Wkuno

Hvordan hacke en verizon RAZR V3M mobiltelefon

Verizon historie blokkerer mobiltelefon funksjoner er ikke noe nytt. Fra deres første merket, til deres nyeste gadget tilbud, Verizon låser ned sine egne operativsystemer for mobile enheter. Har du lyst til både å utnytte og tilpasse måten Motorola opprinnelig designet RAZR? Med noen få biter av programvare, kan du få tilgang til og tilpasse din egen RAZR. Det er din, og du har betalt for det, bør du være i stand til å utnytte alle sine funksjoner.
Denne guiden vil lede deg gjennom å finne den rette programvaren, koble RAZR til en PC, og endre innstillinger på telefonen for å aktivere både USB-og Bluetooth-filoverføring med Windows XP.

Trinn

Hvordan hacke en verizon RAZR V3M mobiltelefon. Pakk sjåføren arkivet til en mappe (hvis aktuelt).
Hvordan hacke en verizon RAZR V3M mobiltelefon. Pakk sjåføren arkivet til en mappe (hvis aktuelt).
 1. 1
  Laste ned drivere. Motorolas V3m drivere for er pålagt å koble RAZR til en via en mini-USB-kabel. En tilnærming er å laste ned en "USB Driver Tool" og "USB enhetsdrivere" fra Hack Razr nettsted. For den nyeste versjonen, laste Motorolas EU Driver Installasjon fra deres. Du må opprette en gratis konto for å komme til denne nedlastingssiden hvis du ikke direkte følge linken ovenfor.
 2. 2
  Pakk sjåføren arkivet til en mappe (hvis aktuelt). For Motorolas offisiell sjåfør utgivelse, er den utpakkede filen "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" (spørsmålstegn representerer sifrene i versjonsnummeret), og for tredjeparts-distribusjoner, bør de utpakkede filene inkluderer åtte. INF-filer og en. Sys filen.
 3. 3
  Installere driverne. Ingen av V3m driverne er Microsoft-sertifisert, så vær sikker på at du har fått dem fra en pålitelig kilde før du fortsetter.
  • Anbefalt install. Dette krever de offisielle Motorola drivere fra deres utvikler nettstedet:
   1. Starte installasjonsprogrammet ved å dobbeltklikke på "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" fil (spørsmålstegn representerer versjonsnummeret plassholdere).
   2. Første vinduet: Klikk på "Next"-knappen.
   3. Andre vinduet: Velg "Jeg godtar"-knappen hvis du godtar lisensen vises i vinduet, og klikk deretter på "Next"-knappen.
   4. Tredje vinduet: Klikk på "Lukk"-knappen.
   5. Koble RAZR. Finn en "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel. Koble USB-enden til din PC, og Mini-USB enden til RAZR. Windows veiviser for maskinvare vil vise en serie med varsling ballonger fra systemstatusfeltet som den oppdager og automatisk installerer drivere.
  • Alternativ install. For sjåfører fordelt av en tredjepart som ikke har noen installatør:
   1. Koble RAZR. Finn en "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel. Koble USB-enden til din PC, og Mini-USB enden til RAZR. Dette bør føre en veiviser for å dukke opp i Windows.
   2. Første vinduet: Velg "Nei, ikke denne gangen" radio-knappen, og klikk deretter på "Next>" knappen.
   3. Andre vinduet: Velg "Installer fra en liste eller en bestemt plassering (avansert)" radio-knappen, og klikk deretter på "Next>" knappen.
   4. Tredje vindu: Klikk på "Inkluder denne plasseringen i søket:" check-merket skriver du inn banen til de nedlastede P2K drivere, klikk deretter på "Next>" knappen.
   5. Fjerde vinduet: Klikk på "Fortsett likevel"-knappen. Dette vises bare når Driver Signing er satt til "Varsle" i "System Properties"> "Hardware"> "Driver Signing" alternativer av Windows XP.
  • 4
   Last ned og installer PST. Motorolas Product Support Tool versjon 7.2.5 er den nyeste i skrivende stund, men versjon 7.2.3 vil også arbeide med nåværende P2K programvare. PST programvare er åndsverk av Motorola, slik at ingen ekstra hjelp eller skjermdumper kan gis for å skaffe programvaren.
  • 5
