Wkuno

Hvordan slutte å tro på kjedebrev

Kjedebrev kan skremme noen mennesker. Men heldig for deg, er dette en enkel frykt for å overvinne. Bare les videre og du vil sove mye bedre å vite at ingen vil komme ut og drepe deg ved midnatt.

Trinn

Hvordan slutte å tro på kjedebrev. Vite sannheten om kjedebrev og hvordan de startet.
Hvordan slutte å tro på kjedebrev. Vite sannheten om kjedebrev og hvordan de startet.
 1. 1
  Vite sannheten om kjedebrev og hvordan de startet. Gå til eller en annen søkemotor, og på søkemotoren skriv inn "History Of Chain Letters". Du vil bli overrasket når du vet den virkelige grunnen til at de ble opprettet. Kjedebrev utnytte alle menneskelige følelser og begjær som finnes, fra alarm til humor til voldshandling og tristhet, alt for å oppnå ett mål, å få folk til å spre dem. Noen nettsteder som omhandler spesifikt med kjedebrev av alle slag: Bryt kjeden og disse områdene er svært nyttig når en naiv venn sender deg så skummelt frontlys gjengen initiering historie eller at trist Amy Bruce døende gutt hoax. Ingen av dem er sanne, og disse nettstedene har informasjon om dem og mye mye mer.
 2. 2
  Vær klok! Har du noen gang brutt en kjede før? Ikke noe dårlig skjedde med deg da, så hvorfor er denne gangen annerledes? Også, hvorfor skulle ikke de viser en artikkel i avisen om noe dårlig skjer med noen som brøt et kjedebrev. Kjeden kan kreve det var en reportasje når det egentlig var. Dette er et forsøk på å se mer troverdig. Hoax-busting nettsteder håndtere mange kjedebrev som MASCARADE som nyheter, går så langt som å påstå at CNN eller NBC eller noen store navn nyheter stikkontakt rapportert på en historie som ikke egentlig skje. Bare tenk deg selv om alle de tingene som ville skje hvis det virkelig var noen type morder e-post eller brev der ute, News-rapporter, offentlige advarsler, osv. Husk at teknologien er ikke magi. Ingen e-post kan drepe deg hvis du ikke videresende den. Det er bare en omenous, trist eller andre følelser-prøver å lure melding utformet for å presse knappene slik at du vil videresende den. Vi liker ikke folk presser oss rundt i det virkelige liv, så hvorfor i all verden skal du la noen anonyme kjedebrev hoaxter presse deg og vennene dine rundt via internett? Det er alt en skremmende kjede brev er et con som bruker deg og dine venner frykt for å gjøre dem passere rundt en falsk historie eller krav.
 3. 3
  Spør deg selv er det virkelig kjedebrev som er skremmende deg? Har du nylig slå opp med noen? Hva som egentlig skjer i tankene dine? Gjorde noe dårlig skje med deg i det siste? Hvis du svarer ja på noen av disse, kan hjernen din tenke dypere tanker enn du tror, ​​og du er mer utsatt for å bli skremt eller opprørt, selv av ting som slett ikke er ekte.
 4. 4
  Få tankene ut av kjedebrev. Les en god bok, henge med en venn, kose et kjæledyr (Hvis dette er mulig), se på TV eller bare gjøre noe som du liker å gjøre.
 5. 5
  Hold deg ett minutt passerte timen arrangementet er ment å skje.
 6. 6
  Fortell folk vennlig å slutte å sende dem og forklare hvorfor. Sikkerhetskopiere det med en referanse til en artikkel om en hoax-busting nettsted som Breakthechain hvis du kan. De kan respektere dine følelser og stoppe.
 7. 7
  Noen ganger er det ok å være redd. Vi er alle mennesker og en av våre mange følelser skjer for å være frykt. Bare roe deg ned og slappe av. Ingenting vil skje. Noen vil kanskje skremme deg i utgangspunktet, men tror forbi datamaskin om taperen som skriver det.
 8. 8
  Bruk sunn fornuft. Personen som skrev det lagt trusler mot det nettopp for naive folk som faktisk tror dem, slik at kjedebrev når flere og flere mennesker. Nå, hvor sannsynlig det er at hendelsen som er nevnt i det ville egentlig skje? Og hvordan tror du en spam kan påvirke løpet av livet ditt? Millioner av mennesker mottar kjedebrev, den personen som sendte det kan ikke forutsi fremtiden for alle som mottar kjedebrev, så la oss bare innse det: kjedebrev er vitser folk sender til å irritere andre. Det er absolutt ingenting sant om dem.
 9. 9
  Ikke send dem videre. Gjør du det, du bare skremmer folk som deg, som tror på dem, eller irriterende de som ikke gjør det. Vil du virkelig vil at de skal bli ofre for denne vitsen? Sannsynligvis ikke.
 10. 10
  Tenk på det, ville det ha vært der før og etter du har lest den. Det er bare skummelt ETTER. Theres ingen bryter eller noe som vet at du leser den og du kommer til å ha uflaks.

Tips

 • Kom deg ut av huset og gjøre noe du liker.
 • Gjør to av dem. Som ubrukelig dette høres ut, hvis den første ikke går i oppfyllelse, vil du ikke trenger å bekymre deg noe mer.
 • Hvis du har en av disse, kose med en Pokemon plushie! Turtwig eller Pikachu fungerer helt fint! Hva som fungerer enda bedre er late de er dyr! Later til å mate dem bær, få dem en seng, etc. Dette får du av at kjetting og være fri! Hvis du gjør det for livet, vil du glemmer HVER kjedebrev!