Wkuno

Hvordan legge til en mobil trådløs hot spot til nettverket

Så du har en mobiltelefon eller dedikert "hot spot" gadget. Det er OK for tilkobling av en eller to datamaskiner til Internett, men det er ikke tilstrekkelig for et trådløst nettverk på egen hånd, sende sikkerhetskopier til Network Attached Storage, flytte filer mellom datamaskiner, etc. Du har sannsynligvis en router / switch til å gjøre alt dette grynt-arbeidet, men å koble til den trådløse enheten er et problem.

Tre ord: Trådløst Ethernet Bridge

Trinn

Hvordan legge til en mobil trådløs hot spot til nettverket. Shop for et trådløst ethernet bridge.
Hvordan legge til en mobil trådløs hot spot til nettverket. Shop for et trådløst ethernet bridge.
 1. 1
  Shop for et trådløst ethernet bridge. Et nettsøk for 'trådløse ethernet bridge "vil slå opp masse. Sørg for å laste ned og lese bruksanvisningen for enheten, slik at du vet hva du skal få deg inn.
 2. 2
  Konfigurere ethernet bridge for å koble til din "wi-fi hotspot" gadget / telefon / etc.. Pass på at du bruker riktig passord, som det vanligvis ikke vil fortelle deg at du har rotet det til. Hver enhet er forskjellig. De fleste kommer med noe programvare. De fleste har en 'nettside' grensesnitt for å konfigurere den uten programvaren. Lese manualen.
 3. 3
  Plugg broen i ruteren eller svitsjen. Hvis det er en bryter, er du ferdig. Hvis det er en ruter, sørg for at den er plugget inn i "WAN" porten.
 4. 4
  Konfigurere ruteren til "bridge"-modus. DHCP på den trådløse enheten vil håndtere alt.
 5. 5
  Hvis det er en trådløs router, bare sørg for at det er et annet navn fra det trådløse nettverket som "hot spot" gir.
 6. 6
  Plugg datamaskiner, skrivere, osv.. Inn i ruteren / svitsjen.
 7. 7
  Alle bør ha en Internett-tilkobling, og alt av "high speed" tilkobling aktivitet vil omgå "hot spot"

Hjemme (eple tidskapsel, t-mobile 4g ​​hotspot, wet610n)

 1. 1
  Konfigurere 'trådløs hot spot ". Standard passord er ikke lett å huske, og alle tall, noe som gjør den ekstremt svak mot angrep. Min hadde under 'Manuell' inni den, sammen med web-grensesnitt. Når programvaren for den ble installert, var oppsettet enkelt, hvis du er vant til å sette opp Wi-Fi-enheter.
 2. 2
  Konfigurere 'trådløse ethernet bridge ". Dette var mye vanskeligere. The 'Wi-Fi Protected Setup' fungerte ikke. Det kom ikke med OS X-programvaren, og "Mac-programvare" på sin støtte nettstedet installeres ikke. Så jeg måtte spore opp hvordan du konfigurerer web-grensesnitt (Web Search: Installere WET610N ved hjelp av Web-Based Setup Page). Koble den til "Hot Spot", og få passordet HØYRE.
 3. 3
  Plugg den trådløse ethernet bridge inn i WAN porten på ruteren.
 4. 4
  Konfigurere ruteren for å koble til det trådløse Ethernet-broen, ved hjelp av "airport utility". I dette tilfellet en "Time Capsule 2 TB". «Koble til med»: Ethernet. 'Connection Sharing':. Off (Bridge Mode)]
 5. 5
  Valgfritt: I stedet for 'Bridge Mode', Disable DHCP på den trådløse hot spot, så bruk 'Connection Sharing: Distribuer en serie IP-adresser', og manuelt konfigurere adressene for 'hot spot', adresser router og DHCP slik at de don 't konflikt. Konfigurere denne måten kan 'kreve at du endrer innstillingene tilbake på "hot spot" når du treffer på veien og ønsker å dele tilkoblingen igjen. På pluss-siden, vil dette definitivt omgå noen "grenser" "hot spot" har på antall aktive tilkoblinger.
 6. 6
  Koble alle datamaskinene til ruterens kablede eller trådløse tilkoblinger. De bør alle dele internett-tilkoblingen når den trådløse hot spot er slått på og innenfor rekkevidde av det.

