Wkuno

Hvordan være en tømrer ren i runescape

En tømrer ren er en karakter som har nådd nivå 99 i vedhogst dyktighet, og har ikke jobbet på noen andre ferdigheter. Den følgende artikkelen kan også brukes av alle som ønsker å øke sine vedhogst ferdigheter, ikke bare for å skape en ren.

Trinn

Hvordan være en tømrer ren i runescape. Når du har en full oversikt over logger, enten gå til GE og lagre loggene ved hjelp av en bankmann, eller slippe dem fra din beholdning (power-skjæring).
Hvordan være en tømrer ren i runescape. Når du har en full oversikt over logger, enten gå til GE og lagre loggene ved hjelp av en bankmann, eller slippe dem fra din beholdning (power-skjæring).

Å nå nivå 15

 1. 1
  Få en bronse øks. Gå til Bobs Hatchets ligger ved siden av kirkegården i Lumbridge og få en gratis prøve av en bronse øks og / eller en gratis hakke.
 2. 2
  Når du har en full oversikt over logger, enten gå til GE og lagre loggene ved hjelp av en bankmann, eller slippe dem fra din beholdning (power-skjæring).
 3. 3
  Så snart du har råd til det, kjøpe en jern øks som det skjærer raskere. når du når level 5, får en stål øks og når du når level 10 får en svart øks.
 4. 4
  Gjenta dette til du kommer til level 15.
 5. 5
  Gå til banken og slå av alle loggene du har samlet inn pengesedler.
 6. 6
  Gange til Grand Exchange, som er like over varrock vestbredden, og selge tømmer.

Å nå nivå 31

 1. 1
  Skjær eiketrær
 2. 2
  Når du når level *, kjøpe en Mithril øks fra Grand Exchange i Varrock.
 3. 3
  Skjær eiketrær.
 4. 4
  Gjenta til du når level 31.
 5. 5
  Gå til banken og slå alle dine eikestokker inn pengesedler.
 6. 6
  Gå til grand bytte og selge dine eikestokker.

Å nå nivå 60

 1. 1
  Kjøp en rune øks når du når level 41.
 2. 2
  Cut eik, selje, lønn eller teak trær.
  • Piletrær kan bli funnet nord for kylling gård i nærheten Lumbridge eller på Barbarian utpost (medlemmer) eller i draynor, som banken er ganske mye rett ved siden av dem.
  • Lønn trær bli tilgjengelig på level 45 (bare funnet for ikke-medlemmer på vedhogst øya.) (Som krever level 30 Dungeoneering). Disse kan bli funnet på Camelot bak banken eller i nærheten av WC-ekspert.
  • Teaktrær gi raskere opplevelsen av alle trærne. Fullfør Monkey Madness søken, utstyre din ape greegree, og gå til Ape Atoll.

Å nå nivå 85

 1. 1
  Cut eik, selje, lønn, teak, eller barlind trær.
  • Barlind er lokalisert i nærheten falador, inne Varrock East side, gnome høyborg, i nærheten Rimmington og ut i skogen bak Lumbridge Castle. Disse gi mer penger enn piletrær, men er tregere å kutte.

Å nå nivå 99

 1. 1
  Kjøp en drage øks (medlemmer).
 2. 2
  Skjær selje, barlind, mahogni, kvelning eføy, eller magiske trær. KVELNING Eføy er den klart raskeste, men den eneste PENGER DU FÅR ER FRA reir!
  • Mahogny trær kan bli funnet i Hardwood Grove av Tai Bwo Wannai (medlemmer). Spillerne må betale 100 trading pinner, valutaen i Tai Bwo Wannai, hver gang de kommer inn i inngjerdet område hvor trærne er. De er også funnet på Ape Atoll og i Kharazi Jungle.
  • Magiske Trees bli tilgjengelig på level 85, og er lokalisert på seere Village, i Mage Training Arena nær Duel Arena, eller nær Lletya (Du må fylle ut et oppdrag for å kunne Tresnitt nær Lletya.)
  • Kvelende eføy kan bli funnet av barlind trær sør for Falador. Det er funnet øst for den sørlige inngangen til Falador.

Tips

 • For enda raskere resultater hvis du er medlem, gå til Stealing Creation, og få en Sacred Clay Hatchet og kutte trær i den rekkefølgen ovenfor. Du kan utøve stridsøksen på level 40 angrep. Bruke Sacred Clay Hatchet gir deg dobbelt så mye XP.
 • Være veldig tålmodig. Du kommer ikke til å få 99 vedhogst på en dag, tar det måneder, enda et år hvis du ikke spiller mye.
 • Etter level 60, hvis du har et hus i Rimmington med en tjener du kan bruke din tjener som en bankmann. (Du må være medlem for å kunne gjøre dette)
 • Medlemmer nå har også tilgang til en vedhogst minispill, den onde tre, at de kan delta i to ganger om dagen. I minispill, spillerne forsøke å drepe den onde treet ved å skjære det ned eller sette den i brann. Det kan finnes ved å snakke med ånden treet i nord-øst i Grand Exchange.
 • For virkelig god opplevelse, kan du hogge Ivy som vokser på veggene i byer som Falador eller Varrock. Beholdningen blir aldri fullt fra hakking Ivy.
 • Sørg for at du er så lett som mulig. Hvis du er medlem kan du også få tak i støvler av letthet som legger en bonus på -4 til vekten din. Spot kapper også fungere godt.
 • Etter at du får level 99 vedhogst, kan du få en vedhogst ferdighet cape.
 • Bruk hellige leire akser fra Stealing Creation! De kan kutte litt tregere enn en drage stridsøksen gjør, men det er dobbelt erfaring (eller 120% mer for den volatile verktøyet).
 • Ikke glem å gå til sagbruket! Alltid ta store bestillinger og kutt utover det som kreves for ekstra xp! For raskest sagbruk xp, bare gå ut / inn igjen sagbruket å dumpe ekstra planker.
 • Hvis du er ute etter penger og få 99 vedhogst du vil ønske å kutte yews. Den totale mengden penger kutte yews fra nivå 60-99 vil være om lag 27 millioner GP. (Unntatt reir som faller ut av treet, som er medlemmer only)