Wkuno

Hvordan bruke tinychat på facebook

Tinychat er en internett-chat-tjeneste som lar deg lage disponibel video, tale og direktemeldinger chatterom. Du kan også delta i chatterom laget av andre brukere basert på en bestemt kategori eller emne. Med Facebook Tinychat programmet, kan du også bruke den på Facebook.

Trinn

Hvordan bruke tinychat på facebook. Klikk på "koble til tinychat" knappen for å logge inn med din Facebook-konto.
Hvordan bruke tinychat på facebook. Klikk på "koble til tinychat" knappen for å logge inn med din Facebook-konto.
 1. 1
  Gå til facebook tinychat søknaden ved å bruke nettleseren av valget.
 2. 2
  Klikk på "koble til tinychat" knappen for å logge inn med din Facebook-konto.
 3. 3
  Hvis du ikke allerede er logget inn på facebook, må du skrive inn e-postadressen og passordet som er tilknyttet din facebook-konto.
 4. 4
  Klikk på "tillat"-knappen for å tillate tinychat tillatelse til å få tilgang til din Facebook-konto info. Dette er en standard prosedyre for alle web apps som bruker Facebook Connect. Du vil bare bli bedt om å tillate den første gangen du bruker den Tinychat service.
 5. 5
  Deaktivere pop-up blokkering på dette tidspunktet.
 6. 6
  Klikk på facebook-knappen i dialogboksen som dukker opp.
 7. 7
  Skriv inn et navn for en prat rom du ønsker å opprette, eller bare skrive en melding. Venner du inviterer til å chatte vil se denne teksten på invitasjonen deres. Tjenesten vil nå automatisk søke etter tilgjengelige venner å få kontakt med på Tinychat. Velg avmerkingsboksene ved siden av de vennene du vil invitere til å chatte og klikk på "Next"-knappen. Du vil bli tatt direkte til chat room du nettopp har laget.
  • Trykk på "Del denne chatterom med venner" linken for å publisere dine chat room på MySpace, Twitter eller Facebook.
 8. 8
  For å delta i en eksisterende chat room, klikk på "bla offentlige samtaler"-knappen øverst for å vise tilgjengelige offentlige chatterom.
  • Hvis "Inviter venner på Facebook" dialogen dukker opp igjen når du går inn i et chatterom, bare klikk "Next".

Tips

 • Du må installere den nyeste versjonen av Adobe Flash. Gå til Adobe Flash Player nettstedet, klikk på "Last ned" knappen.
 • Når du oppretter eller bli med i et chatterom, vil du ikke streame fra webkameraet ditt med mindre du klikker på den blå "Start Broadcasting"-knappen.

Advarsler

 • Hvis du ikke vil at din tilstedeværelse i et chatterom for å bli offentliggjort på profilen din, sørg for å fjerne merket "Oppdater status" før du klikker på "Next".
 • Mobile nettlesere som ikke støtter Flash, som for eksempel mobile Safari, vil ikke fungere med TinyChat.
 • Upassende lyd og video feeds vil bli utestengt fra TinyChat. Du bør lese Tinychat retningslinjer for personvern og vilkårene for tjenesten før du bruker tjenesten.

Ting du trenger

 • En Windows, Mac eller Linux PC.
 • Adobe Flash aktivert nettleser.
 • En tilkoblet kamera og mikrofon.