Wkuno

Hvordan spille musikk fra en DVD-video til en CD

Elsker lyden av en live DVD, men er skuffet over at du ikke kan spille av lyden i bilen din? Ønsker å sette DVD-lyd på din iPod? Jeg skal vise deg hvordan du kan ta opp lyd fra DVD-ene dine på en CD, slik at du kan spille av musikken på en CD-spiller, eller rive det ned til datamaskinen din til å arkivere som en mp3!

Trinn

Hvordan spille musikk fra en DVD-video til en CD. Den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet.
Hvordan spille musikk fra en DVD-video til en CD. Den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet.
 1. 1
  Den viktigste delen av å gjøre denne retten er å sørge for at alle dine elektronikk er riktig tilkoblet. Dobbeltsjekk alle dine forbindelser med disse instruksjonene for å sørge for at du har alt tilkoblet før du begynner opptaket. Ikke sett i noen strømledninger før alle andre tilkoblinger er gjort, og dette vil redusere sjansen for elektrisk støt.
 2. 2
  Koble DVD-spilleren til forsterkeren. For å gjøre dette, koble den ene enden av en LR-kabel til utgangene på DVD-spilleren, og koble den andre enden av LR-kabelen til et sett av inngangen på forsterkeren. (Merk: du kan plugge kabelen inn et sett med innganger på forsterkeren, så lenge når du begynner innspillingen, setter du forsterkeren til å spille musikk fra den inngangen)
 3. 3
  Koble CD-opptakeren til forsterkeren. For å gjøre dette, koble den ene enden av en LR-kabelen til inngangen kontaktene på CD-opptaker, og koble den andre enden av LR-kabelen til et sett av utgangene på forsterkeren. (Merk:.. Det er vanligvis et bestemt sett av utgangene for dette trinnet De kan være merket 'tape', 'Igangsetting', 'brenner', eller noe lignende)
 4. 4
  Koble høyttalerne til forsterkeren på den måten forbudt i din forsterker instruksjoner.
 5. 5
  Plugg i alle tre enhetene, og slå dem på.
 6. 6
  Sett amp å spille musikk fra DVD-spilleren. Teste dette ved å spille DVD på dine høyttalere. Hvis musikken er forvrengt eller bare kommer inn på den ene siden av høyttaleren ferdig, gå tilbake og sjekke tilkoblinger.
 7. 7
  Sett opp DVD til å spille sangen du ønsker å ta opp, og sette den på pause rett før sangen begynner.
 8. 8
  Sett inn en tom plate i CD-brenneren.
 9. 9
  Trykk på 'record' på CD-opptaker (dette kan også være merket 'manuell oversikt "eller" line-in posten. Bruk funksjon som lar deg manuelt styre opptak fra en line-in)
 10. 10
  Umiddelbart etter å ha trykket posten, begynner å spille av DVD. Opptakeren vil lese hva som blir spilt på forsterkeren og ta det opp til CD.
 11. 11
  Når sangen er ferdig, eller når du ønsker å avslutte sporet, trykker du stopp på CD-opptakeren og DVD-spiller. Ta hensyn til opptaket, fordi CD-opptakeren tar opp hva som blir spilt, uavhengig av når DVD starter eller stopper.
 12. 12
  Gjenta trinn 6 til 10 for å spille inn flere spor. Du kan gjøre dette så mange ganger du vil frem til disken fylles opp.
 13. 13
  Når disken er registrert slik du vil ha det, sluttføre CDen. Dette trinnet gjør disken lesbar i vanlige CD-spillere.
 14. 14
  Og det er det. Du kan gjenta disse trinnene så mange ganger som du liker å ta opp alle dine DVDer til CDer. Du kan deretter ta opp disse CDene på datamaskinen din, effektivt arkivering alle dine DVDer som mp3-filer.

Tips

 • Hver forsterker er forskjellig. Sjekk din amp bruksanvisningen for å finne ut hva modus brukes til opptaksutstyr, og koble CD-brenneren opp til å spille i denne modusen.
 • Du må kanskje feilsøke med hookups, men denne metoden for opptak skal fungere med alle type forsterker som har inn-og utganger.

Advarsler

 • Ikke sett noe i til stikkontakten før du har gjort alle dine stereo-tilkoblinger. Dette vil redusere risikoen for elektrisk støt (selv med de fleste moderne elektronikk, er hookups vanligvis bygget for å være trygg mot støt)

Ting du trenger

 • Den opprinnelige DVD
 • En tom CD-R eller CD-RW
 • En DVD-spiller med en LR lydutgang (L og R betyr "venstre og høyre kanal." Dette refererer til de røde og hvite kablene som bærer informasjon fra en elektronisk enhet til en annen)
 • Et hjem stereo CD-opptaker med en LR lydinngang og en LR lydutgang
 • En stereo forsterker med en opptaker inngang og utgang (dette kan være merket "Tape", "cd brenner ',' Igangsetting ', eller mange andre ting. Hva som er viktig er at det er en LR inngang og en LR utgang som går til den samme enhet)
 • 3 LR lydkabler
 • Høyttalere
 • Speaker wire