Wkuno

Hvordan spille en Demoman i Team Fortress 2

Demomen; de skotske grenaderer av Team Fortress 2. Væpnet til tennene med eksplosiver og drikke, vil Demomen sørge for at de er fulle nok til å glemme de drepte deg. Demomen spille forsvaret rolle som de arbeider i området fornektelse. Hva de minimalt mister i hastighet, gjør de opp for kaster, hiver og kaster granater med Grenade Launcher. Hvis en trussel blir lukke avstand, kan Demos sette opp og av en felle med sine Stickybomb bæreraketter. Og hvis det er nødvendig, kan de piske ut sine scrumpy Bottle og komme tett i kamp.

Trinn

Hvordan spille en Demoman i Team Fortress 2. Tenk på din offensive rollen.
Hvordan spille en Demoman i Team Fortress 2. Tenk på din offensive rollen.
 1. 1
  Undersøke arsenal. Demomen har en 4/16 Grenade Launcher, som skyter granater som varer i tre sekunder hvis ikke treffer en spiller (primær), en 8/24 Stickybomb Launcher, som lar opptil åtte granater for å bli sittende fast til alle overflater og bli detonert når som helst med høyre museknapp (Sekundær) og en melee bare Bottle (Melee).
  1. Bruk flasken for point-blank angrep. Som alle melee våpen, kan flasken overraskende komme godt med for korte point-blank angrep, men du må være forsiktig, for hvis du går glipp av første gang, kan du ende opp med å bli drept.
  2. Bruke granatkaster for middels rekkevidde angrep. Granater er en av dine viktigste eksplosive prosjektiler. De vil eksplodere om tre sekunder etter at de er lansert med mindre de direkte kontakt med en annen fiende spiller eller fiende bygningen, i hvilket tilfelle de vil detonere ved påvirkning.
   • Granater vil bare detonere ved støt mot en annen spiller / bygningen hvis de ikke sprette opp fra bakken eller på en vegg først. Ellers vil de harmløst sprette av spilleren. I begge tilfeller vil de likevel eksploderer etter 3 sekunder.
  3. Bruk klissete bombe bærerakett for å sette opp feller og flaskehalser. En klebrig bombe vil detonere på din kommando med et enkelt høyreklikk. Du kan starte opp til 8 klisterbomber med en gang at pinne til vegger, tak og andre skjulte steder for å lokke intetanende fiender inn i en eksplosiv rot. Du kan bytte til et annet våpen og fortsatt eksplodere bomber.
   • Bruk klisterbomber å sette opp flaskehalser som hindrer / hindre fienden avansement på feltet. Du vil finne at mange spillere finne et sett med klissete bomber på bakken for å være svært skremmende.
   • Du kan holde nede brannen knappen for å "lade" din klissete bombe bærerakett å skyte langdistanse bomber. Dette er spesielt nyttig for å påføre noen skade før du er i fiendens øyne.
 2. 2
  Tenk på din offensive rollen. Demomen er spesielt nyttig for å eliminere nære fiendtlige menigheter, siden de kan håndtere en betydelig mengde skade på avstand i en relativt kort tidsperiode.
  • Bruk klissete bombe bærerakett å tømme ut en vakt raskt. Lob om fire eller fem klissete bomber rundt et hjørne eller over en skråning og detonere dem alle på en gang for å ødelegge en frontkanonen umiddelbart. Du vil sannsynligvis ta ut i prosessen, så vel.
 3. 3
  Tenk på din defensiv rolle. Demoman klissete bomber er en defensiv stift i vokter din intelligens, samt din fangst poeng. Prøver å skjule et sett med klisterbomber ut av fienden syne, for eksempel rundt et hjørne eller rundt ytterkantene av en døråpning. Som en gruppe begynner å haste inn, detonere de skjulte klisterbomber og se på kaoset som følger.
 4. 4
  Sørg for å bytte mellom våpen etter behov. Du kan detonere dine klisterbomber uansett hva våpen som du har valgt. Ikke vær redd for å bytte til granatkaster mens du har dine klisterbomber satt opp, slik at du ikke blir sittende duck på innkommende spillere.
 5. 5
  Lesse. Dette kan synes å være en triviell og intuitive oppfatningen, men ingenting er verre enn å bli fanget uten noen ekstra klissete bomber eller granater i dine bæreraketter da en gruppe fiender begynner å komme din vei. Pass på å holde våpen fullastet når du har muligheten til å gjøre det.
 6. 6
  Bruk dine klisterbomber til "stickyjump" til utilgjengelige høyder. Ligner på Soldier rocket jump, kan Demoman bruke sin klissete bombe bærerakett for å nå store høyder. Enkelt sagt ett eller to klissete bomber på bakken, Crouch, og samtidig hoppe over og detonere det å slenge deg selv i luften.
  • Noen kjente steder å "hoppe" til er på toppen av Capture Point "B" bygning i cp_gravelpit og over skilleveggen i cp_well-mest nyttig før setup tiden når null.