   Last ned og installer en P2K synes editor. Den P2K Seem Editor er et verktøy som gir en direkte middel til manuelt å endre biter av en mobil enhet innstillinger. Programmet trenger kun hentes ut fra arkivet sitt til å fungere, så det har ingen installatør til å kjøre.
   Opprinnelig funnet på Howardforums.com år siden, har den opprinnelige forfatteren og / eller distributører forlatt ingen informasjon å spore programmets versjon eller bidragsyter historie. Heldigvis er programmet ganske stabil og pålitelig i dens for tiden fordeles formen. Utdeling av søknaden inneholde en Functions.csv fil som tilordner kommentarer til bestemte synes biter, en hexedit.dll fil, vanligvis en readme.txt eller. Nfo fil, og p2kseem.exe programfil.
  • 6
   Utfør et virke redigere å aktivere filoverføringer. Den Seem Editor er delt inn i tre grensesnitt grupperinger: de synes beliggenhet, heksadesimal rutenett, og litt brytere. For å bruke synes editor, er verdiene manuelt inngått synes beliggenheten området nederst i høyre hjørne av vinduet. Dette vil gi søkekriterier når "Load from phone"-knappen klikkes. Ved en vellykket lese, vil heksadesimale data vises i øvre venstre hjørne av vinduet. Klikke på noen byte vil vise de aktuelle dataene i litt bytter området nederst i venstre hjørne av vinduet.
   1. Laste P2K Seem Editor.
   2. Gå inn i "Seem" tekstboksen i "Load"-gruppen.
   3. La "Record" tekstboksen til "Load"-gruppen på standardverdien eller.
   4. Skriv inn i "Bytes (h)" tekstboksen.
   5. Klikk på "Load from phone"-knappen.
   6. Rader med heksadesimale verdier skal vises i øvre venstre hjørne. Hvis du mottok en tilkobling feil, lukke Seem Editor og tilbakestille tilkoblingen med PST ved å opprette en ny telefon bok, deretter laste telefonens data inn i den nye telefonboken.
   7. Finn raden designet av nummeret.
   8. Klikk på 11th kolonne med doble siffer heksadesimalverdier på denne raden. Den "Offset" vil lese i "Valgte byte detaljer" gruppe. Alternativt kan du klikke på den første kolonnen i raden og bruke piltastene på tastaturet for å navigere rett til "Offset" leser.
   9. "Bit 0" i "Selected byte detaljer" gruppe bør ha en kommentar ved siden av det: "Bluetooth eller USB filoverføring...". Sette et merke ved siden av "Bit 0" (kommentar er suffiks endres til "på"), og en sjekk ved siden av "Bit 1".
   10. Dobbeltsjekk bits og en offset verdi viser fortsatt. Kontroller at alternativet "Lagre"-gruppen og "Load" gruppe boksene verdier kamp. Ignorer teksten justeringen av tekst innholdet i esken.
   11. Klikk på "Lagre til telefon"-knappen.
   12. Klikk på "Ja"-knappen.
   13. Forandring er fullført. Koble telefonen fra USB-tilkoblingen og slår det for at endringene skal tre i kraft.
   14. Søk etter andre synes redigeringer på nettet for å endre innstillinger som ellers ville være utilgjengelig i Verizon modifisert RAZR operativsystem.
  • 7
   Last ned og installer en filoverføring verktøyet. Populære filoverføring verktøy inkluderer Mobile Phone Tools, BitPim og P2k Commander. Finne en som fungerer best for din smak. Ingen av disse programmene er perfekt, men hver har en annen vri av funksjonalitet. P2k Commander er ofte spioneringen som den enkleste og mest rett fram av P2K-baserte filoverføring verktøy, selv om den er full av bugs og kodet med dårlig feilhåndtering.
   P2k Commander er forfattet av en person fra Ungarn, med bidragsytere fra hele verden. Når dette skrives, er den gjeldende versjonen 4.9.E.
   Når du er komfortabel med en, bør du være i stand til å bla gjennom, kopiere og slette filer, samt vise individuell fil og lagring informasjon.
  • 8
   Nyt din nye RAZR funksjonalitet! Nå vil du ha fullmakt til å bruke alle dine RAZR funksjoner. Sett inn en 1GB flash-kort i din V3m og behandle telefonen som et kamera, minnepinne og Mp3-spiller, alt i én enhet. Aktiver Java og laste ned Java-applikasjoner til din RAZR (Brew-baserte Java apps only). Nyt den nyvunne friheten av en helt ulåst mobil enhet.

