Wkuno

Hvordan spille på Xbox Live

Online-spilling er en viktig del av dagens generasjon av spill. En av de fremste tjenester for online gaming er Xbox Live. Spillere av Microsofts Xbox 360 bruke denne tjenesten til å laste ned innhold og spille sammen. Du kan bli med dem.

Trinn

Hvordan spille på Xbox Live. Betale for tjenesten.
Hvordan spille på Xbox Live. Betale for tjenesten.
 1. 1
  Koble til internett. Du kan gjøre dette enten med en Ethernet-kabeltilkobling eller en trådløs tilkobling. Du trenger en kabel for kablet tilkobling eller en trådløs adapter til å spille trådløst.
 2. 2
  Betale for tjenesten. For å spille online, trenger du en Xbox Live Gold-abonnement. Du kan forhåndsbetale ditt abonnement for en måned, tre måneder, eller 12 måneders perioder. Du kan enten kjøpe et kort på en gaming butikk eller oppdatere abonnementet på nettet, selv om prisene kan variere.
 3. 3
  Plukk et unikt brukernavn. Det finnes millioner av spillere på Xbox Live, og denne "Gamertag" er unik for deg. Ditt førstevalg kan allerede ha blitt tatt, så vær tålmodig og har et par ideer i tankene. Alle vil se dette navnet, slik at du kanskje ikke ønsker å bruke ditt virkelige navn. Uansett, pass på at navnet du velger er ikke støtende.
 4. 4
  Pass på at du velger riktig gamer zone for din spillestil. Rekreasjon, Familie, Underground, og Pro er dine valg. Rekreasjon er gode hobbyspillere som ønsker å ha en flott tid. Familien er flott for foreldre og barn i alle aldre. Underground er riket av søppel pratmakere. Hvis du hater å banne, er ikke dette noe for deg. Pro er der de beste spillerne spille for å vinne i et konkurranseutsatt miljø.
 5. 5
  Forbedre gamer score og rykte for å la andre vite hva slags spiller du er. Ditt omdømme er viktig, fordi hvis det er lavt, vil folk ikke ønsker å spille med deg, under forutsetning av at du er en juksemaker eller på annen måte ubehagelig spiller. For å forbedre ditt rykte, spille rettferdig, og hjelpe andre spillere når de har strategier. Hvis folk liker deg som spiller, vil ryktet ditt øker. For å øke din Gamerscore, låse prestasjoner på spill ved å spille online og av deg selv, og spille rangerte kamper i spill.
 6. 6
  Kjøpe spill. Noen av de mest populære online-spill er Halo 3, Gears of War 1 og 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, Grand Theft Auto: IV og Halo Reach.
 7. 7
  Praksis. Det er derfor alle spill har rangert og outranked kamper. Outranked er å øve. Du trenger ikke vinne eller tape poeng. Spille rangerte kamper er å forbedre din gamerscore.
 8. 8
  Strategier. Du har et hodesett for en grunn. Bruk den til å snakke strategier.
 9. 9
  Spille ofte. Du vil aldri bedre hvis du øver. Noe verdt er verdt å jobbe for.

Tips

 • Spille mange spill!
 • Aldri gi opp. Din gamerscore vil øke over tid.

Advarsler

 • Aldri noensinne jukse. Dette kan føre til alle dine gamerscore bli slettet.
 • Husk at Xbox LIVE er en hobby, ikke et liv.
 • Ikke snakk søppel. Dette kan føre til et forferdelig rykte.
 • Økt video gaming i timevis uten å ta pauser øker risikoen for å få Carpal Tunnel Syndrome, og repeterende Strain Injury (RSI).
 • Ikke drep lagkamerater. Andre spillere vil miste tillit til deg, og det vil ødelegge ditt rykte.
 • Ikke vær jerky. Ingen liker en person som bestiller teamet rundt eller gjør narr av en nybegynner.

Ting du trenger

 • Xbox 360-konsollen
 • Internett-tilkobling
 • Headset
 • Ethernet-kabel