Wkuno

Hvordan skrive en god online dating profil

Din online personlig annonse er det som gjør folk flest bestemme om du vil ta kontakt med deg eller ikke. Komme rett og internett dating erfaring vil mest sannsynlig være en stor og lykkelig. Få det galt og det kan være veldig frustrerende. Det er derfor viktig at du lærer hvordan du skal skrive en god online dating profil.

Trinn

Hvordan skrive en god online dating profil. Lag en liste over must haves, gode å ha og manglende nos.
Hvordan skrive en god online dating profil. Lag en liste over must haves, gode å ha og manglende nos.
 1. 1
  Vit hva du vil: Dette kan virke enkelt, men spør folk flest hvorfor de er i online dating de vil bare fortelle deg "for å finne en dato". Å være mer spesifikk vil ikke bare hjelpe deg å finne den rette datingside for deg, men også gjøre din dating profil blir levende. Liste ned hva du ønsker fra den type forhold (kortsiktig, langsiktig eller ekteskap), alder, kjønn, seksuell legning. Inkluder også, ting som om du vil (eller har) barn.
 2. 2
  Lag en liste over must haves, gode å ha og manglende nos. Må haves er ting som du ikke kan unnvære. Dette kan være lidenskaper eller hobbyer, samt andre interesser. Husk filmen "Must Love Dogs"? Tittelen er basert på en må ha som ble lagt ut på et populært datingside. Godt å ha betyr bare at, ting din potensielle kompis kan ha som du liker, men kan klare seg uten. No-nos er ting du ikke kan stå eller vil ikke tolerere. Du kan vurdere å inkludere spesifikke interesser og hobbyer du vil nyte med noen spesielle, målene og drømmene du håper å ha til felles med potensielle kamp og så videre.
 3. 3
  Lag en liste over ting som gjør deg... vel, du. Hva gjør deg unik? Ikke vær redd for å nevne en interesse som kan, på overflaten, virke ubetydelig, upopulære eller kjedelig. Det faktum at du er en ivrig fan av klassiske svarte og hvite filmene kanskje ikke appellere til alle, men det bare kan være den interesse som gjør noen spesiell take varsel. Dette vil bidra til å skape mer "fôr" for din dating profil.
 4. 4
  Brainstorm en fengende skjerm navn: Din skjermnavn, også kjent som håndtak, bør være kortfattet og lett å huske. Ikke vær bare en "Sexygirl26" eller "workingstud35". Gjør det meningsfylt. La det sier noe unikt om deg. Prøv inkludert ting du liker å gjøre, hva du leter etter, eller noen aktivitet du deltar i.
 5. 5
  Legg inn en godt fotografi: Det første som folk ser i din dating profil er bildet ditt. Profiler med bilder får mange flere svar enn de som ikke gjør det. Bildet skal vise det beste av deg uten å være pretensiøs. Det bør også vise deg som du ser ut i dag. Og for all del, smiler.
 6. 6
  Starte med en god, iøynefallende overskrift: De fleste dating sites gir vanligvis en boks for en 100 tegn (vanligvis) overskrift. Dette er kanskje den nest viktigste aspektet av din online dating profil, etter bildet. Det er det som gjør utsiktene avgjøre om ikke å lese resten av profilen din. Behandle dette på samme måte som skjermen navn. Det skal være meningsfylt og gi et hint om hvem du er eller hva du vil (selvfølgelig, uten å avsløre for mye personlig informasjon). Du kan studere overskrifter som tiltrekker din oppmerksomhet i din valgte datingside (s) og etterligne disse uten direkte å kopiere dem.
 7. 7
  Vær positiv: Den sier at "elendighet elsker selskapet" gjelder ikke her. Være positivt om deg selv og andre. Unngå å si ting som "ingen tapere please".
 8. 8
  Vær ærlig: Hvis du lyver, vil det ta opp med deg et sted nedover veien. Du vil ha noen som vil akseptere deg for den du er, ikke den du skulle ønske du var.
 9. 9
  Begynner å skrive din profil basert på notatene dine. De fleste mennesker gjør feil i å skrive sin egen profil der på datingside. Ikke gjør dette. Utkast det på et eget ark eller på din favoritt tekstbehandlingsprogram (for eksempel Word, Word Perfect, Word Pad etc.). Skriv så fort du kan uten å haste. Målet her er å få ord ned. Ikke ta hensyn til staving eller grammatikk på dette stadiet. Og skrive som du snakker. Tenk deg din ideelle "date" sitteplasser rett foran deg, og fortelle henne / ham hva du ønsker og hvorfor du er det beste valget for henne / ham.
 10. 10
  Polsk: Lagre din profil i minst en dag, og deretter komme tilbake og redigere. Korrigere eventuelle grammatiske og stavefeil. Du kan legge til noe du tror kan gjøre profilen bedre eller fjerne noe som virker unødvendig.
 11. 11
  Post det: Nå er alt du trenger å gjøre er å legge inn din online dating profil. Du må kanskje redigere det lenger for å passe en bestemt datingside, men hardt arbeid er allerede gjort.

