Wkuno

Hvordan endre navn på tinychat

Når du allerede bruker Tinychat, kan det være lurt å endre navnet ditt. Denne artikkelen viser deg to måter å gjøre det.

Trinn

Hvordan endre navn på tinychat. Klikk på ditt brukernavn fra nedre høyre panel som inneholder de aktive medlemmene i chatterom.
Hvordan endre navn på tinychat. Klikk på ditt brukernavn fra nedre høyre panel som inneholder de aktive medlemmene i chatterom.

Endre brukernavn

 1. 1
  Klikk på ditt brukernavn fra nedre høyre panel som inneholder de aktive medlemmene i chatterom. Brukernavnet vil være det første navnet på listen.
 2. 2
  Tast inn ny gjest brukernavnet du ønsker å bruke i tekstfeltet ved siden av "ikke har en?" Klikk på "Go"-knappen for å lagre endringene. Merk: Hvis du er logget inn TinyChat bruker MySpace, Twitter eller Facebook, vil ditt brukernavn bli valgt basert på din kontoinformasjon. Hvis du ønsker, kan du logge deg ut av den tilknyttede tjenesten og velg en gjest brukernavn ved hjelp av instruksjonene vi nettopp har beskrevet.

Endre kontovisningsnavn

 1. 1
  Gå til tinychat påloggingsside og pålogging med brukernavn og passord som er tilknyttet kontoen din. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du gå til start siden og følg instruksjonene på skjermen for å opprette en.
 2. 2
  Klikk brukernavnet ditt øverst på siden etterfulgt av "innstillinger".
 3. 3
  Skriv inn navnet du ønsker å bruke som visningsnavn i den første input-feltet på tinychat profil-siden.
 4. 4
  Klikk på "update"-knappen nederst på siden for å lagre endringene.

Tips

 • Hvis du vil endre visningsnavnet brukes på TinyChat når logget på med en tredjepart tjeneste, må du først endre brukernavnet tilknyttet kontoen. TinyChat vil automatisk bruke en skjerm navn basert på brukernavn som er tilknyttet kontoen din hjelp til å logge på eller delta i et chatterom.
 • Bruke hodetelefoner for din TinyChat lyd fôr vil hjelpe deg å løse eventuelle problemer du har med lydsignal eller annen lyd uoverensstemmelser.

Advarsler

 Be Kind, Play Fair, ha det gøy. -Tinychat 

Ting du trenger

 • En Windows, Mac eller Linux PC
 • Adobe Flash aktivert nettleser
 • En tilkoblet kamera og mikrofon