Tips

 • Hvis du bare er interessert i å bruke PC-ens USB- tilkoblingen til å lade din RAZR, følger du trinn 1 til 3. De gjenværende trinnene er fokusert på å gjøre endringer i RAZR.
 • I motsetning til alternative metoder for hacking Verizon RAZR, denne prosessen ikke krever flashing telefonens firmware med en versjon for v3c. Du vil fortsatt kunne bruke din flash minnespor etter denne prosessen.
 • Ikke kjøre mer enn ett P2K program om gangen. Kjører flere P2K søknader fører samtidig problemer fordi P2K sjåfører forventer en tilkobling om gangen.
 • Når du bruker "BitPim" programvare, koble til mobiltelefonen etter at programmet er åpent. Velg "v3cm" for din V3m telefonen når du prøver å gjenkjenne telefonen.
 • Når du bruker "P2k Commander" programvare, koble til mobiltelefonen før du åpner programmet. Programvaren vil lese fra telefonen når "P2k Mobile Phone" element er valgt fra en drop-down listen øverst.
 • Alltid deaktivere en stil, tema, funksjon eller tjeneste før du sletter eller kopiering i relaterte filer. Velg for eksempel en lyd stil enn "Master Volum" (dvs.: velg "All Off") før du sletter eller kopiering i ringetoner. Å ikke gjøre dette kan resultere i delvis kopierte filer eller driver korrupsjon som følge av kopiering med P2k Commander.
 • Den "USB Driver Tool" fra Hack Razr nettsted er et verdifullt verktøy i å tilbakestille PC-Motorola V3m drivere. Dette er spesielt hendig hvis du flytter RAZR til en annen USB-port på PCen eller tilkoblet USB-hub. Det bør bemerkes at ikke alle RAZR-telefoner er like. Når vi leter etter gjenstander å endre, sørg for at du ser på riktig informasjon for den telefonen du har. CDMA telefoner som V3m er forskjellig fra GSM-telefoner som V3 og V3i.
 • Når du er i tvil, kan du koble din RAZR fra USB, strøm sykling det, og kobler den til USB. Hvis det ikke fungerer, må du koble RAZR, kjører du "USB Driver Tool", starter PCen, koble til RAZR, og legg alle sine sjåfører.
 • Når du skifter gjeldende temaets filer på din RAZR, velg et annet tema fra Display-menyen på forhånd. Bytt tilbake til temaet etter de nye filene er på plass. Noen ganger RAZR vil fryse etter en fil endring. Hvis det skjer, bør en enkel makt sykling rette det opp.
 • Ikke kopiere over ringetoner større enn 250KB i størrelse eller lengre enn 30 sekunder. For å være sikker, lage ringetoner mindre enn disse verdiene å gjøre rede for metriske Byte konverteringsfrekvenser (dvs.: 1024 Bytes = 1 KB). Den RAZR V3M synes å fungere best med mono mp3-filer av noe samplingsfrekvens. Bruk samplingsfrekvens rundt 48 kHz for lengre MP3-filer.
 • Java-programmer virker på Verizon V3m, men bare hvis de er Brew-basert. Regelmessig eller filer vil ikke fungere ().

Advarsler

 • Mens visse praksiser, for eksempel tilpassing av telefonen er både etisk og rettslig, andre praksis ikke. Dessuten er selve prosessen med å bruke Motorola kopibeskyttet programvare bare lovlig av dem med en lisens til å bruke den.
 • Ikke følg denne guiden med mindre du er villig til å ta nødvendig risiko. Telefonen, Verizon garanti, og Verizon service kan være på spill. Er risikoen for å hacke telefonen verdt den ekstra funksjonalitet og / eller tilpasning?
 • Mest sannsynlig kan du flash telefonen tilbake til den originale programvaren, eller fjerne den synes redigeringer. Det er ingen måte å finne ut om en bruker har synes redigert telefonen hvis du endrer dem tilbake til fabrikkinnstillingene.
 • Redigering av filer på din RAZR kan flagge telefonen som endret hvis det er noen gang omgjort til Verizon for service. Det kan også ugyldiggjøre Verizon garanti, forsikring, osv. De fleste av de kjente endringer er fullt reversible forutsatt at du sikkerhetskopierte telefonens opprinnelige filene og husket som synes endringer du har gjort.
 • Utføre synes endringer kan utilsiktet gjøre telefonen om til en dyr paperweight. Vær ekstremt forsiktig og omhyggelig nøyaktig når følgende retninger for synes redigeringer. Hvis mulig, koble telefonen direkte til USB-porten på en PC eller gjennom en kvalitet USB hub. Billig eller lav kvalitet USB-huber kan utilsiktet legge lag og redusere kraften i USB-tilkoblinger.
 • Ta alltid en sikkerhetskopi av alle filer du har tenkt å redigere eller erstatte.
 • For å overholde lover om opphavsrett og etikk, lenker til piratkopiert programvare (dvs.: Motorola Product Support Tool lisensiert for kun mobiltelefon forhandlere) brukes i denne prosessen vil ikke bli publisert. En ekstern lenke nedenfor peker til en RAZR hacking nettstedet med sine egne linker til slik programvare. Leverer programvare som bryter en lov om opphavsrett er ulovlig, og gir linken til slik programvare kan være uetisk. Google tillater ikke piratkopiering av programvare i noen form.

Ting du trenger

 • Verizon Motorola V3M mobiltelefon
 • Microsoft Windows XP SP-2 installert på en PC med minst én USB-port gratis
 • "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel uansett lengde
 • Nedlastet programvare som forklart i "trinn":
  • Motorola V3M (P2K) drivere
  • PST (Product Support Tool) 2.7.3 eller 2.7.5
  • Seem editor som er P2K-baserte
  • Filoverføring verktøy som er P2K-baserte