Wkuno

Hvordan lage en ren runescape Skiller

Har mange mennesker i Runescape utvei å gjøre Skiller pures, noen mennesker er usikker på hvorfor. Siden Jagex tok bort PvP (Player versus Player), har spillerne funnet noe annet som er mer utfordrende og morsomt, å se en kamp nivå 3 gjøre fremskritt gjennom ikke-kampferdigheter, som er noen ganger bedre enn høyere nivå spillere. Det gjør av en ren Skiller er å sørge for at du har tid, utholdenhet og riktig tenkemåte for å fullføre harde mål. Her er en syv trinns guide, som konsentrerer seg først og fremst på de viktige aspekter.

Trinn

Hvordan lage en ren runescape Skiller. Fullføre opplæringen.
Hvordan lage en ren runescape Skiller. Fullføre opplæringen.
 1. 1
  Fullføre opplæringen. Prøv å fullføre opplæringen fordi det bidrar til å få noen ekstra penger, og når du gjør quest, alltid sørge for å sjekke sin belønning for å være sikker på at de ikke gir noen form for kampopplevelse (Attack, Strength, Forsvar, Grunnloven, bønn eller Summoning), merk at slayer ikke gir bekjempe nivå!
 2. 2
  Når du av opplæringen området. Når du har lært det grunnleggende av de fleste ferdigheter, prøve å holde fast med en pinne som du får sammen med. Poenget med Runescape er å være motivert og alltid sørge for å ha en masse moro! Så hodet og begynne å trene dine ferdigheter med de rå ressurser selge dem til Grand Exchange, eller spillere i nærheten som er interessert til å handle om.
 3. 3
  Penger det som gjør verden går rundt. Når du har nok penger, bruke på andre rå ressurser som kan skaffe noen gps (gullmynter), gå videre og begynne å trene andre ikke-kampferdigheter siden de kommer til å være nyttig, mye senere når du begynner å få mer erfaring. I tillegg, hvis du er en P2P (pay-to-play) Skillers, kan erverve over millioner av gps bare for å opprettholde sine ferdigheter opp og derfor er det alltid hyggelig å sørge for alltid fokusere på multipler ferdigheter, i tilfelle du blir lei.
 4. 4
  Motivasjon er nøkkelen til suksess en god Skiller. For å få nivåer i ferdigheter, trenger du motivasjon og de fleste av Runescape spillere kan vite at Runescape opparbeider seg mye motivasjon. Merk siden denne guiden er nylig oppdatert, dette er de nye måtene spillerne får motivert i Runescape:
 5. 5
  Clan samtaler, musikk eller musikk. Denne tre, blir ofte brukt blant mange spillere der ute for å sørge for å at de nyter spillet, og også være motivert for å holde sine ferdigheter opp høyt.
 6. 6
  Sette mål. Uerfarne Skillers er pålagt å gjøre kortsiktige mål, som for eksempel å oppnå et nivå eller mengden av ressurser som kreves. Selv erfarne Skillers er pålagt å lage langsiktige mål, siden du kommer til å oppleve en stor mengde erfaring for å få til nivå opp, sørg for å sette pålitelige mål. I tillegg erfarne Skillers det er alltid godt å gjøre mål som er relatert til mengden av erfaring de får, i stedet for nivåer!
 7. 7
  Tid. Alltid huske på sporet av din tid, og aldri prøver å spille over grensen! Ofte spillere anbud å spille Runescape i lang tid av perioden, siden de begynner å bli avhengige, som er ganske dårlig på en måte fordi de mister motivasjonen og ikke opptatt med andre ting! Alltid huske på sporet av din tid, og hva som skjer på fysiske verden og Virtual World!
 8. 8
  Alltid spille med venner. Alltid spille Runescape med venner; klaner er vanligvis ikke den beste fordi ofte ledere bestemme hva hver klan medlem bør gjøre, som ødelegger moroa! Jeg anbefaler å ha aktive venner, som er interessert i Skilling og sosialt samvær! Husk at nå dagene, har Runescape Fellesskapet endre mye, og folk fikk alltid å tilpasse seg det nye miljøet.
 9. 9
  Søk og gjøre det! Det er ingen hemmelighet i Runescape, får det prøving og feiling og søke nye måter å forbedre effektiviteten på opplæring dine ferdigheter siden søker nye metoder vil alltid hjelpe deg å øke dine ferdigheter opp!

Tips

 • Holde seg til én ferdighet av gangen, er alltid perfekt som det er raskere å nivå opp, og oppnå et imponerende nivå i en ferdighet bør motivere deg til å få høyere.
 • Ta pauser. Hvis du begynner å trene en ferdighet for timer av gangen uten en pause, vil du gå lei, og det vil unmotivate deg. motivasjon er nøkkelen til å gjøre en imponerende Skiller.
 • For å unngå utjevning opp ved en feil, utstyre en Training bow eller vanlig Kortbueskytter uten piler. Denne måten, vil du aldri være i stand til å angripe. Hvis du gjør en mer farlig oppdrag (som Black Knight festning) og ønsker å utstyre et skjold, kan du også bruke en Crossbow uten bolter.
 • Gjøre oppdrag når du blir lei, noen belønningene er verdt bryet, for eksempel, gir riddere sverd søken du 29 smithing nivåer fra nivå 1, noe som sparer mye tid.
 • Vær positiv, og prøv å ikke mist motet av andre store Skillers, siden de var i dine sko en gang.
 • Når du mottar perler fra en tilfeldig hendelse, ikke selge dem. Hvorfor selge noe du kan bruke senere?
 • Prøv å gjøre ditt navn kreativ en unik. Tydeligvis navnet 'Drag0n KILLR' ikke ville være et passende navn for en Skiller. I stedet velger et navn som 'pur3skill "eller muligens" Phierce Skiller'.
 • - Vær imidlertid oppmerksom på at navnet ditt ikke trenger å inneholde ordet ferdighet eller Skiller.

Advarsler

 • Ikke bli frustrert hvis du dør, har du mest sannsynlig ikke vil miste mye allikevel. Bare vær forsiktig med å utstyre store mengder penger eller stables elementer som fører til neste advarsel.
 • Ikke kjøp dyre ting som ikke har noe bruk (eg. nisse lue, halloween masker, fest hatter osv.) Med mindre du har råd til det og har masse mer penger for dine ferdigheter.
 • Prøv å ikke bli frustrert når andre Skillers spør dine ferdigheter nivåer. Det kan bli propaganderte, men det kan også holde deg fra å bli lei (og også gjøre noen venner!).
 • Når du tenker på å gjøre et oppdrag, må du sjekke hva belønningen er før du gjør det. Noen oppdrag gir deg kampopplevelse som kan være uønsket.