Wkuno

Hvordan du kan melde spam

Mang en god e-postadressen er gått tapt fordi søppelpost blir så overveldende at det er enklere å bare avslutte kontoen, eller aldri bruke det igjen. Hvis du liker din e-post adresse, og alle du har møtt siden ungdomsskolen vet det, ikke gi opp! Mens noen mennesker tror at abonnementet kan bare oppfordre spammere, kan det likevel være verdt et skudd hvis du har en konto du virkelig ønsker å berge.

Trinn

Hvordan du kan melde spam. Logg inn på din e-post.
Hvordan du kan melde spam. Logg inn på din e-post.
 1. 1
  Husk nøkkelen til å rydde opp innboksen er tålmodighet, tålmodighet, tålmodighet! Vi har alle vært der. Jeg vet hvor frustrerende det er å søke gjennom 150 meldinger i innboksen din, bare for å finne en e-post som du har lett etter. Junk-post filtre er bedre enn noensinne, men omvendt, så er Junk Mail.
 2. 2
  Vær tålmodig! Følgende trinn vil hjelpe deg å klare opp overfylt innboks en gang for alle. Ikke la deg lure, det vil ikke skje over natten, men med litt tid up-front, holde postkassen junk gratis blir rask og enkel.
 3. 3
  Logg inn på din e-post.
 4. 4
  Isolere søppelpost. Hvis du har en e-postserver som lagrer e-post i "søppelbøtta" før du logger av, bruk den. Hvis ikke, gjør en mappe som du kan midlertidig lagre søppelpost inn til du kan kaste det bort. Flytt alle søppelpost til denne mappen, og det er her vi vil holde det før vi er ferdig med det.
 5. 5
  Survey junk-mail. Etter at du har isolert junk-mail, ta en god titt på mappen der du har satt det hele (der alle de e-postene er oppført, én etter én). Du vil sannsynligvis legge merke til utviklingen i "avsender"-feltet og "emne"-linjen. Noen ganger, vil mange junk-mail elementene kommer fra samme sponsor eller firma. E-post som har en tendens til å gjenta den samme emnefeltet, bokstav for bokstav, er et godt eksempel på denne typen e-post. Det er viktig å merke seg disse trendene for neste trinn.
 6. 6
  Plukk 5-10 e-post. Du velger disse e-postene som "target" e-poster for dagens runde av "stoppe abonnementet." Du kan velge mer hvis du har mer tid, eller bare to eller tre hvis du ikke får mye søppelpost. Uansett, er målet ditt å begynne å løse junk-mail problem, i stedet for å ignorere det og håper det går bort.
 7. 7
  Sletter resten. Vel, kan du beholde dem hvis du vil - men egentlig, hva er det du skal bruke dem til? Det er lettere å starte med en ren mappe hver gang du gjør din "abonnementsavslutting" runder.
 8. 8
  Si opp abonnementet. Dette trinnet er viktig. Folk som sender oppfordring e-post er pålagt å rette seg etter de samme reglene som de fleste telefonselgere. Dette betyr at hvis du ikke vil ha dem, bør du fortelle dem. De er derfor pålagt å slutte å sende deg uønsket e-post. Åpne en av dine junk-mail elementer. Vanligvis abonnementet ansvarsfraskrivelser er plassert på bunnen av e-post, hvor de fleste aldri ser. Det er svært sjelden at du får en e-post uten mulighet til å avslutte stiftet på bunnen.
  • - Avslutte abonnement
  • - Det er tre måter som de fleste selskapets vil be deg om å avslutte abonnementet:
  • - (1) Auto-Stopp abonnement - Klikk på lenken, og et vindu dukker opp sier du har blitt meldt deg, og du la en pre-utpekt antall timer som skal fjernes (vanligvis 24-48). Dette er min favoritt type unsubscribe alternativet, fordi det krever ingen innspill fra min side.:-)
  • - (2) E-Mail fjerning Form - Klikk på den medfølgende avmeldingslinken i useriøs e-post, og en liten side vil dukke opp som spør om din e-post adresse. Bare skriv inn din e-post inn i feltet og klikk "send" eller "melde meg" eller hva den knappen sier. Disse skjemaene vil aldri be deg oppgi navn eller annen personlig informasjon. Hvis de gjør det, ikke skriver noe informasjon, lukke vinduet og gå videre til neste useriøs e-post.
  • - (3) "Svar" fjerning - Noen e-poster ikke har en link til abonnementet, og i stedet be deg om å stoppe abonnementet ved å svare på e-post med et ord som "unsubscribe" eller en setning som "nei takk "i emnefeltet. Bare følg instruksjonene. Jeg har hørt folk si at du svarer på disse forespørslene validerer at adressen din er gyldig (åpne porten for mer spam), men jeg har aldri mottatt en oppfølging e-post eller annen korrespondanse fra alle selskap som jeg har meldt fra denne måten.
 9. 9
  Vent. De fleste forespørsler om å fjerne deg selv fra en adresseliste ta 24-48 timer å behandle. Noen er umiddelbare, mens noen kan ta lengre tid. Jeg ville foreslå å vente i 3-5 dager, og i denne perioden bare slette alle innkommende søppelpost som du normalt ville. Dette forhindrer at du ved et uhell abonnementet fra samme selskap to ganger. Når du har brukt "unsubscribe"-verktøyet som gis på e-post, er det ingen grunn til å holde det, og du kan slette det som normalt.
 10. 10
  Etter to runder med "avmelding" bør du merke en dramatisk reduksjon i mengden av useriøs e-post du mottar. Avslutte abonnement fra bare ett søppelpost distributør kan kutte ned på junk mail belastningen med så mange som fire junk-poster per dag! Det er nesten 30 feilaktige biter av søppel per uke! Når du har nådd det punktet hvor e-posten er overkommelig igjen, kan du si opp abonnementet junk mail som du mottar den.
 11. 11
  Hvis du fortsetter å motta søppelpost selv etter at du har forsøkt å melde deg av tjenesten, kan du ta ytterligere skritt som å rapportere posten som "spam" til din e-posttjenesten, eller legge til avsenderen eller domenet til avsenderen til din "blokkert"-liste.
 12. 12
  Med litt tid og tålmodighet fra din side, er det mulig å gjenvinne din innboks. Jeg var på et punkt der jeg ville få over 100 useriøs e-poster per dag - da jeg var ferdig med å slette dem alt jeg ikke vil eller ønsker å lese de fra vennene mine. Jeg bestemte meg for å slutte å ignorere problemet og begynne å fikse det, og mindre enn en og en halv måned senere var jeg ned til mindre enn 10 per uke. Nå, jeg rett og slett holde opp med å si opp abonnementet når de kommer, og jeg har innboksen min til meg selv igjen. Du kan også!
 13. 13
  Mange useriøs e-post kommer med to utmeldelseslenken en for den aktuelle annonsen og en for det store selskapet, som trolig vil avslutte abonnementet på mange annonser

