Wkuno

Hvordan lage bærbare skjermer lesbare utendørs

Det er en vakker dag ute og du har en bærbar datamaskin. Hvorfor ikke handle på kontoret for hagen din? Det høres deilig før du faktisk sitte ned og innse at sollyset som trakk deg ut gjør også skjermen umulig å se. Hvis du ønsker å sitte ute og type til melodi av piping fugler og sit midt i varm bris, her er hvordan man kan forbedre utendørs laptop opplevelse.

Trinn

Hvordan lage bærbare skjermer lesbare utendørs. Bruk en bærbar PC med en matt skjerm.
Hvordan lage bærbare skjermer lesbare utendørs. Bruk en bærbar PC med en matt skjerm.
 1. 1
  Bruk en bærbar PC med en matt skjerm. Hvis du har et valg mellom bærbare datamaskiner, eller hvis du er shopping og ønsker å holde forkjærlighet for utendørs i tankene, se etter bærbare datamaskiner med skjermer som har en matt finish. De med en blank finish kan se finere innendørs, men de vil reflektere solen alt for godt hvis du tar dem utenfor.
 2. 2
  Arbeid i skyggen. Enten finne et sted under et tre, eller sette opp en stor parasoll. Ikke bare vil dette gjøre den bærbare skjermen lettere å se, men det vil også holde den bærbare datamaskinen mot overoppheting (spesielt hvis det er svart). Hvis du heller vil holde kroppen i solen, holder bare den bærbare datamaskinen i skyggen, og bære en lue med en kant for å holde solen skinner rett i øynene.
 3. 3
  Fottur opp lysstyrken (lysstyrke) i den bærbare skjerminnstillingene. Og siden høy lysstyrke betyr vanligvis høyt strømforbruk (skjermer trenger mest energi i en bærbar PC) vil du sannsynligvis trenger å være avhengig av en stikkontakt, snarere enn en laptop-batteri. Ta med en skjøteledning.
 4. 4
  Vurdere enten kjøpe eller lage en "laptop hette". Dette er hvit på utsiden (for å redusere varmeutvikling) og svart på innsiden (for å redusere gjenskinn).
 5. 5
  Bære en mørk farget konstante, vil det ikke reflektere sollyset mot skjermen.

Tips

 • På en Mac laptop (med en matt skjerm, kanskje også glossy) du kan finne det lettere å se skjermen hvis du. Det er ikke så bra når du trenger å se farger, men for å lese tekst, kan det være ganske komfortabel. Du kan bruke hurtigtasten Kontroll-Tilvalg-Kommando-8 for å skifte inversjon.

Advarsler

 • Varmeutvikling. Solen kan gjøre en svart / mørk-farget laptop veldig varmt og ikke bare smertefullt å berøre men også skadelig for komponentene.
 • Ikke la en skjøteledning dingle på gangveier eller henge ut noe som kunne fange mennesker og dyr.