Tips

 • Folk ofte løpe vekk fra noen som skyter på dem, noe som er akkurat det du vil ha som en Demoman. Når konfrontere en intetanende fiende, raskt blokkere deres mest åpenbare rømningsvei med noen Huskelapper. Når de legger merke til deg, start lobbing granater. Sjansene er de vil enten flykte inn dine personlige meldinger eller kjøre rett over en av dine eksploderende granater.
 • Jo lenger du holder utløseren nede før du slipper en klebrig bombe, jo lenger det branner. Med god sikt og praksis, kan du slippe klissete bomber rett ved siden av målet fra over kartet!
 • Ta oppmerksom på når du skyter en "kritisk" granat eller klissete bombe. Bærerakett vil avgi en elektrisk ladning lyd, og bomben vil gnistre rødt eller blått, avhengig av ditt team farge. Disse bombene vil påføre en ødeleggende mengde skade hvis detonert ved siden av en fiende. Du vil finne at kritiske klisterbomber har makt til å tørke ut flere spillere i løpet av sekunder.
 • Når du har åtte aktive Huskelapper, vil de detonere en etter en når du plante mer. Dette kan være en nyttig måte å skade en fiende uten å kaste bort noen dyrebare eksplosjoner! Prøv å plassere klistremerker på en flaskehals eller kontrollpunkt, spesielt en med en Medkit nærheten. Hvis du er heldig, vil en av dine stickies eksplodere rett ved siden av en Medic eller Scout med lav helse.
 • Dra nytte av banen av dine bomber for å slå ned fiendens sentryguns og dispensere, for eksempel hvis du er på et tak og en vakt er ned foran deg, holde tilbake slik at du ikke blir skutt og kaste bomber eller stickies å ødelegge vakten.
 • Du kan holde Sticky Bomb Launcher belastet ved å holde nede den alternative brann-knappen.
 • Pass på å leke rundt med utvalget og banen til dine bæreraketter. Legg merke til den hastigheten som bomber reise i luften, og prøve å gi "Blyhagl" til bevegelige fiender. Husk at du kan bruke din klissete bombe bærerakett å skyte klisterbomber på avstand.
 • Ikke anta at flasken er en total "siste utvei" våpen. Du kan finne at mange raskere spillere, som for eksempel Scout, vil prøve å få opp så nær deg som de kan, forsøker å dra nytte av din mangel på kort rekkevidde våpen. Selv om du sannsynligvis ikke bør forhaste mot en spiller med flasken din, er det svært nyttig i å holde fiendene en moderat avstand fra deg.

Advarsler

 • Som en siste patch, våpen som ild kuler (The Heavy minigun, hagler, pistoler, etc.) kan bryte Demoman sin Klistrebomber ved å skyte på dem.
 • Vær oppmerksom på at fiender kan spre dine klisterbomber og banke dem av vegger eller tak ved å skyte dem. Enemy eksplosiver vil spre dem enkelt (f.eks raketter, andre klebrige bomber), kan Pyros bruke sine komprimering blasts å presse dem bort, og de kan bli skutt av kuler.
 • Ikke undervurder "splash range" av granater og klissete bomber. Du vil utvilsomt drepe deg minst et par ganger mens du prøver å mestre dem, enten det er ved å detonere dem på deg selv, eller ved å skyte en granat for nær en annen spiller.