Tips

 • De fleste opplever at mange forskjellige useriøs e-post kan komme fra samme kilde. Når du begynner å "stoppe abonnementet" fra disse e-postene, vil du begynne å legge merke til at noen av de unsubscribe sidene ser like ut. Av den grunn anbefaler jeg at du takle junk-mail på en ukentlig basis. Takle e-post 5 eller 6 om gangen, gi det en uke, og gjenta prosessen.
 • Survey nettsteder har en tendens til å generere mye søppelpost. Mens mange bruker undersøkelser som en stor deltid kilde til ekstra inntekt, registrerer deg for undersøkelser, distribuerer gratis gaver, gratis tegninger osv. ofte e-post til tonnevis av uønskede e-postlister.
 • Prøv å holde søppelpost til et minimum ved å ikke gi din e-post adresse til noen som du ikke kjenner, tillit, eller bruk til forretningsformål som din bank, forretninger nettsteder, etc.
 • Hvis du prøver å få informasjon fra nettsteder som krever en e-postadresse prøve aaa@aaa.com eller lignende i stedet for din egen e-postadresse. Ved å skrive inn et ikke-eksisterende e-postadresse din ikke får logget & målrettet.
 • Det finnes verktøy som hjelper deg å melde deg uønsket e-post. Slike som http://www.unsubscribe.com. De vil legge til en knapp til e-postklienten som vil oppsøke den beste metoden for å ta deg av uønsket e-post. En annen er, kryper som gjennom innboksen din, gir deg en liste over dine abonnementer og lar deg sjekke-off og melde uønskede abonnement lister.
 • Når abonnementet, er "E-post fjerning Form" en svært populær metode for de fleste sponsorer. Jeg vil anbefale at du kopierer din e-post adresse til utklippstavlen på PCen (ved å fremheve din skrevet e-post adresse, høyreklikke, og velge "kopier"), og når du ser en av disse formene, høyreklikker du på plassen som ber deg oppgi e-post, og klikk "lim". Dette holder deg fra å skrive adressen din om og om igjen.
 • Hvis du avbryter et abonnement, og post fortsetter å komme, kan det være nødvendig å legge til søppelpost er avsenderen eller domenet i blokkeringslisten. Dette er kanskje ikke alltid fungerer, men. Se advarslene nedenfor. Mange spam-avsendere vil randomisere "Fra"-delen, slik at du ikke kan blokkere bare én. (For eksempel kan du få en e-post-som er virkelig spam-fra Sk8tr92 og deretter den samme e-post fra de samme spam folk som sier at det er fra Sk8tr49)

Advarsler

 • Før opp abonnementet på en e-post, må du sørge for å lese ansvarsfraskrivelsen grundig. Noen ganger andre lenker - i tillegg til "avslutt abonnement" - er å finne i ansvarsfraskrivelse, og det siste du ønsker å gjøre er å klikke på feil en!
 • DETTE KAN IKKE JOBBE! Det kan faktisk øke mengden av spam som du får. Noen spammere bruker utmeldelseslenken å sørge for at e-posten er "live". Vær forsiktig når du bruker denne metoden. Det anbefales å aldri svare på eller åpne spam.
 • Med virus florerer i dag kan du aldri være for forsiktig med din e-post beskyttelse. Generelt sett, vil PCen ikke kontrakt et virus fra bare viser en e-post. Ikke åpne noen vedlegg inni søppelpost. Hvis det kan unngås, ikke klikk på noen av grafikk eller koblinger som finnes i e-post heller. Disse lenkene kan henvise deg til pop-ups eller andre junk reklame.
 • Vær ekstra forsiktig når du bestemmer deg for å legge til avsendere eller domener til din "blokkert"-liste. Noen søppelpost kan komme fra "vennlige" domener som gmail.com, eller hotmail.com. Det er mer enn sannsynlig at minst én av dine venner bruker en av disse vanlige e-postservere, så hvis du blokkere hele domenet de vil ikke ha mulighet til å kontakte deg, heller!