Wkuno

Hvordan lage en Berserker ren i runescape (medlemmer)

Berserker Pures (Zerkers) er en type ren i RuneScape som har de høyeste sjanser i å vinne en kamp med en annen spiller deres nivå. I denne guiden vil du oppdage mange forskjellige måter å gjøre visse ting, bare for å gå med stilen din, og ikke min. God lesning.

Trinn

Hvordan lage en Berserker ren i runescape (medlemmer). Komplett tutorial øya.
Hvordan lage en Berserker ren i runescape (medlemmer). Komplett tutorial øya.
 1. 1
  Lag et navn: En god ren fortjener et godt navn, er jeg rett? Navngi din karakter noe originalt, men likevel enkel. Et navn ingen vil glemme. Unngå leet Speak (l337 pl0x0rxz) og ord Zerker, Whip og ren for de vil gi bort du er en ren og at du liker å egne folk.
 2. 2
  Komplett tutorial øya: Fullfør tutorial så fort du kan. Når du har valget mellom enten vedhogst eller Mining å komme seg ut, ville det være bedre hvis du plukket vedhogst, siden det er mer avslappende og enklere enn Mining. Det er ditt valg men.
 3. 3
  Begynn i det små. Du vil nå være foran Explorer Jack House. Gå til Barbarian Village og inn i hullet som er inngangen til "Stronghold of Security". Passere gjennom de ulike nivåene og plukke opp din fin belønning på 10.000 mynter, søte støvler, og noen emotes. Deretter går nordover til denne fine, store skolehuset. Inn i ryggen der det er som en lemmen i ryggen. Det bør være en celle som ble åpnet opp. Inn i cellen og gå bak plakaten ting. Nå gå gjennom dette store området, og ikke bekymre deg, vil de kakerlakker ikke røre deg med mindre du angriper dem. Gå ovenpå og deretter gå til rommet med de to store kakerlakker. Trekk spaken deretter gå tilbake ned. Se over og du skal se en dør eller port. Gå i. Nå følger gjennom dette området og du skal se en kiste. Åpne brystet å motta 10K og noen kule nye hansker.
 4. 4
  Gå til grand utveksling og tog: Gå Grand Exchange, som du kan få til hvis du følger stien du tok fra Varrock til Barbarian Village, så hodet nord. Snakk med veilederen på venstre side, er det mye raskere. Så kjøpe følgende med pengene du nettopp har tjent: Hver Scimitar fra jern til Adamant, og enda en Iron Armor Set som ikke koster så mye, og en Team cape / Wilderness cape. Nå utstyre Iron Armor, hansker og støvler du fikk i borgene, neset, og den høyeste Scimitar du kan utøve, som ville være Steel. Gå tilbake til Barbarian landsbyen og litt utover det til du kommer en skog. Følg skogen til Monk klosteret. Drepe munker der til du får 20 angrep og 20-25 styrke. Når du er lav på helse, gå til Abbott Langley og be ham om å helbrede deg. Alternativt kan du trene ved å drepe menn i rommet nord for Edgeville Bank.
 5. 5
  Gjør noen skilling: Siden du er en ren, kan du ikke bare gå Pking uten å være klar. Så det er bedre hvis du trener litt penger gjør ferdigheter som vedhogst / Fiske. Du kan også få visse søken krav før du får medlemskap (du vil ikke bli forbanna senere da).
 6. 6
  Gjøre noen tidlig questing (anbefalt / valgfri): Gå til www.tip.it / www.zybez.com og klikk på oppdrag. Høyreklikk på utvalget og klikk F2P. Nå bruker de guider for å gjøre alle de free-to-play oppdrag bortsett drage Slayer.
 7. 7
  Få et medlemskap: Før du blir medlem, sørg for at du er klar til oppdrag / tog. Kontroller at du har nok rikdom til å kjøpe forsyninger. Gå til Wal-Mart for å kjøpe en 20 $ dollar Ultimate Game Card, som ligger i nærheten av dataspill. The Ultimate Game Card (BSI) er den billigste måten å RuneScape-medlemskap. Kortet vil vare i 3 måneder og 2 dager. Hvis det ikke er Walmart der du befinner deg så kan du betale via Paypal / kredittkort.