Tips

 • Den beste dating profil vil ikke tjene mye hensikt hvis postet på feil side. Dette er grunnen til at du bør vite hva slags forhold du vil ha. I utgangspunktet er det tre typer dating sites, generelle dating nettsteder, matchmaking nettsteder og spesialitet dating nettsteder (for eksempel Christian dating sites, Pet Lovers dating sites, sukker pappa dating nettsteder, Trekkie dating nettsteder og så videre).
 • For at din online dating profil for å virkelig komme i live, bør du streber etter å gjøre din ikke bare bestemt, men gjør dine detaljene mer spesifikk. For eksempel si at du elsker James Bond-filmer kan være spesifikk, men legger som Bond-film er din favoritt, og hvorfor er mer spesifikk. Dette bidrar også gi prospektet noe å si når du svarer.
 • Vær trygg! Ingenting er mer attraktivt enn tillit. Enten du har vært medlem av området i fem minutter eller fem måneder, la profilen din vise hvor sikker du er i å finne din match og gleden du tar i å møte nye mennesker.
 • Ha det gøy.
 • Selv om din personlige annonse (et annet navn for profilen din) skal "selge" deg og kaste deg i best mulig lys, bør du unngå utseendet av selvskryt. Hvis du er virkelig god på noe og tror det kan hjelpe din personlige annonse, forsøke å presentere det på en nøytral måte. Hvis du er flink til å spille piano, for eksempel, kan du si noe sånt som "vennene mine sier jeg er virkelig på god piano og elsker å høre meg spille".
 • Bruk store bokstaver og utropstegn sparsomt.
 • Selv om du bør liste opp de tingene du ønsker i en partner, unngå å gjøre det ser ut som et vaskeri liste. Og husk at ingen person vil tilfredsstille alle dine ønsker. Være fleksibel.
 • Unngå klisjeer: Ved hjelp av klisjeer er ikke alltid en dårlig ting, men unngå overused seg.

Advarsler

 • Du kan være fristet til å gå for gratis dating nettsteder. Gratis nettsteder i stor grad mangler tilsyn, har færre funksjoner og er favoritter for frysninger. Med mindre budsjettet egentlig ikke tillater det, gå for en hederlig betalt nettsted spesielt hvis du er seriøs om å finne en sjelefrende. Ingenting beviser alvoret bedre enn å begå noen få dollar på å finne en partner.
 • Ikke gi ut din personlige informasjon som virkelige navn, adresse, arbeidssted, eller favoritt hangouts til du er klar til å avsløre mer til rett person.
 • Ikke bruk den vanlige e for online dating formål. De fleste dating nettsteder gir en e-postadresse til dette formålet. Du kan også åpne opp en ny adresse for dette formålet gjennom en av de gratis e-leverandører. Vær forsiktig hvis dating tjeneste videresender e-post til din vanlige epost som svarer kunne gi bort din viktigste e-postadresse.

Ting du trenger

 • Tilgang til en datamaskin med internettilgang. En bærbar datamaskin, mobiltelefon eller lignende enhet med en Internett-tilkobling vil også gjøre.
 • Minst tre nyere fotografier av deg selv. En bør være en head-shot som skal brukes som din viktigste profilbilde. Andre kan vise andre aspekter av livet ditt (for eksempel hobbyer).
 • Dine lister over must haves, gode å ha, og no-nos.
 • En positiv holdning.