Wkuno

Hvordan lage en vei backlinks til nettstedet ditt

I tillegg til å berike din nettside med søkemotor søkeord, kan du øke din søkemotorrangeringer hvis du oppretter en måte backlinks til nettstedet ditt. Denne artikkelen viser flere metoder for å bygge tilbakekoblinger fra kilder som vil bli anerkjent og promotert av søkemotorer.

Trinn

Hvordan lage en vei backlinks til nettstedet ditt. Send inn artikler basert på temaet kompetanse.
Hvordan lage en vei backlinks til nettstedet ditt. Send inn artikler basert på temaet kompetanse.
 1. 1
  Send inn artikler basert på temaet kompetanse. Du kan sende inn artikler til en rekke nettsteder, inkludert Ezine og Squidoo. Nederst i artikkelen din, legge til en ressurs-boksen som beskriver deg og linker tilbake til ditt nettsted.
 2. 2
  Finne muligheter til å gjest blogg om ditt område av ekspertise eller din bedrift. Søk etter nøkkelord som "Submit Post," "Skriv for oss" eller "Bli en bidragsyter" for å finne nettsteder hvor du kan være i stand til å sende inn en gjest blogg. Se også etter relevante blogger innen din nisje og kaste en idé til en gjest innlegg.
 3. 3
  Kommentere på blogger i din bransje. Velg høykvalitets blogger og legge inn relevante kommentarer. I kommentaren din, inkludere en link tilbake til nettstedet ditt.
 4. 4
  Bruk PR-nettverk. Noen abonnementstjenester koble journalister og forfattere som trenger svar på konkrete spørsmål med bloggere som kan svare på disse spørsmålene. Reporteren eller forfatter credits vanligvis blogger i form av en tilbakekobling til forfatterens blogg.
 5. 5
  Send inn videoer som er relatert til ditt produkt eller tjeneste. Velg populære nettsteder som YouTube, samt områder som er unike for din bransje. Lenke videoene tilbake til din nettside eller til relevante artikler.
 6. 6
  Åpne en yahoo! Svar konto. Svare på spørsmål knyttet til ditt område av ekspertise og inkludere en link i svaret.
 7. 7
  Start en meme. Se nettsteder som Reddit eller Twitter for å finne ut hva folk snakker om rundt om i verden. Bruk Photoshop til å legge til tekst i et bilde kommenterer om emnet, og legge meme til din Facebook eller Twitter-konto for å se om det går viral.
 8. 8
  Send inn din URL til link-bygningen kataloger. Velg et generisk katalog som DMOZ eller en katalog som er unik for din bransje. Følg innsending instruksjonene nøye for en bedre sjanse til aksept.
 9. 9
  Anmode produktomtaler. Tilbyr gratis vareprøver av produktet til bloggere eller andre eksperter som vil gi en vurdering som linker tilbake til ditt nettsted.
 10. 10
  Engasjere seg i sosiale bokmerker. For eksempel, link til bloggen din og poste linken på Reddit, Digg eller StumbleUpon.
 11. 11
  Send inn RSS-feed. sende inn RSS-feed til RSS kataloger vil de nye innleggene på nettstedet ditt automatisk bli lagt.

Tips

 • Link bygningen tar konsekvent tid og krefter. Tildele en bestemt mengde tid å bygge koblinger hver dag, og holde avtale med deg selv.

Advarsler

 • Unngå artikkel Spinning gimmicks og andre "bli rik fort" ordninger som lover å bygge massevis av tilbakekoblinger i løpet av kort tid. Disse koblingene er vanligvis ikke den type høy kvalitet lenker som søkemotorene vil vurdere å fremme ditt nettsted i rangeringen.

Ting du trenger

 • Datamaskin
 • Nettsted
 • Blogg
 • Videoer
 • Yahoo! Answers konto
 • Sosial bokmerking kontoer som Reddit, Digg eller Delicious