 8. 8
  Vil medlemmene questing: Gjør Waterfall søken som er en veldig enkel, men svært givende søken. Det tar en stund fordi det er mye vandring involvert, så jeg anbefaler deg å bruke venstre overs fra Stronghold penger til å kjøpe et spill halskjede og ca 5 Camelot Teleport faner. Kjøp to tau og seks av hver elemental rune, også en ring av duellerende. Etter gjør quest, bør du gjøre Død Plateau, også, for klatring støvler. Statistikken bør være om:
  Angrep: 36
  Helsepoeng: 15 (Pretty lav)
  Varierte: 5-10
  Magisk: 5-10
 9. 9
  Tjene litt penger vedhogst, salg og kjøp:. Teleport til Camelot, og hvis du fikk 61 vedhogst i ikke-medlemmer, så jeg foreslår låne en drage Axe og hakking yews i Seer Village. Hvis ikke, bør du få 61 vedhogst, og hogge en god 1000 barlind logger (ca 300-400 per time, så det er ikke så ille). Bruk en Varrock Teleport og hodet til Grand Exchange. Selg dine 1k barlindtrær, og kjøpe 700 kokt laks, Combat armbånd, styrke Amulet, og Rune Scimitar. Også kjøpe om lag 20 Camelot og varrock Tabs.
 10. 10
  Gjøre noe mer lang, kjedelig trening: Nå tilbake i Camelot, svinge fullt jern, klatring støvler, amulett av styrke, steinhard scimitar, og Combat armbånd. Fra banken, tok ut 20 laks, tre Camelot teleporter, Rune Scimitar, og 1000 GP. Gå nordover, ved hjelp av World Map, til Relekka. Snakk med Jarvald, som ligger vest for Fishing Stall. Betale ham 1000 GP og reise til Waterbirth Island. Kjør nordover på øya, til du kommer til en trekant of Rocks, stå i midten, og alle tre vil stige. Dette er én kamp så en om gangen drepe dem. Nå kan du bare stå i midten og de vil sprette opp den ene etter den andre, ikke alle på en gang. Trene her før om 40 angrep og 50 Strength, bank når det trengs. Gå tilbake til Varrock, og utnytte fullt jern, jern støvler, amulett av styrke, og en stab av luft. Ta ca 800 Mind Runes og gå til Varrock Castle. Skriv inn og gå opp til trappen. Under er en Zamorak Monk. Splash tog på ham inntil 19 Magic, så Curse ham inntil 45 år. Head tilbake til GE (Grand Exchange) og kjøpe ca 4000 Iron Kniver. Gå tilbake til Rock krabber og får ca 50 Rangert.
 11. 11
  Gjør jaktguide (anbefales): Dette er ikke nødvendig for å bli en Berserker Pure, men kan komme godt med fordi du vil gjøre noen alvorlige kontanter ut av dette, og en kul Hunter Skill Cape. Nå bruker Ring of Dueling og hodet til Yanille. Gå til Hunter butikken og kjøpe: 5 boks feller, 2 fugl snarer, en ertende pinne, 5 sommerfugl krukker, og en sommerfugl netto.
  • For nivå 1-29: jakten kaninene i Vine Sweeper. For å komme dit, høyreklikker du en bonde gnome på RuneScape, og velg teleport. Gå fra portalen til Farmer Blinkin, høyreklikk og velg buy-røtter. Han vil spørre deg hvor mange du vil, jeg kan ikke akkurat huske hvor mange til å kjøpe, men jeg vil anbefale å bare kjøpe 500 for 5000 gp. Gå over stile, og streife rundt Vine Sweeper området til du ser en kanin. Jeg vil foreslå å kjøre, som kaninene hoppe raskt. Når du klikker på fôr, vil du se en melding i meldingsboksen, så vil du se dem forsvinne. Kaniner gi 30 xp hver.
  • For 29-50 Hunter: du skal jakte Grønne salamandere (Swamp Lizards). De er i Canifis, Sør-Øst for gate inngang. 3 Små Fiske garn og tre Vaier er nødvendig, men jeg vil ta dobbelt på grunn av randoms. 588 er nødvendig for 50 Hunter.