Tips

 • The 'T-Mobile 4G Hot Spot' behov for å bli manuelt koblet fra internett gjennom sin web-grensesnitt før de fleste av sine interne innstillingene kan endres.
 • 'Time Capsule "har flere alternativer under" Wireless Mode', hvis du holder nede Tilvalg (alt) når du klikker den i Airport Utility. Imidlertid vil koble til "Hot Spot" som en klient deaktivere Time Capsule Wi-Fi, OG (ganske evilly) deaktivere innebygd Ethernet-porter. Du kan fortsatt koble til den trådløse Internett-enhet sin selv, men disse mobile tingene er ganske svak / treg til å ta backup gjennom som "hjertet" av nettverket.
 • Lese manualen. Det er ikke valgfritt. Alle nettverksenheter er utsatt for noen særegenheter.
 • Husk at hver enhet en måte å tilbakestille det tilbake til fabrikkinnstillingene. Du kan ikke "låse deg ut" så lenge du har en nål eller penn for å rote i den lille innfelt hull. Merk: De fleste krever at du hold knappen i noen sekunder, før lysene begynner å blinke.
 • Google gir en fin offentlige DNS på 8.8.8.8/8.8.4.4. DNS for noen Internett-leverandører er svært treg. Imidlertid kan bruke en DNS utenfor innebygd "Hot Spot" ruterens DNS "hide" sine administrative verktøy fra nettleseren. Så hold det i tankene.
 • Enhver lagring at mobil enhet aksjer gjennom sin USB-tilkobling vil dukke opp på Time Capsule delte nettverksressurser hvis du kobler den til USB-porten for kraft, som en annen delt harddisk. Hvis du bruker en mobiltelefon med et kamera som din "Hot Spot", og navnet ditt er "Weiner ', kan det være lurt å sørge for at data ikke er delt med alle andre på nettverket.
 • Det kan være lurt å statisk sette "hot spot", ethernet bridge og router IP-adresser. Det forenkler administrasjonen sterkt. For eksempel, med WET610N, hvis nettverket er '192.168.1. * ', Men WET610N konfigurasjonen er '169.254.1.250' som standard, kan det bli utilgjengelig for konfigurasjon når alt er oppe og går. Så hvis du lar "Hot Spot" på 192.168.1.1, 192.168.1.2 som ruteren din, og sette opp 192.168.1.3 som bridge (og holde disse tallene ut av rekkevidden til DHCP), så kan du gå til " å nå brua konfigurasjon, heller enn å koble alt, koble bro inn i datamaskinen, re-konfigurere ethernet port til en kompatibel adresse, konfigurere enn plug alt tilbake i høyre igjen.
 • Hvis du har noen gamle trådløse rutere liggende rundt, re-lese sine manualer før du kjøper en bro. Selv om du har mistet den manuelle, kan håndbøkene for disse bli funnet på nettet. Man kan ha en "bro"-modus innebygd som kan kobles til et eksisterende trådløst nettverk og legge til enheter på sine Ethernet-porter til nettverket.

Advarsler

 • Ikke 'utvide' et nettverk som ikke tilhører deg.
 • Bruk fine, lange, sikre passord som inneholder blandede bokstaver, tall og symboler. Skriv dem ned og sende dem bort. Med mindre du vil "pedobear 'surfer porno, eller hacking offentlige nettsteder fra hans van over gaten... direkte gjennom hjemmenettverket tilkobling, spiser opp båndbredden som du betaler for, i hvert fall fram til et SWAT-teamet betaler deg et besøk og skyter deg i sengen din for jakt overrasket.
 • Enhver Network Attached Storage (ala 'Time Capsule ") som du ikke ønsker å dele med hver person som besøker og kobler seg til nettverket bør også ha et passord på den. Ingen unntak. Dine nieser og nevøer kan være onde liten avlytting, og din familie og venner kan bli nysjerrig på 1:00 når de ikke får sove.

Ting du trenger

 • En slags "Wi-Fi Hot Spot" eller smart-telefon med Wi-Fi-deling evner aktivert, med en mobil tjeneste plan som gjør at slik funksjonalitet for å fungere.
 • En Wireless Ethernet Bridge
 • En trådløs ruter eller et nettverk bryter som kobles til hjemmenettverket (eller svært lite kontor) nettverk.