finne den tiden du ønsker å ta opp TV-show.
 5. 5
  TV-showet skal være uthevet i hvitt på TV-guide skjermen. For å ta opp dette showet, trykk på record-knappen (plassert øverst til venstre i din Cox Digital Kabel Remote) eller trykk på "select"-knappen (Denne knappen er i midten av fjernkontrollen i mellom de fire piler)
 6. 6
  Hvis du treffer på opptaksknappen, bør bekrefte opptak skjermen pop. Men hvis du treffer på valgknappen, bør fremtidig program alternativer skjermen viser. Navigere gjennom fremtidig program alternativer skjermen ved å trykke på "opp" pil-knappen på fjernkontrollen til du markere "Record"-alternativet. Når dette er uthevet, trykker på valgknappen igjen. Nå bør plasseres på confirm innspilling skjermen.
 7. 7
  Når bekrefter opptak skjermen er valgt, kan du enten trykke på den gule trekanten for å bekrefte opptaket eller du kan trykke redigere tidsperioden du ønsker å ta opp, velge om du vil spille som en episode eller alle episodene den dagen, og du kan bestemme hvor lenge du vil at cox digital kabel-boksen for å holde den TV-show opptak ved å navigere med pilene på din cox digital kabel fjernkontroll.
 8. 8
  Hvis du ikke har bekreftet din TV-show opptak enda, gjør det ved å trykke på den gule trekanten knappen. (Denne er plassert to knapper under Guide-knappen.)
 9. 9
  Når du er hjemme igjen og klar til å se på TV-show, trykker du på DVR liste-knappen på de fire pilene på din cox digital kabel fjernkontroll.
 10. 10
  Din innspilt listen skal dukke opp. Finn din TV-show ved å navigere gjennom listen med de fire piltastene på Cox Digital Kabel Remote. Hit på valgknappen.
 11. 11
  Vakgknappen skal bringe deg til flere alternativer, som du kan bestemme om du vil spille av, kopiere til vcr, hopp, slette, etc. Opptaket.
 12. 12
  Fremheve hva du ønsker å gjøre (som skal være "play"), og trykk på valgknappen. Så programmet vil spille, nyt!

Tips

 • Hvis du ser på den innspilte TV-show, kan du hoppe over reklame ved å trykke på fast forward-knappen på fjernkontrollen og deretter trykke på play når programmet begynner å spille igjen.
 • Hvis TV-show er rygg mot rygg, redigere den tidsrammen du ønsker å ta opp TV-show. Så hvis det er en to timers spesiell, spille inn den første episoden. Når du kommer til confirm opptak skjermen, endre "endetiden" slot til slutten av siste show. For eksempel: Family Guy har forskjellige episoder på 5:00-7:00. En episode er 30 minutter derfor vil opptaket ende på 5:30. Hvis du endrer sluttiden slot 05:30 til 07:00, vil du få alle fire opptakene i ett opptak.

Advarsler

 • Sørg for at du treffer den gule knappen for å bekrefte opptaket, hvis ikke, vil du ikke ta opp noe som helst.
 • Pass på at du sletter de innspilte TV-programmer du har sett, kan din kabelboks bare ta opp en viss mengde timer. Unngå dette ved å ikke redigere spare tid på Bekreft Recording listen, vil showet automatisk slette seg selv i to uker.
 • Husk at opptak viser med en Cox Digital Kabel Box, er annerledes enn å bruke TiVo eller DirecTV. Disse instruksjonene er for cox digital opptaker boksen, ikke den grunnleggende cox digital mottakerboks gi første to gratis.
 • Hvis du ikke bruker Cox Digital Kabel, er andre tiltak som trengs for å ta opp TV-programmer. Cox Digital Kabel er kun tilgjengelig i AR, AZ, CA, CT, FL, GA, ID, KS, LA, NE, NV, OH, OK, RI, og VA.

Ting du trenger

 • En Cox Digital Kabel Remote
 • En Cox Digital Kabel Box
 • En TV som Cox Digital Kabel Box er koblet til.