  • For 50-63 Hunter: do Orange salamandere. De ligger i Al-Kharid ørkenen. Du trenger Desert dåpsklær og waterskins å overleve. Fra 63-99 Hunter, bør du jakte Red chinchompas. Fra 83-99, hver 1k chinchompas, ta to Drage Imps. Når jakt Red chinchompas, foreslår jeg at du finner en Red Chin gyte, og omslutter den med feller. Deretter utstyre din beste baugen og ca 5k Iron Arrows. Når en Chinchompa rømming, skyte den og den vil re-gyte i mellom fellene. Det er mulig å oppnå 100 000 XP per time å gjøre denne metoden med 80 + jeger. Hold rundt 30.000 chinchompas for 88-99 Rangert, og selge om lag 24 000 og nesten 110 Drage Imps for ca 65M. 1-85 Hunter tar ca 20 timer og 1-99 er ca 125. Gratulerer med din aller første 99. Statistikken bør være som følgende:
   Angrep: 40
   Helsepoeng: 40
   Varierte: 50
   Magi: 45
 12. 12
  Flere oppdrag... mer trening...: Nå bør du gjøre Fight Arena og Tree Gnome Village Quests, for nesten 45 Attack. Tog til 60 på Rock krabber. Gjør Priest in Peril og Mountain Datter oppdrag, for 20ish Prayer. Bruk noen av dine for Drage Bones å bruke på en Gilded Altar for 45 Prayer. Nå avverge til Canifis og få 65 Styrke på Experiments. Etter det, får 25 smidighet ved hjelp av Toy Mus. Det beste stedet å bruke Toy Mus er på Pollivneach. Det er en to rom rom i en av de ovenpå rom i et hus. Nå gjør Grand Tree, og du vil være rundt 5k av 52 angrep. Nå foreslår jeg at du kjøper om 1k lin og spinne dem til senestrenger. Dette får du om 31 Crafting. Gjør Lost City Quest, og deretter gjøre Monkey Madness. På slutten av Monkey Madness, når kampene the Jungle Demon, gå til stigen og gå opp den og se nissene 'rød-bar' demon. Så når du er klar, utstyre en drage Dagger (p + +) og slå spesiell på. Bruk en Super Strength Potion og slå på Beskytt fra Magic Prayer. Kjør ned og angripe demon. Hvis du ikke drepe ham der, slå bønn til Melee og gjøre den spesielle igjen.
 13. 13
  Nå bør du ta turen til eksperimenter og tog til 70 styrke. Bruk Drage Scimitar and Dragon Dagger (p + +) i varelager. Kjøp om 2k Law Runes og Teleport til Camelot for 60 Magic. Deretter får 19 Slayer bruker noen mester du velger. Nå bør du gjøre Animal Magnetism, Hero er Quest, Dragon Slayer, Horror Fra Deep, Nature Spirit, og Freminik Trials (start Isles for tilgang til yaks senere). Dette vil gi deg tilgang til Ava er Akkumulator, Rune platebody, Dragon Battleaxe, Dragon Mace, Zamorak Book, og 42 Defence å bære Void Knight. Statistikken bør være om:
  Angrep: 60
  Helsepoeng: 55ish
  Varierte: 50
  Du skal nå gå over til skadedyrkontroll. Få Void Robe Top, Legs, Mage Helm, Ranger Helm, Melee Helm, og hansker. Dette bør ikke ta lenger enn en uke. Fylle din Zamorak Book å gjøre det en Unholy Bok og kjøpe om 40k Bronse Kniver, Amulet of Fury, Ranger Boots, og Archer Ring.
 14. 14
  Få litt varierte trening: Sving din Void Rangert, Ava er Akkumulator, Unholy Book, og hva du har kjøpt og hodet over til yaks. Få 88 Rangert og kjøpe flere kniver om nødvendig. Nå for den morsomme delen. Kjøp ca 800-1k Bønn Eliksirer og gå til Monkey Madness Tunnel. Bruke alt du hadde for yaks unntatt dine 30000 chinchompas stedet. Får 88-99 Rangert and... GRATULERER! Du har din SECOND 99!!!! Du skal nå gjøre Biohazard og Plague By Quests for Teleport til Ardougne, og Family Crest for Chaos Gauntlets. Nå for Desert Treasure. Jeg foreslår at du får 53 tyvaktige. Thieve menn inntil 5 tyvaktige og da bør du gå til Ardougne. Du bør være i stand til å teleportere dit. Thieve kaker inntil 30 tyvaktige. Bank ALLE dine kaker og kast av sjokoladekake og brød. Ved 30 tyvaktige, gjøre "The Feud 'søken og som vil få deg 38 tyvaktige. Nå gjør Master Farmers i draynor inntil 53. Nå får 50 Firemaking, som bør ta mer enn en time. Deretter fullføre søken krav som Troll Stronghold, Temple of ikov, turistfelle, etc.
