Wkuno

Hvordan "lære opp " en mobiltelefon eller laptop-batteri

En eller laptop-batteri som har mistet sin "staying power" eller evne til å holde en belastning for en lengre periode er en plage, og kan være kostbare å erstatte. Det finnes tiltak du kan ta for å hjelpe returnere litt liv til de gamle batteriene, med litt tålmodighet og en tilslutning til disse trinnene.

Trinn

Hvordan "lære opp " en mobiltelefon eller laptop-batteri. Kontroller at batteriet er helt utladet.
Hvordan "lære opp " en mobiltelefon eller laptop-batteri. Kontroller at batteriet er helt utladet.
 1. 1
  Kontroller at batteriet er helt utladet. La din elektroniske enheten slår seg av selv når batteriet er "død". Det er viktig å starte prosessen fra denne posisjonen fordi det du egentlig gjør her er å kalibrere enheten å vite hvor mye "juice" er i batteriet. Enheten må vite hva et utladet batteri "føles", for å vite hva batteriets spekter av kostnader kan være.
 2. 2
  Plugge enheten inn og la den lade før det betyr at du har ladet det "fullstendig". Fire barer på en mobiltelefon, fullt batteri på en bærbar PC, hva det kan si, er det sannsynligvis galt og du bør være i stand til å fortelle fordi enheten ikke vil holde en belastning for så lenge du ønsker.
 3. 3
  Ta enheten ut av den lader.
 4. 4
  Ta batteriet ut av enheten. Du bør la noen få (5-10) sekunder å passere for å la eventuell statisk ladning i enheten for å spre før du setter det tilbake igjen
 5. 5
  Bytt ut batteriet i enheten.
 6. 6
  Fest enheten til den lader. I de fleste tilfeller vil enheten igjen fortelle deg at den lader. Avhengig av nedbrytning av batteri, kan denne avgiften ta så lenge som den første anklagen gjorde, eller lenger. Tålmodighet er avgjørende for å lykkes. Når enheten igjen forteller deg det er fulladet.
 7. 7
  Fjerne og erstatte batteriet til enheten tar bare noen få sekunder å fortelle deg det er fulladet etter å plugge den inn i det lader. Hver gang du bytter batteriet og lade det igjen den tiden det tar for at enheten skal fortelle deg "Fully Charged" bør reduseres. Dette er virkelig hvor tålmodighet er nødvendig. Du bør ikke la enheten stå passivt å fortelle deg "Full Charge" for lenge under denne prosessen. Prøv å holde involvert med enheten og din utførelse av disse trinnene.
 8. 8
  "Slå på enheten og la den eksos batteriet ved normal bruk. Når du når dette punktet batteriet skal allerede vise nytt liv og vare lenger enn før du startet denne prosessen. Igjen er det viktig å la batteriet fullt "dø" før du feste laderen. Når enheten har "dødd" og du "lade" det igjen, kan du gjenta trinn 3-6 for å avgjøre hvorvidt enheten er faktisk "Fully Charged".

Tips

 • To nøkler til denne prosessen:
  • Den innledende konsumpsjon av batteriet.
  • Fjerning av batteriet fra enheten.

Advarsler

 • Fjern enheten fra det er laderen før du tar ut batteriet fra enheten! Du kan ødelegge enheten, og kan elektrosjokk deg selv i prosessen.