Wkuno

Hvordan løse mappealternativer forsvant i kontrollpanelet

I Windows XP Professional, hvis Mappealternativer ikonet ikke vises i kontrollpanelet, kan det være skjult via en lokal Group Policy-innstilling. Hvis det er tilfelle, her er hvordan å angre denne innstillingen.

Trinn

Hvordan løse mappealternativer forsvant i kontrollpanelet. Logg deg på Windows med en brukerkonto som har administratorrettigheter.
Hvordan løse mappealternativer forsvant i kontrollpanelet. Logg deg på Windows med en brukerkonto som har administratorrettigheter.
 1. 1
  Logg deg på Windows med en brukerkonto som har administratorrettigheter.
 2. 2
 3. 3
 4. 4
  I tekstboksen skriver gpedit. Sivilingeniør og klikk "Ok" for å kjøre Group Policy Editor.
 5. 5
  Naviger til "kontrollpanel" element under "Administ rative maler" (lokal datamaskin politikk -> user -> Administrative maler -> control panel) Administ>.
 6. 6
  Sjekk tilstanden til "skjule angitt Kontrollpanel applets". Hvis dette er aktivert, dobbeltklikker du på den og velger "Disabled". Klikk på "Ok deaktivert".> "For å lagre endringene.
 7. 7
  Innsjekking "viser bare angitte Kontrollpanel applets". Hvis dette er aktivert, dobbeltklikker du på den og velger "Disabled". Klikk OK for å lagre endringene.
 8. 8
  Lukk Group Policy Editor.
 9. 9
 10. 10
 11. 11
  Velg "view" fra menyen, deretter "refresh".

Tips

 • Mappealternativer vanligvis kan nås fra alle Explorer-vinduet, under Verktøy-menyen. Disse politiske innstillinger synes ikke å påvirke dette.
 • Hvis ingen av disse politiske elementer er aktivert, er det noen annen grunn ikonet mangler.
 • Hvis det ikke er Run element på startmenyen, høyreklikk på oppgavelinjen og velger Oppgavebehandling. I Oppgavebehandling menyen, klikk på Fil, Ny oppgave...
 • XP Home ikke kommer med Group Policy Editor. Men du kan bruke regedit.exe og naviger til følgende nøkkel: HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer DisallowCpl

Advarsler

 • Hvis datamaskinen er en del av et domene, kan domenet har en eller flere kollektive avtaler i kraft som gjemmer ikonet. Nettverksadministratoren vil være i stand til å fikse dette.
 • Det finnes andre måter å skjule Kontrollpanel applets.