Wkuno

Slik kjører programvare direkte på en USB flash-stasjon

Dette how-to vil lære deg hvordan du skal kjøre programvare lagret på en USB flash-stasjon hvis du bruker enten Microsoft Windows eller Mac OS X 10.4 eller høyere.

Trinn

Slik kjører programvare direkte på en USB flash-stasjon. Hvis du kjører Microsoft Windows, gå til noen av.
Slik kjører programvare direkte på en USB flash-stasjon. Hvis du kjører Microsoft Windows, gå til noen av.
 1. 1
  Hvis du kjører Microsoft Windows, gå til noen av:
  Prayaya Virtulization OS
  Den bærbare freeware samling
  LiberKey
  Winpenpack
  Accessapps
  Portableapps.com
 2. 2
  Gå til OS X portable applikasjoner - Freesmug hvis du bruker mac OS X 10 0,4 eller høyere.
 3. 3
  Hvis du har en U3-kompatibel stasjon og bruker Microsoft Windows, kan du bare klikke på U3-logoen i systemstatusfeltet (der systemet klokken er), og en meny skal dukke opp. Klikk på Legg til programmer i menyen.
 4. 4
  For U3-kompatible stasjoner, bør det automatisk installere programvaren. Men for andre stasjoner må du installere det selv. For Mac-brukere som bruker FreeSMUG, åpne. Dmg-filen og dra og slipp mappen til USB flash-stasjonen. For Windows-brukere, enten pakke ut programvare som lastes ned til din USB-stasjon hvis det er en ". Zip"-filen, eller kjøre installasjonsprogrammet og fortelle den hvor din USB flash-stasjonen er om det er en ". Exe".
 5. 5
  Kjør programmet fra USB flash-stasjonen ved å kjøre den fra menyen i U3, eller bare finne mappen på USB flash-stasjon og kjøre programmet direkte.
 6. 6
  Alternativt, kan du installere et program på din flashdisk på samme måte som du ville installere det på datamaskinen din. Bare klikk på installasjonsprogrammet kjørbare og valgte harddisken som stedet for å installere til - du trenger ikke en spesiell flash-stasjon for dette.

Tips

 • Det er mulig å kjøre programmet på en ekstern harddisk eller på en intern harddisk hvis du laste ned programmene hvis du ikke bruker U3.
  • En annen måte å kjøre programmer direkte på USB-minnepinne er å formatere flyttbar disk (USB Flash Drive) i NTFS.After formatering, kjøre installasjonsprogrammet på ditt favorittprogram. Endre installasjonen banen - det meste er standard banen C: \ - omgjøre til Drive Letter banen til NTFS Flash Drive. Nyt. (Du kan nå kjøre apps på alle PCer som bruker Flash Drive)

Advarsler

 • Skanne filene du laster ned for virus.
 • Noen programmer er knyttet til systemet mer enn andre, for eksempel kan et program som lagrer innstillingene i Windows-registeret ikke jobbe fra PC til PC. Alle programmene som er oppført på Web-områder lagre noen innstillinger de trenger å bruke på USB flash-stasjon, slik at de ikke har noen problemer med registeret.