Wkuno

Hvordan snakke med en fyr på nettet

Noen gang blir sittende fast på hva jeg skal snakke om under en samtale? Vet ikke hva jeg skal snakke om? Finn ut noen måter å holde en fyr snakke i timevis på din Instant Messenger eller noen ganger referert til som MSN eller IRC eller AIM.

Trinn

Hvordan snakke med en fyr på nettet. Være mer uformell og tilfeldig i samtalen.
Hvordan snakke med en fyr på nettet. Være mer uformell og tilfeldig i samtalen.
 1. 1
  Være mer uformell og tilfeldig i samtalen. Velg "hei" heller enn "hei". Spør ham, "hvordan går det?", Eller "hva skjer?". Hvis han spør deg om det samme, ikke si "samme" fordi det vil gi ham et inntrykk av at du er kjedelig. Fortell ham noe om dagen, selv om det var dumt. (Å si "ingenting" kunne gjøre det til en dead-end samtale.) Det ville gjøre ham til å le og tenke at du har en god sans for humor!
 2. 2
  Aldri tungsinn. Ikke fortell ham hva en dårlig dag du har hatt - i hvert fall ved første chat, lagre som før når du kjenner ham bedre. Ellers kan du komme ut som dyster eller kjedelig.
 3. 3
  Vis ham hvem du egentlig er. Få deg et webkamera, og komme videre til ham. Som ikke bare gir ham noe å snakke med, det gir ham ting å snakke om. Du kan nå vise ham ting, i rommet eller på deg selv. Hvis han har en også, spør om du kan se, hvis han ikke tilbyr. Vær forsiktig med å avsløre for mye!
 4. 4
  Unngå å spørre ham kort svar på spørsmål. Spørsmål som "Har du sett den filmen?" er en av dem. Svaret vil være enten Ja eller Nei. Det er for kort. Utdype og si "Den filmen ser ganske bra. Jeg vil gå og se den en gang." Det kan gi både deg et nytt emne. Ikke glem å svare på alt han sa.
 5. 5
  Snakk om noe, hans favoritt band, farge. Ikke snakk om deg selv hele tiden, vurderer du kan komme ut som selvsentrert og selvopptatt.
 6. 6
  Vet hvordan du avslutter samtalen. Når han sier han må gå, eller hvis du må gå, sier noe sånt som "Jeg ser deg i morgen" eller "snakke med deg senere". Noe som vil innebære fremtidige planer eller chatter med ham.
 7. 7
  Vær forsiktig med å snakke med ham for ofte ofte nok til å holde kontakten, men ikke hver eneste dag. Det er en sjanse det vil bli mindre og mindre spesiell hvis det blir for hyppige.
 8. 8
  Bare spør en fyr ut på nettet som en siste utvei og en siste utvei bare det er mye bedre å spørre ham ut i person. Når det gjelder mer alvorlige ganger i et forhold, aldri be noen ut på nettet. Dette fungerer også med break-ups.
 9. 9
  Ferdige.

Tips

 • Tenk på et par ting du kan chatte med ham om før du starter samtalen. Går inn i en samtale uten noe å snakke om kan resultere i noen pinlig stillhet og kan drepe samtalen før den engang begynt.
 • Prøv å holde samtalen til en rimelig lengde.
 • Vær deg selv! Hva er poenget i ham like en falsk du?
 • Hvis du snakker med en fyr på nettet og du vet hvem han er, men har aldri snakket med ham i egen person, og du ønsker å fortelle ham at du liker ham, vurdere alternativene. Er internett det eneste alternativet? Fortelle ham i person er en uendelig bedre alternativ.
 • Noen av disse tipsene vil ikke fungere, men ikke tvile på deg selv. Hvis han ikke vil snakke med deg, så du minne deg selv "Han glipp av en samtale med meg!" Hvis det ikke fungerer med ham, er det andre.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å fortsette å skrive om han ikke svarer, du kan høres obsessive.
 • Vær forsiktig med hvor mye info du gir bort
 • Unngå å skrive ting som "LOL" hele tiden, spesielt når det ikke er noe morsomt blir sagt.
 • Hvis du ikke er en voksen unngå å snakke med noen du ikke kjenner, og spesielt ikke gi noen personlig informasjon borte slik som ditt bilde, telefonnummer, adresse osv. Hvis noen ting du ikke er helt komfortabel med sies å du eller skjer med deg på nettet eller på instant messaging bruke dette nettstedet: www.ceop.gov.uk