 15. 15
  Få litt magi trening: Etter endt oppdrag, er det tid for Magic. Hvilken bedre måte å gjøre dette enn Brann-Bolte Iron Dragons i Brimhaven Dungeon. Utstyre en Seer Ring, Infinity Boots, Full Void Mage, Amulet of Fury, Unholy Book, og Brann Staff. I varelager, har: 1k mynter for Entering The Dungeon. 50 Natur Runer, for alching noen rune elementer du får, Ex: Runite Crossbow lemmer. 5k Chaos Runer og 15k Airs runer. 6 Sharks. 1 Mithril Axe. 18 Anti-Brann Eliksirer (4). Det vil være ca 79 000 avstøpninger av Brann Bolt for 82 Magic. Nå foreslår jeg at du gjør Mage Arena, og du vil lett eier den. Hvis du mottok 10M eller mer i dråper, så jeg foreslår at du Ice Burst Rock Hummer for 82-94 Magic, men gjør du det som er behagelig, som high-alching. Statistikken skal nå være:
  Angrep: 60
  Helsepoeng: 70-80
  Varierte: 99
  Forsvar: 42
  Nå foreslår jeg at du gjør så mange oppdrag som mulig, inkludert: Legend Quest, Roving Elves, oppskrift på katastrofe, Lunar Diplomacy, drøm Mentor, og mer. I tillegg bør du få en Fighter Torso, Brann Cape, og noen Rune Defenders. Her er en rask guide på å få hver av disse... Og også en liste over ferdigheter og søken Krav til Barrows Hansker.
 16. 16
  Erverve fighter torso: The Fighter Torso er en belønning fra Barbarian Assault mini-game. Det kan byttes mot 375 Honour Points i alle roller og beseiret boten Queen minst én gang. Det tar 2-3 timer å få en Fighter Torso. Det er også en av to rustninger i spillet som gir en styrke bonus, den andre er Bandos Chestplate, som ikke kan være utstyrt med en Berserker ren.
 17. 17
  Finn brannen cape: Mange mennesker tror Brann Cape er for main eneste. Brann Capes er avgjørende for å få god styrke bonuser, og er perfekt for trening. Du bør gjøre forsøk på Brann Cape med 80 + Rangert og minst 45 Prayer.
 18. 18
  Gå tilbake for å bekjempe trening: På dette punktet, bør du få 70 Attack, for Saradomin Sword og få 90-99 Styrke, trening på Monkey Guards. etter at du når ønsket styrke nivå, bør du få 80 Attack. Hvis du ønsker å bruke smite, kan du også få 52 Bønn, men hvis ikke, kan du lagre bekjempe nivå. Hvis du fulgte denne guiden presist, bør statistikken være:
  Angrep: 75-80
  Helsepoeng: 97-99
  Varierte: 99
  Forsvar: 45
 19. 19
  Gratulerer: Congrats, har du gjort det! Du er nå offisielt en Berserker Pure! Det er ingen flere oppdrag å fullføre og ikke mer statistikk for å bli trent (med mindre du vil). Alt jeg kan si er: Well done. Det var en lang, hard vei, men du har vist alle hva du er i stand til.

Tips

 • Få 99 Hunter og styrke, de ser dyrisk med en ren Zerk antrekk.
 • Hvis du har råd til det, i stedet for Rune rustning få en Guilded rustning sett med ild gjør cape.
 • En Firemaking Cape (trimmet) ser dyret.
 • Det er anbefalt at antrekket skal være: fighter torso, bezerker ring / kriger ring og en bezerker roret eller kriger roret, en pisk, en Ammy eller raseri aka amulett eller raseri / styrke amulett. Et høyt nivå forsvarer ville være veldig bra, er firecape / styrke skillcape også stor, hvis du fortsatt vil ha bedre forsvar komme til 70 og sette på dharok ben, hvis du vil kan du sette på runite støvler eller drage støvler, gravhaugene hansker vil være flinke til. Dette vil la deg eie en level 110 +.

Advarsler

 • Å gjøre en Berserker Pure vil være en lang, tøff vei. Hvis du gir opp uten å fullføre guiden, vil dine statistikker bli ødelagt for godt.

Ting du trenger

 • 20 dollar eller den billigste er et kredittkort (5€ 0,95)
 • Tålmodighet
 • Internett-tilkobling
 • Swiftkit er en veldig fin bonus.